Jeg havde en virkelig god oplevelse på Cafe Klinker! Atmosfæren er hyggelig og afslappet. Personalet er noget helt for sig – utrolig venlige, opmærksomme og professionelle. De sørger hele tiden for... Voir plus
Lisez les avis des autres
God service specielt med børn. Vi fik bord allerede 5minutter efter vi havde ringet - meget imødekommende og holder øje med evt. kaffe opfyldninger 👏😊 Specielt bed vi mærke til at vi havde en li... Voir plus
Har indenfor den sidste måned spist to gange på Klinker. Blev begge gange skuffet. 1. Gang spaghetti Carbonara, hvor der lå udsmeltet ost som en stor skorpe i bunden af tallerkenen 2. Gang frokos... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Rigtig hyggelig café med god stemning
Rigtig hyggelig café med god stemning. Jeg fik nogle virkelig gode nachos. Personalet var venligt med god service. Kan klart anbefales!
God oplevelse
Personalet er noget helt for sig – utrolig venlige, opmærksomme og professionelle. De sørger hele tiden for, at man har det godt, uden at det føles påtrængende. Man bliver mødt med et smil, får god vejledning i menuen, og de er hurtige til at hjælpe, hvis man har spørgsmål eller særlige ønsker. Det er tydeligt, at de går op i god service og i at give gæsterne en god oplevelse.
Menuen har et bredt udvalg – fra saftige burgere til lækre pastaretter – så der er noget for enhver smag. Jeg prøvede deres burger, som var perfekt tilberedt med friskfyldte ingredienser og sprøde pommes frites ved siden af.
Portionerne er generøse, og kvaliteten er helt i top i forhold til prisen. Alt i alt et sted, jeg helt klart vil anbefale, og som jeg glæder mig til at besøge igen!
Det er det værd !
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Maden var velsmagende, frisk og tydeligt lavet med omhu. Portionerne var passende, og kvaliteten levede helt op til forventningerne.
Servicen var også venlig og imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Alt i alt føler jeg bestemt, at det var pengene værd, og jeg vil uden tvivl overveje at komme igen.
Kan klart anbefales!
Kvaliteten lever ikke op til prisen
Kvaliteten lever ikke op til prisen. Bestilte en kalve snitsel med smørstegte kartofler og grøntsager og sovs til 285 kr, det lyder lækkert men det var på ingen måde , to grå tørre paneret stykker kød der smagte mærkeligt og af friture, tørre kogte kartofler let ristet på en pande og sovsen der smagte af den billigste dåse bøf sovs fra Aldi, udkogte grøntsager. Tjeneren var sød , men maden kan absolut ikke anbefales.
Lækker mad og top service
Tak for fantastisk god frokost, og super god service.
Virkelig dårlig mad.
Bestilte en pastaret til 200 og en børne pizza til 100. De var begge to virkelig dårlige. Pastaretten smagte rigtigt dårligt, jeg prøvede at afsætte den til nogle af de andre i familien, men det endte med at skraldespanden fik det hele. Kvaliteten af maden i helhed var elendigt. Spar jeres penge og find et andet sted af spise.
Ikke pengene værd
Vi bad om en pizza i børnestørrelse da min veninde er opereret og ikke må spise så meget. Men det ville de ikke. Så bestilte vi en helt alm pizza og pasta og ventede en time på det trods der ikke var travlt. Tjenere fjerner tallerkner inden andre rundt om bordet er færdige med at spise og maden kommer ikke samtidig. Hvis maden havde været meget billigere kunne det måske accepteres men vi gav næsten 400kr. for en pizza med kartoffel , 1 spagetti alla carbonara og en sodavand. Ikke mine anbefalinger.
Dårlig mad til overpriser
Dårlig mad til overpriser
maj 2025 · Par
Vi bestilte en entrecote og en cæsar salat. 325 kr!! for noget der skulle være en entrecote - hvad jeg tvivler på at det var - og den var tør og helt grå - men kun i den ene ende? Så hvordan den var tilberedt er mig en gåde? Det kunne de ikke gøre. Til cæsar salaten skulle være brød - men tjeneren sagde at det ikke hørte til mere - men vi godt kunne få det hvis vi ville have det? Det kom så aldrig. De unge mennesker som betjente os forsøgte at give os god betjening, og undskyldte køkkenet - og fortalte at der tit var klager over kødet og tilberedningen. Vi kommer ikke igen.
Virkelig dårlig oplevelse, vi var så afgjort for venlige.
Tidlig middag, der var, med os to, i alt seks kunder, så der var på ingen som helst måde travlt.
Vi bestiller en dobbelt amerikaner burger, en omelet m/ kylling og champignon. Vi modtager en kyllingeburger, fordi tjeneren har skrevet forkert og spørger om han nok kan finde ud af at spise det alligevel. Og vi var så høflig og sagde ja, det skulle vi så aldrig have gjort, stor fejl!! De skulle simpelthen have haft den lige i nakken igen. Omeletten, var så en æggekage! Smagløs med store firkantede klumper kylling og jeg tror måske de har glemt champignonerne. Sendte den ene halvdel over på den anden side af bordet, der jo faktisk sad med noget mad, som var ret kedeligt, han gad så heller ikke at spise den. Salaten der fulgte med var noget mærkeligt noget, der var sprøjte til med dressing og balsamico. Brødet var en humpel flute, ikke fra samme dag, hvor jeg var nødt til at skære den ene enden af for den var simpelthen tør.
Det er ikke et sted vi kan anbefale, brug jeres penge et andet sted.
Klinkerburger og bådkartofler
Jeg havde bestilt en pizza og en klinkerburger som takeaway.
Standarden på burgeren var absolut ikke i top og de mest forfærdelige kartoffelbåde jeg nogensinde har fået serveret. De var friterede sønder og sammen. Olien drev og løb bogstavelig talt ud af kartoflerne. Føj.
Ærgerligt at betale for så dårligt tilberedt mad.
Pizzaen var fin.
super søde tjenere og hyggelige…
super søde tjenere og hyggelige omgivelser! ynglings pizza i byen 😋
Alt for dyr pris i forhold til kvalitet.
For leden dag besluttet min familie og jeg at vi sku spise aftensmad på café klinker og da vi kom derned var det egentlig okay.. priserne var dyre men ik så meget værre end længere mod byen.. men da vi fik vores mad blev vi meget skuffet! 334kr for en plankebøf hvor det var ''købe'' sovs og kødet var ikke helt varmt! Det syntes jeg simpelthen er for dårlig at man ikke engang selv kan lave sovsen når en ret koster 334kr!Tjeneren var dog meget sød og smilene og min lillesøster på 3 fik en slikkepind med før vi smuttede.. ellers ikke en god oplevelse.
Var nede og spise frokost med min
Var nede og spise frokost med min familie for nyligt i det gode vejr og vi ventet længe på maden men tjeneren var meget sød og smilene og beklaget at det havede taget noget tid en vi oplevet at tjeneren han blev råbt af omme bag ved baren og der var mangle fra restauranten der hørte det og snakket om det efter henelsen….
skuffende ejer
Hej. jeg kommer nogle gange på klinker og sidder helst meget tæt på baren så kan sagtens høre hvad der bliver sagt i baren til tjeneren og om tjenere og kunder.. Tjeneren som havde taget rigtig pænt imod os, gør sit job flot og tager imod vores bestillinger med smil og grin og hurtig service men desværre fik den unge mand tit afhvide af (går ud fra det er ejeren) han skulle gøre sit job ordentlig ellers blev han fyret, generalt virker han ikke tilfreds med sine ansatte selvom de alle er imødekommende og flinke. fik også overhørt ejeren kalde en lidt kraftigere kunde for nogle ikke så pæne ting. desværre er det bare virkelig ikke det man forventer fra et så hyggeligt sted der har været i så mange år
i forhold til maden er det udmærket men kan overhovdet ikke anbefale deres PULVER kartoffelmos og så færdiglavet en sovs jeg nogensinde har smagt.
Dejligt vejr og gode burger
Var nede og få en burger med to kammerater og vi sad udenfor i det gode vejr.. rigtig lækker burger og et dejligt sted og nyde det gode vejr
Tag jer sammen og lav ordentlig mad
Tjener virkede doven. Ingen smil. Ingen service. Ingen opfølgning.
Maden var en skuffelse. Nogle af retterne vi fik var halv kolde og smagte ikke af noget. Det var tydeligt at meget ikke var hjemmelavet eller smagt til.
Lav nu maden fra bunden og smag den til
Lad vær at snyde - hurtig mad kan vi selv lave hjemme. På restaurant og til jeres priser SKAL alt fra sauce til guacamole være friskt og hjemmelavet. Og så skal maden smage af noget. Jeres pastaret fås bedre på grillbar, sorry.
Og bed tjener drikke og spise andre steder end i baren. Gider ikke betjenes af en tjener der står og tygger eller virker p**** ligeglad med sine kunder.
Giv nu en god oplevelse - smil og i det mindste lad som om I er glade for kunderne og tjen dem. Deraf navnet “tjener”
De 2 stjerner er for den fine indretning både ude og inde. Maden ku vi have lavet bedre selv, desværre så ingen stjerner der eller til betjeningen
Rigtig godt oplevelse og service
Rigtig godt oplevelse og service. lækker mad og rigtig hyggelige omgivelser, kan kun anbefale🤗🤗
Frokostplatte til kr. 179,-
Frokostplatten jeg fik serveret, var den dårligste jeg nogensinde har fået serveret. Ingenting var hjemmelavet, og hver enkelt ting var uden tilbehør af nogen eller normal art. Det var en utrolig kedelig servering at se på, og havde jeg ikke været sulten havde jeg ikke spist noget. Jeg måtte bede om rå løg til et stykke marineret sild, majonæse til en trist dåsetun på en tør skive ciabatta med 4 rejer. En købe lun fiskefrikadelle og en ok fiskefilet lå uden pynt af nogen art på platten. En lille skive røget laks med den kedelige grå del med lidt avocadomos indeni. På platten var også lagt et område med lidt tomatskiver. Som afslutning en melonskive, jeg aldrig har set så tynd. Hele herligheden til kr. 179,-.
En meget trist oplevelse.
Beste oplevelse fuldstændig
Det var fuldstændig en oplevelse. Jeg havde bestilt lakse rette, og det var virkelig lækkert!
Selv sovsen er noget at huske. De dampede grøntsager var også en fin tilføjelse. 23 af os havde bestilt en fantastisk grillet laksmenu (nummer 23).
Jeg havde en bid, og det var også lækkert. Vi var fire personer alle var så glade for deres retter og deres oplevelse af Cafe Klinker.
Best meal I've eaten (Ribeye Steak)
That was totally an experience. I had ordered ribeye steak, and that was really delicious! The meat was so juicy and tender and it tasted absolutely delicious. Even the gravy itself is something to remember. I absolutely recommend Ribeye Steak, number 55. The steamed vegetables were some fine addition too. 3 of us had ordered a great Grilled Salmon Menu (number 23). I had a bite and it was delicious too. But they had a taste of my steak and oh god they were so jealous! Definitely recommend this experience. I don't know Danish but thanks to the personnel, I didn't feel like a stranger! And finally, I gotta say that the Mumme Beer was a delicious Lager! Even though you are not nearby, you've got to plan a trip to try this place!!! 5/5!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.