Bestillingen og leveringen gikk kjapt. Hunden våres brukte 2 dager for å blir kjent med hans nye og større Calmbed. Ligge i denne hver natt no og den gamle bruke han litt på dagtid. Anbefales.

Sassa som är 12 årig labrador älskar sin nya xxl Calmbed! Från första stund gillade hon sängen och njuter att kunna sträcka ut sig. Den är mjuk och följsam för en äldre dam med lite stela leder. Dessu... Voir plus

Inför köpet var informationen från CalmBed utmärkt och den stämde väl överens med hur varan såg ut efter upp-packning. Storleken passade bra till min hund, genom de exempel på olika hundraser som pres... Voir plus

Veldig fornøyd! Produktet var veldig bra. Hunden er veldig fornøyd og legger seg gjerne i sengen om hun er lei sofakosen. Sengen har også vert super på tur, hvor hun faktisk klarer legge seg til... Voir plus

4,7

Bestillingen og leveringen gikk kjapt

17 mars 2026

Calmbed xl

En veldig god opplevelse å handle hos dere. Og i tillegg syns jeg det er koselig at dere hører om kunden er fornøyd i ettertid. Chiko elsker denne XL sengen. Jeg gir full pott!!

23 février 2026

Fantastisk hundeseng!

Vi har 4 hunder og alle elsker denne sengen. Derfor måtte vi også etterhvert bestille flere. Anbefales på det varmeste!

15 janvier 2026

Fantastisk hundeseng

Sengen kom veldig fort, min hund tok seg godt til rette med en gang sengen var I hus, kunne ikke vært mere fornøyd.

15 janvier 2026

Kan varmt anbefales

Nemt at bestille rigtig størrelse, hurtig levering og selve calmbed er rigtig god til hunden. Både blød, men også støttende som puder rundt om. Har købt to så vi også har til sommerhuset.

6 novembre 2025

Rask levering. God kvalitet,

Rask levering, god informasjon og veiledning. Lette å vaske.
Både hunden og katten elsker sengene.
Myk og god, og den høye kanten gir ekstra god komfort.

25 août 2025

Seniorhundens favoritt

Produktet er veldig bra, mine hunder krøller seg ofte sammen oppi hundesengen og den har blitt en storfavoritt hos min senior hund. Det tok heller ikke lang tid før bestillingen ankom.

25 juin 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit