1. Magasin de cannabis

Informations provenant de diverses sources externes

Artikler om cannabisfrø og dyrkning af cannabis. Alt hvad du skal bruge for at kunne dyrke dine egne frø til næste år; regulære, auto, feminiserede. Vær opmærksom på, at cannabisfrø kun er lovlige som samleobjekter i Danmark.

2,6

Bas

Gamle frø?

Jeg har handlet med ham i 15 år og det har gått bra. Men ved siste to frøpakkene så germinerte ingen av Bubba kush eller pipeurt.Jeg mistenker gamle frø.
Når jeg varsler Mike om dårlig batch så er han frekk og bryr seg ikke.
Så jeg anbelfaler å prøve annen butikk.

9 octobre 2025

Kompetente, søde og hjælpsomme

Kompetente, søde og hjælpsomme
Cannabisfroe.dk er yderst kompetente, hurtige og fleksible. Klart en anbefaling herfra 👏🏽
Der kommer næsten altid en lille ekstra gave med, det er så fedt 😁 og så er de også vanvittige til at lave konkurrencer med fede præmier 🤩 Jeg har før vundet en god, stor præmie 🙏🏽 kun gode ord herfra!

22 juillet 2021

SUPER Kundeservice & Gode Priser.

Den bedste side, med de bedste frø og SUPER fed kundeservice!! Skulle der mod forventning opstå problemer, løser han dem, U/B :-) Så vil du have GOD kundeservice og gode frø, så læg trygt dine kroner her.
Stort sortiment til gaanske fornuftige penge, har han ikke lige det man søger, så kan han som regel skaffe det.

19 juillet 2021

Great contact with customer service!

Amazing experience, have not received my order yet but customer service has been top notch!!

I’m so happy I found this site since I’m all the way up in Canada. I will write another review once I receive my order but so far I’m a happy camper!

(Edit)
Order ha been received!
They even included some freebies! :D much love to www-cannabisfroe-dk!!! <3

6 avril 2021

dårlig service og kvalitet

havde betilt hvad jeg troede var hun frø da de stod under den menu der hedder feminiserede, det vidste dig at være almindelige frø, da jeg tar kontakt til ham nægter han og påstår det er min egen syld, oven i købet er han utrolig ubehagelig.
jeg vil ALDRIG bruge mon penge her igen.
hold jer til de store professionelle frø banker, det er ikke værd at spilde jeres tid og penge

25 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit