CarmenCollectables Avis 86

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zat al een tijdje te wachten op oorbellen die niet meer in voorraad waren. Toen ze er weer waren kreeg ik netjes bericht en lagen binnen een mum van tijd in de brievenbus. Kwaliteit is geweldig!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lieve Carmen, Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect!! Super mooie sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Snelle levering en oog voor detail!! Het wordt super leuk en persoonlijk ingepakt. Ik raad iedereen aan om hier oorbellen te kopen!!

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle service en leuk verpakt. De oorringen zijn lekker licht om te dragen, echter de goudkleur is niet zo mooi, heel licht van kleur en daardoor zien ze er nep uit.

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

CarmenLorenza is a collection of unique, timeless and sophisticated jewellery for women on-the-go. A brand that is both exclusive and affordable for women of all backgrounds and ages. All items are classy but with an edge, playful yet timeless. Our jewellery is selectively created and shipped with care. Our packaging is made from a minimum of 90% recycled material and fully recyclable, an eco-friendly choice.

Coordonnées de contact

1 étoile

Geweldige service en sieraden

8 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle service, maar de kleur is minder

Snelle service en leuk verpakt.

18 février 2026

Hi Franka,

Bedankt voor je review! Onze kenmerkende goudkleur is bewust wat lichter en minder warm dan bij veel andere merken, omdat dit dichter bij de kleur van echt goud ligt. We begrijpen dat smaken kunnen verschillen en vinden het jammer om te horen dat het niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Liefs van het Carmen Team

Tevreden!

Snelle levering.
Aangenaam verrast wat betreft de kwaliteit en schoonheid van de oorbellen. Vind ze nog mooier in het echt. Hopelijk blijven ze ook mooi.

24 janvier 2026

Réponse : CarmenCollectables

Lieve Kat, dankjewel voor deze mooie woorden! Alles wordt met liefde voor je ingepakt dus dit betekent heel veel voor ons. Hopelijk geniet je enorm van de oorbellen! Veel liefs

Perfect!

11 janvier 2026

DANKJEWEL LIEVE SOPHIE!! Je bent een schat

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer mooie kwaliteit en prijs verhouding

Alles is zo mooi verpakt. Echt een kadootje om te mogen ontvangen. De oorbellen zijn echt prachtig. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Het voelt echt als een feestje om ze te dragen!

18 décembre 2025

Dankjewel lieeeeve Vania 😍😍😍😍

Lieve Carmen, Complimenten!

Lieve Carmen,
Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen origineel zijn en dan ook nog een persoonlijke note bij de bestelling.
Chapeau! Hartelijke groet, Nelleke Robijn

3 décembre 2025

Oh lieve Nelleke, wat een ontzettend lief bericht! Dankjewel ❤️❤️

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden, ben via via op de site van CarmenLorenzo terecht gekomen, duidelijk en overzichtelijk, snelle levering, keurig verpakt, goede service had bestelling geplaatst en vroeg nog om extra verpakking ivm kado geven en hoefde daar geen extra verzendkosten voor te betalen.
Dat is nog eens attent en klant vriendelijk, zou CarmenLorenzo zeker aanbevelen. Mooie product scherpe prijs 👌🏼👌🏼

20 novembre 2025

Oh dankjewel lieeeeeve Carmen. ❤️❤️❤️❤️

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen! Goede kwaliteit en mooi verpakt. Een aanrader!

21 août 2025

Réponse : CarmenCollectables

Och dankjewel!! Means the world!

Super service!!

Super service en snel antwoord. Leuk de mix and match! Prachtige producten die ook fijn in het oor zitten!

4 août 2025

Réponse : CarmenCollectables

Dankjewel lieve Ellie!! Wat ontzettend lief.

Liefs

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, de Mila 😍 ontvangen. Heel blij met mijn eerste paar.
Leuk veroakt.
Aanrader!

7 juillet 2025

Réponse : CarmenCollectables

Och dankjewel lieve Mirjan! Geniet ervan!!

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen voor een mooie prijs! Werd snel opgestuurd met mooie verpakking. Aanrader!

5 mai 2025

Och dankjewel!! 😍😍😍

Super klantvriendelijk

Ik had een paar oorbellen als verjaardagscadeautje besteld. PostNL gaf aan dat ze bezorgd waren, maar dat was niet het geval. Op mijn mailtje hoe we het op konden lossen had ik binnen 5 minuten de reactie, dat er vandaag nog een nieuw setje werd gestuurd om op tijd voor de verjaardag te zijn. Top service.

7 mai 2025

Dankjewel lieve Floor, te gek!! 😍😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie oorbellen en goede service

Mooie oorbellen, prachtig verpakt, goede kwaliteit en de volgende dag keurig geleverd. Er was maar 1 nadeel ;-) Mijn dochter vindt de oorbellen zo leuk dat ik ze binnen 1 dag al kwijt was.

4 février 2025

Och Elisa, wat ontzettend lief!!! It means the world!! Dankjewel en veel liefs

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Pakketje is een feestje om uit te pakken.
Love it!!

29 décembre 2024

Réponse : CarmenCollectables

Och wat ontzettend lief, hartelijk dank Wilma!! Veel liefs van ons

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus