Calvin Klein Nederland Avis

4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Magasin de vêtements pour hommes
  6. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Van ondergoed, jeans en kleding tot accessoires, woonartikelen en parfums: Calvin Klein creëert essentiële items die de wortels van het merk in Amerikaanse fashion vertalen naar een internationaal publiek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 3 sur 5 étoiles

De polo die ik online besteld had was…

De polo die ik online besteld had was niet de juiste pasvorm.
In de de fysieke Calvin shop Leidschendam kon ik deze ruilen voor een ander item. De winkelmanager heeft mij zeer goed geholpen, stuurde de foute polo terug. Ik betaalde het nieuwe item en kreeg het geld teruggestort op mijn rekening! Prima service!

8 août 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ben altijd tevreden maar nu ff niet

Ben altijd tevreden maar nu ff niet. Bestelde 2 te grote zwemshorts. Toen ik ze terug wilde sturen, via ups, was dat een hele tour. Ups heeft geen eigen kluisjes! Dus zoekplaatje. Uiteindelijk een apparaat gevonden, is de scan code niet geldig!! Kan dus niet terugsturen! Foute shorts, geld weg. Dat moet echt beter geregeld worden .

6 août 2026

Calvin klein…groots met shoppen

Ik shop al enige tijd bij Calvin klein heeft leuke aanbiedingen en de producten zijn in orde naast het makkelijk bestellen ook snel geleverd in een duurzame verpakking tot nu toe nog niks te hoeven terug te sturen daar geen ervaring mee

3 août 2026

Réponse de Calvin Klein Nederland

Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met ons merk!

Uw steun betekent veel voor ons en we zijn erg blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen. We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

De welkomstkorting werkt niet

De welkomstkorting werkt niet. Contact gehad met de klantenservice, maar niet geholpen! Toen met een ander email adres nieuwe code ontvangen, werkt ook niet. Ik voel mij inmiddels niet meer welkom als klant!

17 juillet 2026

Réponse de Calvin Klein Nederland

Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via onze Contact-pagina en vermeld daarbij uw Trustpilot-referentienummer. Een van onze medewerkers helpt u graag verder en kijkt graag met u mee naar een passende oplossing.

Super

Bestelling snel geleverd en retour ook makelijk goeie service
Super

5 juillet 2026

Jammer, te "Klein"

Had een paar schoenen gekocht, CalvinKlein gray black dk. Maar de maat viel "klein" uit dus wou grotere bestellen, maar die waren helaas niet meer leverbaar.

Maar als ik moet beoordelen op betaling verzending en retour, dan was alles netjes afgehandeld.
Geen nare ervaringen, miscommunicatie of gebreken.
Had hem 2 dagen geleden retour gestuurd en had nu een mailtje dat het geld binnen 10 dagen terug wordt gestort, achteraf was dat meteen een paar uur later op mijn rekening.

Dus jammer dat hij niet paste, maar de service is gewoon goed.

17 avril 2025

bikini besteld

bikini besteld, broekje niet ontvangen!
na veel mailen en lang wachten krijgen we de vraag om een foto te sturen van product wat niet meegeleverd is.

en of we dan maar een foto van broekje met labels willen sturen, dit gedaan en nu weer niet goed!

20 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen korting gekregen omdat Calvin Klein.nl niet reageert.

Ik kocht sandalen voor 139,95 euro die een dag later werden geleverd. Topproduct die ik van plan was te houden. Echter nog een dag later hadden deze schoenen 20% korting waar ik toevallig achter kwam. Ik appte dezelfde dag Calvin Klein (omdat de chat al gesloten was - na 20:00 uur) met een uitleg en foto van de kortingsaanbieding en een verzoek de 20% korting te verrekenen (is toch bijna 35 euro). Ik kreeg geen reactie de volgende dag dus in de chat heb ik dit voorgelegd en ineens was 1 dag later deze korting weer weg en was ik te laat, terwijl ik op de dag van de korting dit had gemeld. Ik ga de schoenen die ik in huis heb retourneren (want heb ze nog niet gedragen) en evt. ergens anders dezelfde schoenen bestellen al is dat zonder korting. Een bedrijf die zo flauw doet doe ik geen zaken mee.

16 mai 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus