Mooie camera maar het sterft van de reclames die niet weggaan ook al heb je de camera gekocht... heel heel hinderlijk daarom naar een andere camera aan t kijken.
Lisez les avis des autres
Ik kende het merk en het bedrijf niet, maar heb hier een camera besteld. Ik bestelde de babyfoon de luxe elite. De levering ging vlot en is correct uitgevoerd. De installatie lukte in eerste instant... Voir plus
L'entreprise a répondu
In eerste instantie zou het artikel een dag na bestelling geleverd worden, tot grote verbazing, staat opeens op de website dat het na ongeveer twee werkdagen geleverd kon worden. Dit was door ons niet... Voir plus
Camera is niet echt snel met reageren, telkens reklame als je met de muis beweegd ,ik heb hiervoor precies maardan ool presies dezelgde camera gehad, maar dan merkloos met een ander programma en die... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Camson is gevestigd in Rotterdam en heeft een webshop in beveiligingscamera's, met lage prijzen en goede klantenservice. Naast onze webshop hechten wij veel waarde aan bewaking, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom testen wij wat er echt nodig is om jouw woonhuis, bedrijf of omgeving optimaal te beveiligen. Ook zijn wij er van overtuigd dat een goede klantenservice voldoet tot dat de klant tevreden is.
Coordonnées de contact
Rotterdam, Pays-Bas
- info@camson.nl
- camson.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Camera gekocht op 19 april 2022
Camera gekocht op 19 april 2022. Zeer snel thuis. 3 dagen geprobeerd om de camera te installeren, niet gelukt. Ook met hulp van iemand anders lukte het niet.
De camera weer teruggestuurd op 25 april.
Tot nu toe geen terugbetaling ontvangen.
Andere stappen ondernemen omdat een toezegging niet wordt nagekomen.?

Réponse de Camson
Na meerdere pogingen om een account te…
Na meerdere pogingen om een account te registreren,slaag ik daar niet in !!! Telefonisch contact is niet mogelijk,hoor ik telkens door corona....
Toch zou ik heel graag hulp willen.
Vertel me hoe...
Vr. Gr. Rien van Vemde

Réponse de Camson
Goed apparaat maar onduidelijke installatiehandleiding
Goed, robuust apparaat, maar onduidelijke papieren gebruiksaanwijzing: ontbrekende stappen, piepkleine lettertjes. We hadden de on line-installatiehandleiding nodig.ook pas laat ontdekt dat een 5G-telefoon niet bruikbaar is. Beter vermelden dus!

Terecht 5 vette sterren.
Keuring netjes op tijd de camera ontvangen, maar kreeg hem niet aan de praat niet linksom niet rechtsom. Dacht even heb ik dat weer. Gemaild met de leverancier één en ander uitgelegd en de volgende dag een nieuwe opgestuurd gekregen en die doet het perfect. Wat een goede service van Camson retour sturen werd ook nog eens vergoed. Pure klasse!!!!!!!!

Réponse de Camson
Heb eind april een product naar jullie…
Mijn moeder heeft eind april een product naar jullie retour gestuurd.
Deze is 2 mei door jullie aangenomen op postnl te zien. Tot op heden is dit nog steeds niet verwerkt bij klarna, waardoor de betaling nog steeds open staat. Jullie hiervoor al heel vaak gecontacteerd via jullie mail, maar krijg geen reactie en wordt verder niet opgepakt door jullie richting klarna.
Camson is top 👍!!!
Camson is top
Ik had donderdag een buiten bewakings camera besteld
Deze ontving ik vrijdag netjes en goed verpakt na het plaatsen werkte hij perfect alleen het beeld was niet goed
Vrijdag in de avond gemaild wat er was met foto van beeld erbij
Kreeg gelijk antwoordt op mijn mail er komt een nieuwe aan
Die kwam zaterdag morgen ook netjes verpakt en kreeg via mail een NL gebruiksaanwijziging met de excuses voor het ongemak
Die opgehangen en werkt 100%
Ik ben zeer zeer tevreden over camsom webwinkel
Zal zeker reclame maken voor hun en vaker bestellen
CAMSON IS TOPPIE !!!! 👍💪🏼💪🏼

Réponse de Camson
Terug sturen van het retour bedrag…
Terug sturen van het retour bedrag duurt lang
Antwoord aan Camson,
Het annuleren dat heb ik 3 maal geprobeert en niets vernomen, ook telefonische geen contact wegens "covit" kan natuurlijk, maar even een bevestiging mail sturen kon toch wel? Als ik iets onvriendelijk schrijf dan reageren jullie wel, maar verder ....een bevestinging automatisch van de annulering had heel veel slechte reacties minder geweest, maar niet bereikbaar te zijn , tja dat levert 1 ster op.

Réponse de Camson
Ik heb camera besteld en betaald
Ik heb camera besteld en betaald. En als goed is moest die binnen een dag verzonden worden. Ik heb nog helemaal niks gehoord. Ik heb geprobeerd om te mailen om te kijken wat de reden is, maar krijg ik helaas geen antwoord.
Terug sturen is helemaal NIET gratis
Terug sturen is helemaal NIET gratis.
Contact is niet optimaal, reageren erg laat.

Réponse de Camson
Camera gestopt en een een nieuwe is…
Camera gestopt en een een nieuwe is gratis toe gezonden

Réponse de Camson
Beetje laat bezorgd track en tracé was…
Beetje laat bezorgd track en tracé was niet te traceren.
Voor de rest heeft anna het prima voor mij uitgezocht.
Maar niet op tijd geleverd dus 2 sterren
Volgende keer beter.

Hij ziet er mooi uit
Hij ziet er mooi uit.
Maar.
App is erg traag terwijl ik hem aangesloten heb via utp kabel.
En het draaien gaat erg schokkend.
Sorry
De volgende dag al bezorgd
De volgende dag al bezorgd. De installatie na 5 minuten al voltooid. Werkt na tevredenheid.
Waardeloze site waarbij je niemand te…
Waardeloze site waarbij je niemand te pakken kan krijgen als het niet lukt.
Wil de camera retourneren maar zelfs dat gaat niet lukken omdat je order niet bestaat dus je kan fluiten naar je centen
Snelle en prima service ook als de…
Snelle en prima service ook als de levering niet compleet was meteen de dag
erna de rest vd levering nageleverd.
Installatie was snel geïnstalleerd en werkt prima en doet wat hij moet doen, verdient wel een 👍🏼👍🏼
Frans

Réponse de Camson
En savoir plus sur les différents types d'avis.