Camperpunt van Herpen BV Avis 81

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs een nieuwe caravan aangeschaft bij camperland . Hebben dit als zeer plezierig ervaren . Zeer goed advies en goede service. Hebben gelijk een mover eronder laten plaatsen en omdat degene die... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtige vakantie gehad met de camper Jan. Zes landen doorkruist in een comfortabele camper met alles erop en eraan. Vriendelijk personeel en een perfecte begeleiding, ook tijdens de reis. De kleine... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze 1e camper gekocht bij Camperland in Herpen. Uitgebreide en fijne uitleg en begeleiding gehad over onze camper door Roger (de vriendelijke verkoper met de kale kop🤭) Er werkte iets niet in de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima buscamper, van alle gemakken voorzien. Hoekje met tafeltje is aan de krappe kant, maar hebben we gezien het heerlijke weer niet nodig gehad. Fijn onder de luifel gezeten. Vlotte communicatie en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Agence de location de voitures

Écrit par l'entreprise

COMPACTE CAMPERS. GROOTS PLEZIER. Een weekendje weg? Er even tussenuit? Volop genieten van vrijheid, luxe en een scherpe prijs? Onze camperbussen zijn een verhaal apart. We bouwen ze volledig in eigen beheer en voorzien deze compacte campers van alle luxe, gemak en comfort. En je huurt deze camperbussen voor een zeer scherpe prijs. Kortom: hier wordt iedereen vrolijk van …

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs een nieuwe caravan aangeschaft…

Onlangs een nieuwe caravan aangeschaft bij camperland .
Hebben dit als zeer plezierig ervaren . Zeer goed advies en goede service. Hebben gelijk een mover eronder laten plaatsen en omdat degene die wij als eerste hadden gekozen niet paste hebben ze er een duurdere andere onder gezet zonder extra kosten. Ook de aflevering was perfect en ze namen alle tijd om alles uit te leggen. Ook hebben wij de service als zeer goed ervaren, dit is zeker wat je mag verwachten van een bedrijf. Het is onze tweede nieuwe caravan die wij daar gekocht hebben en zullen in de toekomst zeker daar weer terug komen.

15 avril 2026

Weg met de camper Roja

Lekker even weg met de camper.Na een uitgebreide rondleiding in de camper op weg naar Zeeland na wat beginnersfouten lekker genoten in diverse natuurgebieden. Een punt van aandacht is het updaten van de navigatie het bleek een oude versie te zijn waardoor er niet altijd de juiste route werd getoond.

14 octobre 2025

Super

We hadden een hele fijne ervaring met de camper. Alles zag er super schoon uit. Vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug.

18 août 2025

Super ervaring!

Wij zijn tweeënhalve week met Ollie op pad geweest en hebben het als fantastisch ervaren. Zowel de campervan als het contact met van Herpen verliep vlekkeloos en hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van een van de campers!

5 juillet 2025

Top bedrijf

Eindelijk een bedrijf dat er voor zijn klanten is! Vriendelijk behulpzaam en goede uitleg! Daardoor een heerlijke campervakantie gehad.

24 mai 2025

Service camper

In de nazomer van 2024 andere camper gekocht bij camper land ,al 7 jaar campere we nog nooit zo goede service mee gemaakt,complimenten voor het hele team.
Theo en José.

28 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf, goede uitleg en begeleiding

Onze 1e camper gekocht bij Camperland in Herpen.
Er werkte iets niet in de camper en hij heeft hulp gehaald van iemand uit de werkplaats die heeft het gelijk opgelost en ons ook nog bruikbare tips meegegeven, ook het personeel van de werkplaats was vriendelijk en eerlijk.
Wij kunnen iedereen aanraden om hier zijn camper te kopen.
Groet Fam.Bos

21 mars 2024

Betrouwbaar

Betrouwbaar, behulpzaam, goede instructie en een fijn gebouwde camper. We hebben er veel plezier aan gehad.

4 août 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, klantvriendelijk en goede uitleg over werking camper. Auto goed onderhouden en voorzien van de belangrijkste benodigdheden.

2 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus