Vandaag zijn we prima geholpen bij…
Vandaag zijn we prima geholpen bij Caravan Centrum Treffers. Eerst probleem geanalyseerd en erna verholpen. Ze zijn flexibel en denken goed mee.
" Ook wij maken fouten " aldus Treffers
In tegenstelling tot alle positieve berichten :
Tweedehands :
Koop GEEN 2de hands caravan bij Treffers !
Ik herhaal : koop geen 2de hands caravan ( met onderhoudsbeurt ) bij Treffers!
Want :wij hebben bij caravan Centrum Treffers een 2de hands hobby caravan gekocht, met een Bovag onderhoudsbeurt .
Thuis gekomen heb ik de disselplaat van de caravan gedemonteerd, en wat blijkt ?
Belangrijke moer van de oplooprem losgelopen en oplooprem niet doorgesmeerd. Dus de afdekplaat is er niet af geweest bij Treffers )
Voor de geïnteresseerden zijn er foto' s beschikbaar.
In de eerste vakantie was er een aansluiting van de boiler los gesprongen ( kan gebeuren ) .
Complete caravan onder water.
Blijkbaar is het hele watersysteem niet gecontroleerd tijdens deze " Bovag onderhoudsbeurt", want ook de aansluiting van de kraan in de toilet ruimte lekte water.
Dus heb ik beide wateraansluitingen op de camping provisorisch gerepareerd.
2 jaar later, nu ( 2025) hebben wij de caravan wederom naar een erkend Bovag bedrijf gebracht voor onderhoud, en wat blijkt : boiler compleet verkeerd aangesloten en daardoor defect geraakt. En dus niet geconstateerd bij Treffers tijdens de Bovag onderhoudsbeurt.
( Rekening eigenaar voor een nieuwe boiler )
Remmerij compleet onder het keramisch vet gespoten ( foto' s beschikbaar)
Je vraagt je af welke " monteur " dat bedenkt.
Ook hier weer compleet reinigen van de remmerij voor rekening eigenaar.
DUS blijf weg voor onderhoud bij caravan Centrum treffers ( Ook wij maken fouten was het antwoord op reclameren)
Deze review gaat overigens ook naar de Bovag waarbij Treffers is aangesloten)