A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi var en lille gruppe på 6 Pers ind og…
Vi var en lille gruppe på 6 Pers ind og spise den anden aften. Vi skulle have forskelligt at spise. Og blev spurgt ind til ventetid da det kom fra 2 forskellige steder. Og selvfølgelig er det helt i orden at der så er ventetid så kunne vi sidde og hyggesnakke. De sødeste og dygtigste unge mennesker de har ansat. Kæmpe ros til jer. I er smilende og så er I så høflige. Kæmpe ros og anerkendelse fra os fra Struer, Ålborg , Holstebro og Århus.
Vi er fastlægger på Jambo
Vi er fastlægger på Jambo - fantastisk campingplads - vi bruger MEGET ofte Cafe Jambo
Altid skøn & lækker mad, smilende og venlig personale 😊 - Ps. Til dig / jer der har øffet over at skulle vente 7 min på pizza / det kan du / i ikke være bekendt - (i er her forhåbentlig for at slappe af )
Tænk på det venlige personale der gør alt hvad de kan for at gøre alle glade på de lange arbejdsdage ☀️
Tak for vi har den fine Cafe Jambo 😊
Jeg bestilte to Jambo Burgere til mig…
Jeg bestilte to Jambo Burgere til mig og min kone, og vi blev faktisk helt overrasket over, hvor godt de smagte. De kom faktisk også ret hurtigt med maden, inden for 15 min.
Det var også bare en mega fed og hyggelig aften, fordi der også var musiker på 😊
Kan helt klart anbefales til andre på sommerferie!
Dårlig service
Fra pizzaglæde til pinlig behandling – tak for ingenting, Café Jambo!
Bestilte pizzaer til mig og mine børn fra Café Jambo i Jambo Feriepark – ferie betyder hygge og nem aftensmad, ikke sandt? Desværre glemte personalet dét lille detalje, at de skulle lave maden. Da jeg kom til det aftalte tidspunkt for afhentning, var de ikke bare slet ikke gået i gang – jeg blev ovenikøbet nærmest beskyldt for at lyve om min bestilling.
Heldigvis havde jeg (helt tilfældigt) gemt kvitteringen – og den måtte de så duknakket anerkende. Men i stedet for at sige undskyld og forsøge at rette op på fejlen, skulle jeg nu bare vente yderligere 20-30 minutter, mens børnene stod og sultede.
Som det mest naturlige i verden spurgte jeg, om der mon var nogen form for kompensation for ventetiden og behandlingen? En ekstra pizza? En sodavand? Et minimum af service?
Det blev i stedet mødt med decideret tilsvining fra personalet. Ikke bare afvisende – men uforskammede kommentarer og grimme gloser rettet mod mig. Aldrig har jeg oplevet noget lignende fra en café, hvor jeg som kunde blot har påpeget en meget reel fejl.
Ja, fejl kan ske – det har jeg fuld forståelse for. Men at blive mødt med arrogance, anklager og uhøflighed i stedet for et minimum af kundeservice? Det er under al kritik.
Jeg forlod stedet tilsvinet og vred – og måtte nærmest bede om at få mine penge tilbage.
Her kommer vi ikke igen – og jeg anbefaler andre at tænke sig grundigt om, før de lægger penge i Café Jambo. Kundeservice er åbenbart et fremmedord her.

Réponse de Café Jambo
Cafe Jambo kan ikke anbefales og virker…
Cafe Jambo kan ikke anbefales og virker dybt uprofessionelt
1 går vi ind og spørger om hele Meny kortet kan tages med og der bliver svaret ja men vi skal ringe på tlf for at bestille vi går så ned i teltet der får max 5-10 min ringer vi men telefon bliver ikke taget vi ringer nok 5-8 gange med 5-8 min tid i mellem men ingen svar så det ender med vi går der op og bestiller men da vi skal bestille er det kun få ting fra Meny kortet som kan tages med
Det må vi jo leve med selv om de sagde noget andet første gang
Da vi så har bestilt er manden bag kassen i tvivl om hva for noget af det han skal lave så han må ind og spørge til råds som om de ikke helt har styr på hverken meny kort eller ud af huset mad
Jeg tror det er deres fordel at de ligge på en camping plads for uden mange udskiftninger af kunder ville den ikke gå
Maden var da spiselig men ikke en god lækker og smagfuld mundfuld og hvis den hade været bare lunken og ikke kold ville det klart være at anbefale
Utroligt men sandt!
En oplevelse vi helst havde været foruden
Allerede fra vi trådte ind ad døren, begyndte skuffelsen. Vi blev mødt af et skilt med teksten “Vent her” – så vi ventede… og ventede. Men ingen kom og tog imod os, selvom der kun var 6 andre kunder i restauranten. Først da vi selv gik hen og spurgte, blev vi endelig vist hen til et bord til 5 personer.
Efter vi havde bestilt, gik der alt for lang tid, før den første mad overhovedet kom. Og da den så kom, var den ene burger forkert. Vi sagde det til personalet, og efter endnu 15 minutters ventetid kom den rigtige – med en undskyldning om, at “der kun er én i køkkenet.” Det er måske en forklaring – men ikke en undskyldning, når det går ud over gæsterne.
Og så det værste: En af os tager en bådkartoffel, kommer mayo på – og får et stykke plastik i munden. Det er fuldstændig uacceptabelt og decideret uspiseligt.
Vi havde også bestilt to børnemenuer, hvor vi spurgte, om vi kunne få nachos i stedet for pommes frites. Det blev bekræftet som okay – men på regningen blev der pludselig lagt 50 kr ekstra på, uden nogen nævnte det. Og i børneburgeren var der nærmest ingen ketchup – kun en lille klat på størrelse med en 1-krone.
Og trods alle disse fejl og ubehagelige oplevelser fik vi ingen form for rabat. Ikke så meget som en gratis sodavand. Ingenting. Det er dårlig stil.
LÆKKER PIZZA OG SUPER BETJENING
Det er meget længe siden jeg har fået så lækker og velsmagende pizza.
Fantastisk bund og lækker fyld.
Sød og venlig betjening ❤️❤️❤️.
Ikke sidste gang
Måske man skulle forsørge med et andet erhverv
Nemt og to go? - så vælg noget andet. Dårlig service, dårlig betjening og en simpel ordre kunne de ikke finde ud af. Køb en frysepizza i kiosken.
Jambo cafe, uprofessionel og dybt provokerende
Vi har lige været afsted på jambo camping og benyttede os af caféen en del da det var nemt.
Oplevelse den 25 juli 2023.
Vi beslutter at få aftensmad der inden turen går hjemad og forsøger at bestille pizzaer klar til kl 18. De siger det ikke er muligt, men at de kan have dem klar 18:15, men at vi ikke må komme ind inden, da de har booket indtil.
Kl 18:16 går vi ind og sætter os, med trætte og utålmodige børn der kører på det aller sidste. Kl 18:29 sidder vi der stadig, og der er ikke kommet pizzaer ned - ej heller blevet spurgt ind til bestilling af drikkevare. Jeg går op til skranken for at høre hvor længe der går, da vi jo havde bestilt pizza til 18:15 og vi havde trætte børn. Inden jeg nærmest har talt færdig til damen ved kassen, siger en ung fyr som står for udlevering af take away mad - med træt morgenhår: “i var her ikke engang kvart over!!” Jeg vender mig mod ham og siger at vi stod ude foran døren så vi ikke gik tidligere ind end aftalt men at den da nok blev 18:16 inden vi sad ned. Inden jeg får talt færdig vender den unge fyr øjnene op ad, og vender så ryggen imod mig og står bare. Jeg føler hele oplevelsen som yderst uprofessionel og som at tale med en forkælet og flabet teenager som intet ved om (hverken almindelig eller kunde) kommunikation. Jeg siger at jeg synes det er yderste uprofessionelt at vende øjne og ryg til mig når vi står og snakker, men ingen reaktion, jeg siger hallo tre gange hvor “pizza manden” en lidt ældre mand kommer ud fra sit “skjul” og spørger hvad problemet er (han har uden tvivl overhørt det hele) pizzaerne er jo i ovnen nu. Jeg fortæller ham at blive angrebet med vi er kommet for sent i stedet for at fortælle maden er på trapperne er sygt konfliktoptrappende og at det slet ikke er okay bare at vende ryggen til mig efter sådan en kommentar. “Pizza manden” siger at folk aldrig kommer til tiden så maden bare ville blive kold hvis de havde den klar til 18:15 😵💫😵💫🤦♀️🤦♀️ desuden skulle der være tid til at tag imod bestilling af drikkevare - der kunne jeg jo så informere om at der IKKE var nogen som havde været nede og tag imod vores bestilling!! Desuden at jeg var uenig i at hvis man havde en klar aftale om at maden skulle være klar til et bestemt tidspunkt så er det slet ikke iorden og en grund at “alle kommer for sent og maden vil blive kold” så må deres mad blive kold, og vores serveres til tiden!
Restauranten var desuden SLET IKKE proppet, der sad andre gæster ved to andre borde (et bord af 4 personer, det andet af 6 personer) og så var der vores bord hvor vi havde bestilt allerede omkring kl 14.
Da vi spiste der tre dage tidligere, den 23 juli, glemte de både en fadøl og efterfølgende en hovedret, vi valgte at undvære maden (den ene hovedret) da vi ikke gad vente yderligere 45 minutter og delte så den mad vi nu havde fået - men det stod dog på regningen, så helt glemt var den da ikke.
(23 juli) Desuden havde børnene valgt pizza som stod på menu kortet, men da vi skulle afgive bestilling kunne de ikke lave pizzaer fordi der på dem var 1-1,5 times ventetid fordi de også lavede “ud af huset”..
Ganske gode pizzaer, dog meget kedelig (stor) skorpe som blev efterladt.
Bøffer derfra ganske gode, men sovsen derfra var bestemt ikke en succes.
Burger ganske udemærket.
Pasta fløde-ret meget skuffende og intet smagende.
(23 og 25 juli)
En cafe som SLET IKKE er gearet til at rumme flere gæster på en gang, selvom der virkelig er mange borde.
De ansatte ser meget unge ud og virker ikke til at have nogen erfaring med restaurantbranchen. Hverken hvad angår bestilling, servering eller afrydning.
Havde jeg fået min sidste oplevelse på restauranten, ved mit første besøg så havde vi ikke smidt så meget som en en krone der - ej heller dem vi var afsted med på tur. Havde jeg stået det uden trætte og sultne børn var jeg gået derfra og ALDRIG ville sætte mig og spise der, så havde jeg til hver en tid gået et andet sted hen!
Jeg kan derfor ikke anbefale stedet under nogen omstændigheder.
Ligegyldig mad
Meget gennemsnitligt, men ikke noget at råbe hurra for. Pastaen med penne var smagløs. Vi spurgte efter noget oregano/ost, men det vendte de aldrig tilbage på. Priserne er ok, men maden lever ikke op til det og betjeningen er lidt ligegyldigt
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.