Var på besök hos dem idag och skulle fixa en skrapa och stötdämparen, de blev klara på mindre än två timmar, super trevliga, fantastiskt service och smidig upplevelse! Rekommenderar 🤩🙏
Vår bil blev påbackad när den stod parkerad och Carbucks i Malmö (Gullrisvägen) hjälpte oss att laga stötfångaren som hade spruckit. Otroligt trevlig personal och ett riktigt snyggt resultat på bi... Voir plus
Snabbt och proffsigt utfört arbete. Bra bemötande
À propos de Carbucks
🚗 Skadefri bil på 2 timmar – med garanti.
- ⏱️ Din tid är värdefull. Därför reparerar vårt teknikerteam bucklor, repor och lackskador på bara 2 timmar. Med infraröd teknologi, digitala verktyg och effektiva arbetsprocesser eliminerar vi onödig väntetid – utan att kompromissa med kvaliteten.
- ✅ Du får tillbaka din bil samma dag – och vi ger 5 års garanti på utfört arbete.
- 🛠️ Hos Carbucks är vi certifierade och följer samma kvalitetsstandarder som större verkstäder och billackerare. Skillnaden? Vi är snabbare, mer flexibla – och ofta billigare.
- 📅 Du kan enkelt boka tid online, och på verkstaden kan du koppla av, arbeta eller handla medan vi reparerar bilen.
- 🌟 Våra kunder ger oss 5 stjärnor och över 90 % rekommenderar oss till andra – det förpliktar, och det tar vi på största allvar.
- 🌍 Carbucks släpper ut 95 % mindre CO₂ vid reparation av en skada jämfört med den beräknade utsläppen vid traditionell skadereparation (inklusive sprutlackering) utförd i en gasdriven lackeringskabin, som bedöms vara lika effektiv eller bättre än marknadsstandarden (motsvarande 70–85 %) för lackeringskabiner installerade i Danmark. Kort sagt: Vi har ersatt gasuppvärmning av torkzoner med specialdesignade lampor som endast använder energi på de specifika områden där färg och lack appliceras.
Skadefri bil på 2 timmar

5 års garanti
– för att gott hantverk ska hålla i verkligheten.
5 års garanti
– för att gott hantverk ska hålla i verkligheten.
På Carbucks kompromissar vi inte med kvalitet – och det behöver du inte heller göra.
Därför ger vi 5 års garanti på det arbete vi utför på din bil.
Det innebär helt konkret:
- ✅ Att du kan fortsätta köra med lugn i magen.
- ✅ Att vi står för det vi gör – även lång tid efter att du lämnat verkstaden.
- ✅ Att om det mot förmodan skulle uppstå ett problem med den reparation vi har utfört, tar vi ansvaret.
Vi kallar det hantverk med hållning – och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om garantin.
Segedalsvägen 11, 232 91, Arlöv, Suède
- 0046 40 500 100
- skada@carbucks.se
- carbucks.se
Var på besök hos dem idag och skulle…
Carbucks Malmø i topform
Booking fungerede helt smertefrit, og Carbucks sørgede for en endagsbillet til broen. Fantastisk kundeservice, og modtagelsen i Malmø var nærmest overvældende venlig og serviceminded. Pænt ventelokale og shopping lige rundt om hjørnet. Inden for 2 timer var bagkofangeren lavet og jeg kunne tanke bilen billigt og trille hjem. Kæmpe ros til Carbucks i Malmø.
Super flot arbejde og god service

Fem store stjerner.
Meget fin reparation og service.
Uproblematisk at køre til Malmø.
Carbucks betalte BroBizz.

Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse.
Bilen var klar før tid. Flot reparation.
Fine forhold i venteområde. Wifi og drikkevarer.

Réponse : Carbucks
Imødekommende og virkelig kompetente…
Imødekommende og virkelig kompetente :-)
Turen værd fra København til Malmø.

Tillmötesgående och proffsiga
Väldigt tillmötesgående och proffsiga. Fint resultat och klar på 2 timmar. Rekommenderar!

Réponse : Carbucks
Har fået lavet to biler hos Carbucks…
Har fået lavet to biler hos Carbucks Malmø. Super kompetente medarbejdere og fantastisk service.
Nemt, hurtigt og bekvemt - bedste anbefalinger herfra.

Réponse : Carbucks
Personalen är mycket vänlig och arbetet…
Personalen är mycket vänlig och arbetet utfördes snabbt och professionellt. Rekommenderas varmt!

Suverän hjälp o service
Suverän hjälp o service ! Mycket fint arbete. Som hämtad från fabrik

Super smidigt
Super smidigt, tog in bilen 15 min tidigare och var klar inom 4h

Väldigt bra service
Väldigt bra service, snabbt och enkelt. Vill kundens bästa.

Réponse : Carbucks
Klockrent lagade min skada på under 2…
Klockrent lagade min skada på under 2 Tim bra personal

Réponse : Carbucks
Snabbt och proffsigt utfört arbete
Snabbt och proffsigt utfört arbete. Bra bemötande

Superfint och trevligt bemötande
Superfint och trevligt bemötande! Fixade bilen över dagen och är nöjd med resultatet. Rek varmt!

snabbt och professionellt
De klarade repor och mindre bucklor utan problem och allt blev klart inom utlovad,kort tid. Bakskärmen ser ut som om det aldrig funnits någon skada. Väldigt trevlig och professionell personal. Det finns även en bekväm väntplats med god varm choklad och andra drycker. Rekommenderas varmt!

Réponse : Carbucks
Vi fick fixat en skada hos carbucks i…
Vi fick fixat en skada hos carbucks i Malmö, ingen annan verkstad kunde fixa skadan så snabbt som dem.
Proffesionellt utfört och trevlig personal.
Rekommendera stark!

Réponse : Carbucks
Lackeringen och riktning av bucklan blev perfekt
Väntrummet var väldigt fint och tillgång till bra kaffe. Resultatet av lackeringen och riktningen blev super bra. Ser ut som nytt! Väldigt nöjd. Och snabbt gick det!