Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt med en helt særlig butik i Aarhus - efter min mening den bedste 💫 Hver eneste vare er nøje udvalgt med fokus på stil og kvalitet. De har de lækreste ting – tøj, smykker og meget mere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg talte med Mette fra Came studio, som var sød og forsikrede mig om at varerne ville blive afsendt samme dag, så jeg kunne modtage dem allerede dagen efter. Jeg fik min pakke som aftalt med en sød o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt en ørering, og inden de kom med den, kontaktede de mig for at sikre, at jeg ikke skulle bruge et par, da jeg kun havde bestilt et stk. 👌 Jeg havde bestilt forkert leveringsform, m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Fashion webshop og styling til kvinder

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

5 stjerner. 🌟 🌟🌟🌟🌟

Det er første gang jeg har handlet hos Came Studio, men kommer helt sikkert igen. Smukke og spændende varer og hurtig levering.

19 novembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop, vi er glade for at du kan lide vores univers og udvalg af varer. Vi glæder os til at sende lækre styles til dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt med en fantastisk butik

Dejligt med en fantastisk butik.
De har de lækkereste ting.
Tøj, smykker og mange andet ting, man bliver inspireret af.
Sød og god betjening, virkelig en rigtig god oplevelse at handle i Camestudio.

19 novembre 2025

Réponse : Camestudio

1000 tak for din fine anmeldelse af vores butik Risskov. Vi er glade for at du kan lide vores lille univers hvor alle styles og produkter er håndplukket og nøje udvalgt.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

3 novembre 2025

Réponse : Camestudio

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service. Vi sender altid varer hver dag, så vi sikre at vores kunder får deres bestilling hurtigst muligt. Kh. Camilla & Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk webshop og butik!

Webshoppen er super overskuelig og nem at finde rundt i, med et lækkert udvalg af mærker i flere prisklasser – der er virkelig noget for enhver smag. Servicen er helt i top, og leveringen er både hurtig og effektiv – og som en ekstra bonus får man leveret direkte til døren, hvis man bor i Risskov!
Den fysiske butik er også et besøg værd – den er virkelig lækkert indrettet, og man bliver altid mødt med et smil. Der er en hyggelig og afslappet stemning, som gør det til en fornøjelse at komme der. Jeg handler både online og i butikken, alt efter hvad der passer bedst, og oplevelsen er altid lige god. Kan varmt anbefales!

10 novembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din flotte anmeldelse af både vores butik i Risskov og webshop. Det glæder os at høre at du kan lide vores univers og udvalg af brands.
Vi sætter en stor ære i hurtig levering, både ved online køb og levere dagligt pakker i både Egå og Risskov direkte til døren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev mødt af en ualmindelig hjælpsom…

Blev mødt af en ualmindelig hjælpsom ekspedient.

28 octobre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores butik, vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder og give dem den bedste rådgivning.
Kh. Camilla & Jesper

Virkelig fed webshop

Virkelig fed webshop. Super service og hurtig levering - handler meget ofte på sitet

3 novembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Vi er glade for at du kan lide vores univers og udvalg af varer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en stor glad for mig at…

Det er altid en stor glad for mig at handle hos camestudio💫🙏 rigtig lækker tøj🙏🍁🍁

21 octobre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for den dejlige anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores univers, vi sætter en ære i at finde de helt rigtig styles til vores skønne kunder. Kh. Camilla & Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

super hurtig levering af den helt…

super hurtig levering af den helt rigtige vare i den bedste kvalitet - og endda med en personlig hilsen

8 octobre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop, vi er glade for at du kan lide vores varer og service. Kh. Camilla & Mette

Meget service minded

Meget service minded. Gør det til en god oplevelse at handle i butikken. Der er altid god vejledning at få ved behov.

27 septembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores butik. Vi er glade for at du kan lide vores service og rådgivning. Kh. Camilla & Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at komme i…

Altid en fornøjelse at komme i butikken. God snak om nye varer og trends. De har altid et godt input til nyt.

3 octobre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din fine anmeldelse af vores butik. Vi er glade for at du kan lide vores varer, vi sætter en stor ære i altid at være med på de seneste trends og rådgive om dem til vores kunder.

Noté 4 sur 5 étoiles

På en regnvåd dag blev jeg modtaget med…

På en regnvåd dag blev jeg modtaget med åbne arme og modtog en udsøgt service.
Jeg kunne ønske mig en bedre belysning i butikken, så man kan få den fulde oplevelse af de dejlige varer.

12 septembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse af vores butik, vi er glade for at du kan lide vores service.
Vi er opmærksomme på lyset, som desværre skifter lidt sammen med vejret:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og levering.

Super god service og levering.

29 septembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service. Kh. Camilla & Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Meget imødekommende og bedst af alt så får man en ærlig mening, hvis noget ikke passer til ens figur.

16 septembre 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores service. For os er det vigtig at vores kunder kommer herfra med det der klæder dem og som man kan bliver glad for i mange år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde medarbejdere og virkelig lækkert…

Søde medarbejdere og virkelig lækkert tøj. Jeg er vild med butikken.

29 août 2025

Réponse : Camestudio

Mange tak for anmeldelse af vores butik. Vi er glade for at du kan lide vores udvalg af brands og styles. Kh. Camilla & Mette

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus