Camoshop Avis 178

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Oszuści

Oszuści, oszuści i jeszcze raz oszuści. Zero kontaktu, zero zainteresowania, zero reakcji.

13 mai 2026

Niezrealizowane zamowienie z 2024 i brak zwrotu pieniędzy

Wiele razy zamawiałem ubrania z tego sklepu. Wszystko się skończyło pod koniec 2024 r kiedy moja dziewczyna zamówiła mi na urodziny prezent z tego sklepu. Zamówienie nie dotarło do dnia dzisiejszego, była cały czas zwodzona, a to że wyślą, a to że oddadzą pieniądze, jeszcze miesiąc, jeszcze tydzień... zamówienia jak nie było tak nie ma i zwrotu pieniędzy też nie. Szczerze nie polecam i odradzam wszystkim zakupów w tym sklepie.

8 mai 2025

"Oszustwo

"Oszustwo! Sklep nie realizuje zamówień i zbywa klientów masowymi mailami o awariach. Sprawa Camashop jest już prowadzona przez Prokuraturę Rejonową Warszawa-Praga Południe (sygn. akt 4321-5.Ds.2295.2025). Nie dajcie się nabrać na terminy majowe – to gra na zwłokę. Ja już odstąpiłam od umowy i zgłosiłam sprawę do Tpay oraz na Policję (art. 286 KK). Ostrzegam wszystkich przed wpłacaniem tam pieniędzy

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kontakt ze sklepem nie jest możliwy

Kontakt ze sklepem nie jest możliwy, zamówienie złożone w styczniu nie zostało zrealizowane. Koszt koszulek i bluzy to ponad 250 zł, pieniądze nie zostały zwrócone a zamówienie nie zostało dostarczone.

24 avril 2026

Anty firma.

Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak kontaktu telefonicznego jak i e-mail.Ja już swoje zgłoszenie złożyłem na Policji.Kasuja spore kwoty za ciuszki jak i koszt wysyłki a nie są uczciwi.NIE POLECAM.

28 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Strona po zakupie nie wysyła towaru

Strona po zakupie nie wysyła towaru. Nie odpowiada na maile. Po trzech miesiącach od kupna napisali w końcu, że wyślą towar, po czym zniknęli znów. Nie polecam, tragedia. Daje im się zarobek za darmo. ODRADZAM

17 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam tego sklepu internetowego

Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym czasie, a na jakiekolwiek informacje trzeba było czekać bezskutecznie.
Koszulki zostały wysłane dopiero po ponad miesiącu i dopiero wtedy, gdy zagroziłam zgłoszeniem sprawy do odpowiednich organów. Takie podejście do klienta jest absolutnie niedopuszczalne. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie

2 avril 2026

Zamówiłem tydzień temu 2 koszulki

Zamówiłem tydzień temu 2 koszulki. Teraz wiem że raczej ich nie dostanę.
Widzę że oszukanych klientów są dziesiątki.
Ktoś może ogranie pozew zbiorowy?
CZEMU nikt nie zablokuje tej złodziejskiej strony sklepu??

25 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety bardzo żałuję że nie…

Niestety bardzo żałuję że nie przeczytałam komentarzy o tej firmie wcześniej. Nie wiem, jakim trzeba być człowiekiem, aby żyć z kradzionych pieniędzy…
Zamówienie złożone w grudniu 2025 nadal nie doszło. Firma nawet nie raczy odpisać na e-mail, a o tel. już nie wspomnę.

22 décembre 2025

Brak zamówionego towaru

Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To było moje 3 zamówienie w tym sklepie, bo ubrania które od nich wcześniej zamawialem są całkiem dobrej jakości i przystępnej cenie - ale z uwagi na problemy przy realizacji zamowienia raczej będzie ostatnie. Sprawa zostanie zgłoszona na Policję.

27 janvier 2026

Uwaga oszuści

Towar zamówiony i zapłacony 11 lutego. W odpowiedzi na zapytanie o towar, dostałem odpowiedź że będzie 13 marca. Niestety do dnia dzisiejszego nie ma towaru, ani zwrotu pieniędzy i nawet kontaktu żadnego. Widocznie trzeba wejść na drogę prawną z tą firmą. Ogólnie nie polecam

11 février 2026

Złodzieje

Złodzieje, nie ma ani zamówienia ani zwrotu ani jakiejkolwiek informacji. Złodzieje!!!!! Uwaga na tą firmę!

26 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie złożone 6 lutego 2026 i…

Zamówienie złożone 6 lutego 2026 i opłacone blikiem, czas realizacji 5 dni, a tu klops. Na stronie status w realizacji… telefon to czysta fikcja, e-mail także czysta fikcja, wysłałem maila zapytaniem oraz o informację dot. zamówienia, ale niestety dziś link do sprawdzenia statusu nie działa. Dziś ponowiłem zapytanie, czekam na odpowiedź jeśli, nie otrzymam odpowiedzi z informacją o zwrocie pieniędzy to idę złożyć zawiadomienie o oszustwie.

6 février 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus