Bestilte et par støvler og modtog dem inden for en rimelig tid. Måtte desværre returnere dem da de var for små. Har så ikke hørt fra Campz siden. De plejede ellers altid at have god service
Købte et par vandrestøvler - havde aldrig haft det mærke og ingen fysiske forretninger havde dem på lager. Samtidig var der lidt forvirring om størrelsen. Men alt var som det skulle og dejligt med en... Voir plus
I september kontakter jeg Campz, fordi jeg har en reklamation på et par støvler. De svarer, at jeg skal sende varen retur og så snart de har dem, vil jeg få refunderet pengene. 13. okt. skriver de... Voir plus
Sandalerne passede, og hvis det ikke var tilfældet, nemt og gratis returnering. Normalt vil jeg ikke købe fodtøj uden først at have prøvet. Men prisen og især returnerings policen fik mig til at tage... Voir plus
Écrit par l'entreprise
For at opnå alt dette, tester vores hold de fleste produkter selv, for at kunne sikre en god kvalitet. Takket være vores gode og tætte samarbejde med de førende producenter inden for outdoor, kan vi desuden garantere, at vi altid vil være på forkant med udviklingen og tilbyde alle nyhederne indenfor outdoor-branchen.
Allemagne
- campz.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Køb ikke fra dem
Køb ikke fra dem. Bestilte for 20 dage siden, og har ikke fået varerne - fik et kryptisk svar fra kundeservice, som gav mig mistanke om, at de er under konkurs. Og ganske rigtigt. Servicemailen er også ude af drift nu.
100 % utilfredsstillende handelsoplevelse
Ville ønske jeg kunne give NUL STJERNER.
Jeg bestilte min hundefrakke (ordre nr. CDK622563) OG fik min ordrebekræftelse fra Jer den 24-10-2023.
I registrerede min pakke hos PostNord og trak betaling samme dag - MEN I indleverede IKKE min pakke til PostNord - og det har I STADIG IKKE GJORT i dag den 14-11-2023!!!
Jeg har skrevet 3 mails til Jeres kundeservice og rykket for levering - og fået 2 svar uden reelt indhold.
OG I har allerede en gang tidligere bedt mig bedømme min oplevelse. Dengang gjorde jeg også opmærksom på, AT JEG STADIG IKKE HAR MODTAGET MIN ORDRE!!!
Og nu beder I mig IGEN om at bedømme min oplevelse!!!
Det er SÅ UPROFESSIONELT, at det nærmest er GROTESK.
Min oplevelse er, at jeg er 100 % UTILFREDS både med:
- at I trækker betaling uden at afsende varen (hvilket er i strid med købeloven og i strid med god skik for nethandel)
- at Jeres kundeservice giver indholdsløse svar på mine tre kundehenvendelser, at I ikke lægger kortene på bordet og indrømmer, at I er gået konkurs (så vi kunder har mulighed for at købe vores varer andetsteds). Jeg fik oplysning om Jeres konkurs fra andre kunder på Trustpilot - ikke fra Jer, selvom jeg spurgte direkte herom i min seneste mail til Jeres kundeservice.
- og sidst men ikke mindst med, at I ikke en men hele TO GANGE BEDER OM EN KUNDEBEDØMMELSE UDEN AT HAVE LEVERET.
Konklussion er således den samme som i min første bedømmelse:
DET HAR VÆRET EN TOTALT GROTESK OG 100 % UTILFREDSSTILLENDE OPLEVELSE at handle hos Jer.
Jeg har slet ikke modtaget varen endnu…
Jeg har slet ikke modtaget varen endnu og jeg bestilte den den for 1 mdr siden
Efter en måned venten og…
Efter en måned venten og stadigventende, uden at have modtaget varen. 2 gange har jeg klaget og får en lang undskyldning. Det eneste de var hurtige til er at trække pengene fra kontoen. Nok sidste gang jeg bruger det firma.
Fup firma?
Det er nu 4 uger siden at jeg har bestilt, men jeg har stadigvæk ikke modtaget min vare. Jeg har prøvet at skrive til firmaet, men har ikke modtaget andet end et standardsvar.
My ordet was delayed more than 8…
My ordet was delayed more than 8 Working days. Customers service could not and still can’t be reached. 10 days ago I cancelled my order and you still haven’t returned my money.
Do not use this company!!
Hvis jeg ku gi 0 stjerner fik i det
Hvis jeg ku gi 0 stjerner fik i det. Min vare er aldrig kommet men pengene er trukket. Handler der aldrig mere
I have never recieved my order fra…
I have never recieved my order fra Campz. I’ve contacted them several times, for information about delivery. Every times the answer was “problems in the company”. And now for the second time they want me to descibe my experience!!!! Hope you will be serious about this. And i’m still waiting to recieve my order or g’et my money back.
I have not yet received my item
I have not yet received my item. The money has been withdrawn, but I have heard nothing even though I have tried to contact Campz. I'ts been more than three weeks now.
Normally i really like campz.
Normally i really like campz.
I think i was patient and maybe they have alot on their table, but the package took 25 days to deliver, if it will be delivered tomorrow, as my service says.
Jeg har ikke fået mine vare som jeg…
Jeg har ikke fået mine vare som jeg bestilte 20/10 2023
Har ved flere lejligheder kontaktet kunde service uden at få svar på hvornår mine vare vil blive sendt. Pengene er trukket fra min konto
money lost
After a month I have not received the jacket yet and the customer service is not helping. Money lost
Campz Konkurs!
Campz.dk er gået konkurs. Bestil ikke ved dem, og hvis I har bestilt og ikke har fået varen så kontakt jeres bank og forsøg at trække betalingen tilbage.
Dette er blot info. held og lykke.
INGEN LEVERING AF BETALTE VARE!
Jeg har bestilt et par sko ved Campz.dk den 16. oktober 2023 og fik den 18. oktober 2023 en mail om at min vare var afsendt OG BETALINGEN BLEV SÅLEDES TRUKKET på min konto på denne dag.
Den 20. oktober fik jeg så igen en mail fra Campz.dk om at de desværre måtte meddele mig at PostNord var skyld i en forsinkelse så der ville gå lidt ekstra tid førend jeg ville få min pakke leveret.
Den 25. oktober 2023 skriver jeg så til Campz.dk via deres hjemmeside at jeg gerne vil høre til leveringen af min BETALTE vare idet PostNord havde meddelt mig at de ved en fejl havde returneret min vare til Campz.dk og jeg skulle henvende mig der for at få besked om det videre forløb.
Jeg fik et henholdende svar fra Campz.dk 2 dage senere hvori man meddelte mig at man ikke pt. havde tid til at behandle min sag pga. travlhed, men jag ville høre fra dem ugen efter!
Der sker selvfølgelig ABSOLUT INTET og jeg hører ikke fra Campz.dk ugen efter som de ellers havde lovet i deres sidste mail til undertegnede.
Jeg skriver så igen til Campz.dk den 3. november 2023 og udbeder mig et svar om, hvornår jeg vil få besked om min vare og om, hvornår de forventer at kunne levere den vare som jeg HAR BETALT for.
I skrivende stund, den 10. november 2023, har jeg stadig intet hørt fra Campz.dk om min vare og nu har jeg tabt tålmodigheden og vil have mine penge retur ASAP!!
Har jeg intet hørt fra Campz.dk inden tirsdag den 14. november 2023 vil jeg foretage en politianmeldelse til både det danske såvel som det lokale tyske politi, hvor webshoppen har forretningsadresse!!
Så, Campz.dk, I har nu resten af d.d. samt hele mandag den 13. november 2023 til at få fingeren ud og få kontaktet mig vedrørende denne sag inden jeg foretager ovennævnte politianmeldelser!
Mvh.
Heino Rost-Nielsen
De tager dine penge.
De tager dine penge.
Min ordre har de taget penge for, men aldrig sendt videre til PostNord. Deres system skriver afsendt, men PostNord skrive den aldrig er blevet afsendt, kun registeret internt i Campz.de.
Et tarveligt system på deres hjemmeside skal bruges til at reklamerer, der er ingen email addresse, og return info på reklamation indeholder ingen oplysning om hvad man skulle have skrevet til dem på deres eget system. Så man bliver som kunde uden information til banken, når man evt. skal lave regres på ens penge de har taget.
Lack of customer services and communication
I ordered an item on the 20th of October and still got nothing (almost 3 weeks later). Apparently, they are having some issues with the deliveries, but there is no communication at all complete lack of customer service, which in such situations is just unbearable. However, I have ordered before from the website and everything was perfect, but it seems like they do not know how to handle hard situations.
Du bliver snydt
Hvis du ikke ønsker at blive snydt, så afhold dig fra at bestille hos campz.
Noget er helt galt.
De trækker pengene straks men varen får du ikke, og henvendelser svarer de ikke på.
Sorry I can not rate the product
Sorry I can not rate the product. Post Nord returned the dellivery without my concent
Der er noget galt
Der er noget galt. Ordre afgivet d. 20/10 ingen vare modtaget og svar på 2 forespørgsler - vi er forsinkede.
I dag d. 7/11 har jeg stadig ikke modtaget min ordre.
Lugter af konkurs eller bedrageri - så PAS PÅ!
Didn’t get the package and can’t get in…
Didn’t get the package and can’t get in contact with the company