Heb de R34 skyline van kaidohouse gekocht Grasshopper produckt kwan snel aan en was netjes ingepakt ga er zeker meer bestellen.

Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestel... Voir plus

De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... Voir plus

In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... Voir plus

1. Magasin de miniatures
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Aire de jeux pour automobiles miniatures

Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...

4,9

Review van GT spirit RS6 GT

Ik had dit model als pre order besteld, het ging allemaal hardstikke goed en ik werd vriendelijk geholpen (er was een foutje met het bedrag) alles was netjes opgelost en ik ben netjes op de hoogte gehouden, heel erg blij met de service en het model

22 janvier 2026

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket!
Hopelijk komen er snel weer leuke Hot Wheels aan. Geen moment aarzeling om hier weer te bestellen!

16 décembre 2025

Réponse : CarChamp

Super bedankt voor de uitgebreide positieve feedback.

Duidelijke website

Duidelijke website
Correcte leveringstermijn
Heel goed ingepakt

9 décembre 2025

Réponse : CarChamp

Bedankt voor de feedback. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst

Mooi speelgoed

Top website snelle levering en goeie kwaliteit.

27 novembre 2025

Réponse : CarChamp

Bedankt voor de feedback. Heel veel plezier met de nieuwe aanwinst

Snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en eerlijke prijs!

27 octobre 2025

Réponse : CarChamp

Bedankt voor de eerlijke feedback. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst

Super service

Super service. Snelle verzending en goed verpakt.

18 octobre 2025

Réponse : CarChamp

Super bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met het model.

In 1 woord TOP!

Erg mooie schaalmodelauto, zeer netjes en goed verpakt, met een leuke persoonlijke notitie.
In een woord TOP!

16 octobre 2025

Réponse : CarChamp

Leuk te lezen en bedankt voor de review. Heel veel plezier met model