Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte 48 stykker smørrebrød ud af huset fra café svanen i går. Har kun positive ord til maden. Halvdelen af det bestilte var bestilt under kategorien lunt, og det var dejlig lunt da det b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Spiste okse bøf. Ingen kontakt om stegning. Gennemstegt bøf begge 2 undskyldte sig med anden ret sku ha længere tid fornærmet personale aftegning anden tjener ønskede ikke kontakt til os da vi ska... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi har spise på svanen flere gange, og Været godt tilfredse, i Dag var jeg der inde sammen med en ven, Maden var ok, men overværede at en ung servitrice var utrolig grov over for 2 ældre damer der f... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,3

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Cafe Svanen i Labæk Holbæk

Svanen i Labæk Holbæk er Byens suverænt bedste smørrebrødssted, deres frokostretter er byens bedste hvis man er til traditionel pariserbøf, stjerneskud. MM der er ikke gammeldags men man kan hygge sig med både bedste/oldeforældre og sene teenagere, og mindre børn. Meget alsidigt og indbydende, der er et moderne tvist over retterne, men ikke så meget at det "fornærmer, de gamle 😂"
Anbefaler varmt, også deres "ud af huset" har altid leveret som ønsket og ofte bedre. Jeg er absolut tilbagevendende kunde og kunde gennem ret mange år

15 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Prisen høj, kvalitet lav

Prisen er alt for høj, taget kvaliteten i betragtning. 65 kr for en dobbelespresso, det er ikke engang så dyrt i indre København haha. Deres smørrebrød er for tørt.

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte 48 stykker smørrebrød ud…

Vi bestilte 48 stykker smørrebrød ud af huset fra café svanen i går.
Har kun positive ord til maden.
Halvdelen af det bestilte var bestilt under kategorien lunt, og det var dejlig lunt da det blev serveret for vores gæster.
Skønt at åbne æske efter æske, og se at alt er indbydende og utrolig flot pyntet af. Hønsesalat i små bøtter ved siden af brødet
Kan kun anbefale smørrebrød fra café svanen.

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Igen i år fik vi julefrokost ud af…

Igen i år fik vi julefrokost ud af huset. Alt var super godt med masser af gode smagsoplevelser og som altid var der rigeligt.
Har altid kun mødt imødekommenhed og serviceminded personale.

13 décembre 2025

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service.
Tror pigerne gør hvad de kan men de er enten underbemandede eller har bare ikke lært tjener faget.
Kommer der ikke mere.

7 décembre 2025

Vi var 4 til stegt flæsk

Vi var 4 til stegt flæsk. 1. portion flæsk var fint og sprødt, sovsen kold. 2.portion var slattent, sovsen varm.
Vi havde den skønneste unge pige til at servicerer os.
Kommer vi til stegt flæsk en anden gang, NEJ det gør vi ikke.

18 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kommer jævnligt på Svanen og nyder…

Kommer jævnligt på Svanen og nyder deres dejlige smørrebrød, kan ikke genkende nogen af de negative kommentarer, bestilte til 70 års fødselsdag 90 stykker plus løse rødspætter og frikadeller, alt var lækkert og mine gæster roste maden.

8 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Betjeningen var flabet…

Betjeningen var flabet og ikke service mindede.
Maden så fin ud men havde ingen smag. Frikadelle som skulle hjemmelavet - smagte som færdig købte der var friturestegt- rødspætte var tør og smagsløse. Vinen er ALT for dyr og i små glas og der serveres ikke vand til. Vand til vin skal man købe.

30 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på svanen og spise en dejlig…

Jeg var på svanen og spise en dejlig frokost.
Dog bliver jeg trist over, hvordan nogen mennesker snakker til det søde personale.
Jeg overværede en episode med en kvinde, som står og kalder den unge servitrice retarderet i det hun skal til at betale.
Alligevel formår den søde pige i baren stadig at smile til kvinden, sige god dag og gå videre for at passe sit arbejde, men de behagede heller ikke kvinden.
Helt ærligt, hvor meget skal hun finde sig i? Igen skal hun stå og blive snakket grimt til, og bare tage imod. Jeg forstår udmærket godt du vælger til sidst at, sige samtalen er slut for dit vedkommende.

Kære søde dig i baren. Du gør et fantastisk arbejde. Dit altid glade sind og smil det smitter. Bliv ved med det du gør!
Svanen er et herligt sted, man føler sig altid velkommen. Hurtig betjening. Maden er som den skal være.
Jeg har intet dårligt at sige om svanen.

20 août 2025

Første besøg på café Svanen

Første besøg på café Svanen, egentlig en god oplevelse indtil vi skulle betale. Regningen kunne overraskende nok ikke splittes imellem os og da jeg spurgte ind til HVORFOR deres system ikke kunne administrere dette vendte medarbejderen Amanda mig blot ryggen og forlod mig midt i samtalen. Jeg konfronterer hende med det og hendes svar var: samtalen er slut for mit vedkommende! Sikke en respektløs opførsel og ikke et sted jeg ønsker at komme igen.

20 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Var med min søn inde og få frokost

Var med min søn inde og få frokost, og vi bestilte 2 stk luksus smørrebrød, 2 stk fiskefilet med rejer, og 2 stk mørbradbøf bløde løg til 75 kr stykket, samt 2 colaer
Jeg ved ikke hvad man kan betegne som luksus, det er en af de mindste fiskefileter jeg har fået, og mørbradbøffen var ligeså, samlet regning næsten 400kr, påpegede det for servitricen at det var ikke det jeg forventede som luksus, og til den pris, ser ud til at man er blevet for grådig med den succes de har haft, har været der en del gange, men ikke flere besøg herfra

16 juillet 2025

Kan klart anbefales

Lækkert smørrebrød.
Hurtig betjening.
Hyggeligt personale.
Kan klart anbefales.

Vores oplevelse er slet ikke i overensstemmelse med de negative anmeldelser for restauranten her på siden.

9 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Svanen er det gæstfrihed gebyrer kaos

Helt ærligt, hvad sker der for Svanen? 😡

Vi var tre veninder, der ville hygge os og spise dagens ret hos jer. Én ville betale for alle tre — helt normalt, sådan gør man jo, når man går ud. Men nej… det måtte vi ikke. I ville lægge gebyrer oveni, hvis én samlede regningen. Seriøst?

Det er ikke bare dårlig service, det er direkte pinligt. Hvis jeg ikke engang har råd til de gebyrer, det koster at tage imod betaling, skal jeg måske overveje, om jeg overhovedet har råd til at drive café.

Vi kommer for at støtte jer, købe mad og hygge os — og jeg gør det besværligt og småligt. Hvorfor tror jeg, folk gider komme igen?

Gør det bedre, eller I mister jeres kunder.😈🤬

3 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var 3 veninder der ville have dages…

Vi var 3 veninder der ville have dages ret. Var der ca 16.00 for, at bestille bord. De ville så have, at en af os betalte hele regningen, og så fik penge fra de 2 andre. Hvad sker der lige, godt nok kende vi hinanden. Men vi betaler altså hver for sig. Har I ikke råd til gebyrerne på kortene bør I finde et andet job. Det komme jeg ALDRIG mere. Føj for pokker.

3 juillet 2025

Virkelig øv oplevelse

Vi besøgte Café Svanen i sidste uge.
Vi havde bestilt bord og blev placeret ved et bord i et hjørne. Vi kunne hurtigt konstatere, at akustikken i restauranten var elendig og der var meget larm fra øvrige gæsters snakken og fra trafikken på vejen. Vi kunne dårligt føre en samtale. Der var ulidelig varmt i restauranten, selvom de fleste vinduer stod åbent.
Vi fik dagens ret, wienerschnitzel. Maden var ikke god. Der var mere panering end kød på snitzlen.
Vi var der omkring 20 min, så havde vi fået nok.

12 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

super dårlig service.og ennu engang…

super dårlig service.og ennu engang ribbensteg som gummi tænk det vil være sig bekendt at servere så dårlige råvare....det er blevet til et ØV sted vi kommer der aldrig mere. synd man skal give 1 stjerne i skulle slet ikke have nogle skam jer.

6 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus