Bra köp
Var o köpte en Belluna Superfan 3G
Vilket fantastiskt bemötande
O kunniga kan verkligen rekommendera
Dom Tack Daniella 👍👍
Aucune trace de demande d’avis
Var o köpte en Belluna Superfan 3G
Vilket fantastiskt bemötande
O kunniga kan verkligen rekommendera
Dom Tack Daniella 👍👍
Köpte ett Belluna 140 kylskåp av Daniella.
Trevlig bra kontakt som var flexibel med tiden då jag själv hämtade skåpet på plats.
För övrigt underbart med kompressorkylskåp, nu funkar det lika bra i husbilen som hemma.
Jag köpte ett belluna kylskåp 140l av detta företag och fick väldigt bra kontakt med Daniela hon hjälpte mig snabb leverans. Hjälpte till med frågor efter affären. Svara efter arbetstid. Kan inte mer än att säga grymt företag rekommenderar starkt
Köpte en Easy Rider Sadelvärmare av detta nya företag. Visade sig vara Kungen av sadelvärmare. Och företaget är nytt men absolut toppklass på allt. Snabb leverans, fantastisk kundtjänst.Har nu hårdtestat produkten och den är minst lika bra och robust som beskrivits. Supervärme. Länge. Både batteripack och värmedyna kan ju dessutom användas utan cykel, till mobilladdning samt sitta på något kallt.