Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op! Oplichters! Via Bol bij deze winkel een espressomachine gekocht van bijna 500 euro. Bij Bol werken ze onder de naam Louve, Bij contactgegevens staat Candyshop Lolo. Net als velen nooit wat g... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Via Bol bij hun gekocht, vandaag zou bestelling geleverd worden maar is zelfs nog niet verstuurd. Bestelling twee weken geleden gedaan. Blijf weg van dit bedrijf die hun verplichting niet nakomt e... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestelling is na twee weken aangekomen er waren een paar problemen ontstaan en kreeg pas hulp nadat een van mijn comments eindelijk op een van hun video’s op TikTok gezien werd. Alles werd daa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De Dubai reep en bonbons zijn echt geweldig lekker. Je proeft dat ze met liefde zijn gemaakt door een bevlogen ondernemer. We hebben daarnaast wat USA snoep en limonade besteld. Alles werd keurig verp... Voir plus

2,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pas op! Oplichters! Louve/candyshop lolo

Pas op! Oplichters!
Via Bol bij deze winkel een espressomachine gekocht van bijna 500 euro. Bij Bol werken ze onder de naam Louve, Bij contactgegevens staat Candyshop Lolo. Net als velen nooit wat geleverd gekregen. Via Bol gelukkig, na de nodige telefoontjes, mijn geld terug gekregen. Op mails wordt niet gereageerd en de telefoon staat uitgeschakeld.

22 juillet 2026

Oplichters!

0 sterren, grote oplichters die werken via Bol.com! De laatste 23 bestellingen daar (en niet van prul, maar van oa koffietoestellen van 500€) zijn gewoon nooit aangekomen!!! Nu verkopen ze er niets meer als partner. Uitschot is het!

21 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets kopen bij dit bedrijf

Niets kopen bij dit bedrijf , geen levering geen communicatie. Gelukkig bestelde ik via Bol en ben dus niet het schip in gegaan.

8 août 2026

Niet nakomen of vals?

21 juli 10kg Callebaut besteld. Ging ten laatste 31augustus in huis zijn. Ondertussen nog steeds geen reactie van hun en bol krijgt ook geen reactie en ook geen chocolade ontvangen.

5 août 2026

Oneerlijk bedrijf

Bestelling twee weken geleden gedaan.

Blijf weg van dit bedrijf die hun verplichting niet nakomt evenals Bol waar klanten weinig rechten hebben.

4 août 2026

snel en vers

De chocolare repen kwamen snel binnen en waren enorm vers. Het is wat mij betreft een van de beste dubairepen in NL. goed geprijsd en ready to eat!

8 décembre 2025

Oplichters

Besteld betaald en niks ontvangen en ben niet de enige zoals ik hier al lees
Dit zijn oplichters

9 octobre 2025

Am liebsten kein Stern

Am liebsten kein Stern. Nachdem eine Freundin so begeistert war, hatte ich den Griff ins Klo. Ich hatte ein Bestellung erstellt und bei der Zahlung technische Probleme und hatte dann den Prozess neu gestartet und eine andere Zahlungsart gewählt die dann auch funktionierte. Hierfür bekam ich auch eine Bestellbestätigung. Ein paar Tage später bekam ich eine Rechnung und Zahlungsaufforderung per Email für eine andere Bestellung die vermutlich im bei meinen technischen Problem automatisch entstanden ohne meines wissens und ohne Bestellbestätigung. Ich habe sofort reagiert und gebeten diese zu löschen, da es eine andere Bestellung gibt. Jedoch bekam ich bis heute weder ein Reaktion noch eine Lieferung meiner bezahlten Bestellung. Kundenservice gleich Null - Finger weg

1 avril 2025

Goede eravring

De bestelling netjes gekregen. Ik werd zelfs gebeld door ze dat ze me laten weten dat de bestelling één dag vertraging heeft (dat vind ik heel netjes van ze) Door de vertraging heb ik een gift van ze gekregen wat heel lief is van ze. De chocolade is lekker en verder niks op aan de merken. Ik heb een hele goede ervaring met Candyshoplolo

4 février 2025

Fake

Fake! Bestelling gedaan , nooit toegekomen. Meerdere malen contact opgenomen, nooit reactie ontvangen.

11 février 2025

Bestelde de Dubai reep na

Bestelde de Dubai reep na, wat achteraf supernep bleek te zijn, video op TikTok.

De reep proefde oprecht alsof het door een bezwete bilnaad is geschoven. Walgelijk. Eerder een rioolreep dan een Dubai reep.

4 juillet 2024

Kan toch beter

Alles werd daarna wel opnieuw gestuurd en bestelling kwam effectief de morgen ochtend aan ! Chocolade was prima verpakt en natuurlijk lekker!

Negatieve punt uit mijn persoonlijke ervaring!!

Ze antwoorden niet op je berichten via e-mail, TikToks

27 janvier 2025

Beter verpakken

Via de website van Bol kwam ik bij Lolo Candyshop uit. De foto's van de Dubai chocolade reep zagen er goed uit dus was benieuwd naar de smaak ervan. Ik had al wat negatieve recensies gelezen maar dacht ik probeer het toch maar gewoon op de gok en heb 3 repen besteld, ook om cadeau te geven. De smaak is zeer goed bevallen. De Dubai Chocolade reep is van kwaliteit chocolade gemaakt en de smaak en textuur van de vulling is ook heel lekker. Al met al krijg je dus wel waar voor je geld.

Enige nadeel/minpunt was dat 1 verpakking stuk was en de reep dus ook gebroken was in delen. Met het wantrouwen en smetvrees van mijn vrouw hebben we dus besloten om die weg te gooien. Dat was dus letterlijk weggegooid geld. Uiteraard zonde.

27 décembre 2024

Oplichters

Oplichters. Heb inmiddels op 10 januari een bestelling geplaatst, nooit ontvangen. Wordt vorige week na contact via DM een belofte gedaan dat ik alsnog diezelfde week de bestelling zal ontvangen en nu word ik genegeerd. Scammers, oplichters, verspil je geld NIET!

10 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus