2,8

Moyen

God og proaktiv support!

Jeg bestilte et campingbord, som skulle leveres via PostNord og Danske Fragtmænd. Leveringen gik helt galt, og supporten hos PostNord og Danske fragtmænd var ubrugelige som sædvanligt. Campmarket svarede dog efter 30 minutter, de fulgte selv op på om der fortsat var udfordringer, og i sidste ende løste de problemet for mig, efter stor frustration med PostNord. Særligt tak til Markus i supporten for hans hjælp!

10 avril 2026

Købte en kaffemaskine til campingvogn…

Købte en kaffemaskine til campingvogn efter 1 dag sendte jeg den retur og nu kan jeg ikke få pengene retur. det viser sig at den kommer fra Sverige Campingvaruhuset.se og de vil ikke leve op til Dansk lovgivning. SVINDEL FIRMA

17 mars 2026

En rodebutik.

En rodebutik.. Jeg har tidligere købt ved dem, og havde da heldigvis god tid. 2 campervinduer var måneder undervejs. Nu det samme med et andet vindue bestilt for 10 dage siden. Man får ringe eller ingen advisering om status på ordren.

22 septembre 2025

Firmaet holder øje til varen er fremme

Firmaet var hurtigt til at sende pakken; og jeg kunne følge den. Lige indtil nærmeste pakkesortering. Formentlig en fejl i scanning. Campmarket har været på sagen fra dag ét og holdt mig løbende orienteret om status for levering. Endelig er pakken ankommet - og selvfølgelig i god stand. Tak til medarbejder i Campmarket som ikke giver op.

20 mars 2024

Fusk og snyd

Sendte en vare retur, som ikke har hvert ude af den kasse den er sendt i. nu påstår de så den er skadet og beskidt og ikke vil betale mine penge tilbage..

15 mai 2023

Stadig ingen levering efter 5 dage.

Dette er åbenbart ikke en dansk side. Varerne kommer fra Sverige. Jeg bestilte d. 6. juni. Her d. 11. juni er varerne stadig i følge leveringsoplysningerne i Sverige nord for Stockholm. Der gives ingen estimeret leveringstid. Har bestilt en lagervare.

11 juillet 2022

Stor ros til CampMarket.dk

Jeg købte fortelt og fiberstænger til campingvogn. Der kom en pakke med forteltet, stængerne var ikke med. Efter 14 dag kontaktede jeg firmaet, Det viste sig at der var sendt 2 pakker til mig, pakkeposten havde kun afleveret den ene den anden havde de afleveret til Føtex uden at give mig besked, så pakken med stængerne gik retur. Efter en behagelig samtale pr tlf. sendte firmaet stængerne igen, Fin service , kan kun anbefale CampMarket.dk på det varmeste.

8 juin 2022

Jeg har bestilt en maskine, uden dansk brugsanvisning

Jeg har bestilt en maskine, der hedder Transportabel vakemaskine Mestic med centrifugering. men der følger ikke en Dansk brugsanvisning med, og den eneste med alle andre sprog viser ikke mange tegning, som eventuel kun guide en frem, og der er ingen steder man kan få fat i en anvisning om brug. dårlig SERVICE

10 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit