Dejligt med en helt særlig butik i Aarhus - efter min mening den bedste 💫 Hver eneste vare er nøje udvalgt med fokus på stil og kvalitet. De har de lækreste ting – tøj, smykker og meget mere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg talte med Mette fra Came studio, som var sød og forsikrede mig om at varerne ville blive afsendt samme dag, så jeg kunne modtage dem allerede dagen efter. Jeg fik min pakke som aftalt med en sød o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde bestilt en ørering, og inden de kom med den, kontaktede de mig for at sikre, at jeg ikke skulle bruge et par, da jeg kun havde bestilt et stk. 👌 Jeg havde bestilt forkert leveringsform, m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fashion webshop og styling til kvinder
Ndr. Strandvej 26a, 8240, Risskov, Danemark
Super og nærværende service med et velassorteret udvalg.

Réponse : Camestudio
Det er første gang jeg har handlet hos Came Studio, men kommer helt sikkert igen. Smukke og spændende varer og hurtig levering.

Réponse : Camestudio
Dejligt med en fantastisk butik.
De har de lækkereste ting.
Tøj, smykker og mange andet ting, man bliver inspireret af.
Sød og god betjening, virkelig en rigtig god oplevelse at handle i Camestudio.

Réponse : Camestudio
Webshoppen er super overskuelig og nem at finde rundt i, med et lækkert udvalg af mærker i flere prisklasser – der er virkelig noget for enhver smag. Servicen er helt i top, og leveringen er både hurtig og effektiv – og som en ekstra bonus får man leveret direkte til døren, hvis man bor i Risskov!
Den fysiske butik er også et besøg værd – den er virkelig lækkert indrettet, og man bliver altid mødt med et smil. Der er en hyggelig og afslappet stemning, som gør det til en fornøjelse at komme der. Jeg handler både online og i butikken, alt efter hvad der passer bedst, og oplevelsen er altid lige god. Kan varmt anbefales!

Réponse : Camestudio
Blev mødt af en ualmindelig hjælpsom ekspedient.

Réponse : Camestudio
Virkelig fed webshop. Super service og hurtig levering - handler meget ofte på sitet

Réponse : Camestudio
Det er altid en stor glad for mig at handle hos camestudio💫🙏 rigtig lækker tøj🙏🍁🍁

Réponse : Camestudio
super hurtig levering af den helt rigtige vare i den bedste kvalitet - og endda med en personlig hilsen

Réponse : Camestudio
Meget service minded. Gør det til en god oplevelse at handle i butikken. Der er altid god vejledning at få ved behov.

Réponse : Camestudio
Altid en fornøjelse at komme i butikken. God snak om nye varer og trends. De har altid et godt input til nyt.

Réponse : Camestudio
På en regnvåd dag blev jeg modtaget med åbne arme og modtog en udsøgt service.
Jeg kunne ønske mig en bedre belysning i butikken, så man kan få den fulde oplevelse af de dejlige varer.

Réponse : Camestudio
Super service. Meget imødekommende og bedst af alt så får man en ærlig mening, hvis noget ikke passer til ens figur.

Réponse : Camestudio
Super fin butik med suveræn betjening

Réponse : Camestudio
Søde medarbejdere og virkelig lækkert tøj. Jeg er vild med butikken.

Réponse : Camestudio
Altid hurtig og venlig ekspedition.

Réponse : Camestudio
En savoir plus sur les différents types d'avis.