Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de firma Care2Cover! Ze hebben onze oude gevelsteen vakkundig afgebroken, isolatie geplaatst en alles mooi afgewerkt met een baksteenmotief en kalei. De communicatie verliep vlot, d... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We lieten de volledige achtergevel in crepi plaatsten. Heel mooi en kwalitatief afgewerkt ondanks het veel langer geduurd heeft dan voorgesteld. Bij problemen of vragen konden we altijd terecht bij de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Façadier
  2. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Écrit par l'entreprise

Wij geven jouw huis een prachtig tweede leven. Met meer dan 25 jaar ervaring in de renovatiesector weten we perfect hoe we jouw gevel moeten aanpakken. Onze vakmannen leveren altijd snel werk zonder aan kwaliteit in te boeten. Onze vele mooie realisaties en positieve klantenbeoordelingen spreken voor zich. Ontdek hier hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Zeer verzorgde uitvoering

Zeer verzorgde uitvoering. De gevel ziet eruit als nieuw! Er werd ook heel proper gewerkt. Alle gebruikte ruimtes weten netjes achtergelaten. Heel correcte communicatie ook. Een aangename ervaring!

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede voorbereiding, professionele begeleiding en mooi uitgevoerd!

Ik koos voor spuitkurk om mijn oude gevel te renoveren. Op de voorgevel werd enkel het balkon vernieuwd in donkergrijs, zoals het schrijwerk. . Achteraan kregen de gevels na veel wikken en wegen een olijfgroene zuiderse kleur. Zowel het voortraject als de werken zelf zijn prima uitgevoerd. Ook achteraf werd alles netjes opgeruimd en proper achtergelaten. Ik ben superblij met het resultaat en zou Care2Cover zeker aanraden!

19 décembre 2025

Tiptop in orde !

Wat een team! Komen hun beloftes na, professioneel en met een topservice van begin tot einde! De crepi werd perfect geplaatst met oog voor detail en kwaliteit. Alles werd netjes achtergelaten en de communicatie verliep zeer vlot. Het eindresultaat is gewoon prachtig. Een absolute aanrader! Bedankt Care 2 Cover!

12 novembre 2025

Leveren mooi werk

Correcte en duidelijke afspraken, zijn van hun woord. Mooie afwerking. Bij ons was één blauwsteen duidelijk veel donkerder dan de andere, die werd zonder probleem vervangen.

30 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Enkele jaren terug lieten wij ons…

Enkele jaren terug lieten wij ons volledige huis in spuitkurk plaatsen door de firma Care2cover. Toen viel het me al op hoe bereidwillig de leiding gevende en personeel waren. Niets was hen teveel gevraagd. Hun werk was perfect, ons huis in een heel mooi jasje.

Nu lieten we nieuwe ramen plaatsen, ik was wel wat ongerust over enige beschadiging van het spuitkurk. Ik heb de firma dan nog maar eens gecontacteerd om wat info te verkrijgen. Meteen werd mijn vraag beantwoord en kwam de werfleider zien of hij enige hulp kon bieden. Dat hebben ze dan ook meteen uitgevoerd. De arduin tegels onderaan mijn gevel werden zonder beschadiging afgenomen zodat mijn ramen zonder problemen geplaatst konden worden. Achteraf kwamen ze ook de tegels terug plaatsen, mits aanpassing en zelfs herstel van de kleine schade die door erosie plaatsvond.

Nog maar zelden hadden wij zo’n bereidwillige en bekwame stielmannen in ons huis. Bovendien zijn de mannen die bij Care2cover werken heel vriendelijk in de ommegang. Niets is deze mensen teveel gevraagd. Een dikke pluim aan dit gehele team. Een grote aanrader voor renovatie van je gevels.

18 novembre 2025

Tevreden klant

Dit is een betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke projectleider, hard werkende medewerkers, en een zeer verzorgd eindresultaat.

13 août 2025

Topfirma!

Factuurnummer 2025/472
Ze maken afspraken en houden zich daar ook aan, altijd vlot bereikbaar. En het zijn hele goede en harde werkers.

25 juin 2025
Logo de Care2cover

Réponse : Care2cover

Beste Cynthia, Bedankt voor jullie mooie feedback! Fijn om te horen
Zouden jullie mij ook het factuurnummer kunnen doorgeven? Dan kan ik jullie feedback intern goed koppelen aan het juiste dossier. Mvg Care2Cover

dakreiniging én nieuwe dakcoating

We hebben ons dak (betonpannen) na 28 jaar eens laten renigen om de mosbegroeiing weg te doen. Dat is allemaal mooi gereinigd, maar de zwarte betonpannen waren niet meer egaal zwart na deze actie én dan hebben ze een nieuwe zwarte dak-coating eropgezet. Alle goed verlopen, én ons dak ziet er nu weer mooi egaal zwart én mooi glad uit. Net als nieuw. Alvast bedankt voor de werkzaamheden!

15 juillet 2025

Aanrader!

Heel tevreden van vertegenwoordiger, werkgasten en projectleider. Absolute aanrader voor spuitkurk.

11 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze tweede ervaring met Care2Cover was…

Onze tweede ervaring met Care2Cover was alweer zeer positief. Zeer transparante offerte en communicatie. 2 jaar geleden ons dak laten reinigen en coaten nu onze gevel laten renoveren met isolatie en spuitkurk.

1 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus