L'entreprise a répondu
Snelle bezorging en zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij kan nog niet zeggen of het werkt ben net bezig
L'entreprise a répondu
Snelle service en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling! Dat noem ik nog eens service
L'entreprise a répondu
Merkte niets dus heb het terug mogen sturen. Klant service erg netjes! Vandaar nog 4 sterren.
L'entreprise a répondu
Bij Carnimore geloven we dat échte voeding begint bij de kracht van het dier. Wij maken hoogwaardige supplementen van de meest voedzame delen van dieren – zoals orgaanvlees of bijzondere vetzuren – speciaal voor mensen die kiezen voor een carnivore of oervoeding. Geen rommel, geen concessies. Alleen pure kwaliteit, gericht op energie, focus en herstel. Carnimore is er voor wie méér uit zijn gezondheid wil halen.
Snelle service en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling!
Dat noem ik nog eens service

Réponse : Carnimore
Ik heb gebruik gemaakt van een hele scherpe aanbieding, 1 + 1 en had wat vragen over het product omdat ik al jaren een ander collageen producten gebruikte. Tot mijn positieve verbazing hebben ze bij carnimore zelf de producten vergeleken en konden mooie uitleg geven waarom hun product zeker niet onderdeed voor het product dat ik al jaren gebruikte. Geweldige klantenservice dus! En ik had het heel snel in huis.

Réponse : Carnimore
Goede communicatie snelle levering.
Slik pas 2 dagen dus weet nog niet wat ze voor mij doen

Réponse : Carnimore
Een aantal maanden geleden heb ik kennisgemaakt met Carnimore via hun openingsactie. Omdat ik geloof in het ondersteunen van eerlijke, startende ondernemers én zelf het maximale uit supplementen wilde halen, heb ik toen direct voor een jaar aan producten aangeschaft.
Na ongeveer drie maanden dagelijks gebruik merkte ik dat mijn lichaam de supplementen niet goed opnam. Mijn zenuwstelsel stond te alert, waardoor het voor mij op dat moment simpelweg niet het juiste was. Na contact te hebben opgenomen met Carnimore kreeg ik geen standaard antwoord, maar oprechte betrokkenheid en meedenken. Ik mocht de ongebruikte supplementen terugsturen en heb zonder gedoe het volledige aankoopbedrag van de overgebleven potten teruggekregen.
Dit was absoluut niet verplicht, en juist daarom zegt het alles over het bedrijf en de persoon erachter. Echte oprechtheid en integriteit kom je zelden tegen. Hoe er hier met klanten wordt omgegaan verdient levenslang respect.
Ik raad iedereen aan om deze supplementen te proberen. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar vooral omdat je voelt dat het bedrijf erachter puur is en écht wil helpen. En mocht je merken dat het toch niet bij je past, dan word je daar op een eerlijke en menselijke manier in begeleid.

Réponse : Carnimore
De levering was heel snel. Netjes track en trace code.
Was blij verrast met in de doos, 2 potten met n kaartje erin.
Welkom en dank je wel voor..... grtjs.
Ik vond het nét dat beetje meer en maakte n glimlach op mn gezicht!
Over het product zelf kan ik nog niet oordelen. Wordt vervolgd.

Réponse : Carnimore
Ik was heel verrast met de bestelling, ik had mijn eerste bestelling gedaan en er zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Réponse : Carnimore
Heb echt een goed gevoel bij deze supplementen ziet er verzorgd uit en voel dat het werkt.

Réponse : Carnimore
Mijn bestelling bij Carnimore verliep perfect. De supplementen zijn van hoge kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd. Duidelijke informatie op de site en een betrouwbaar gevoel. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Réponse : Carnimore
Mijn bestelling was heel snel binnen. Dit is de tweede week dat ik de supplement neem. Lijkt net of ik meer energie heb, en meer kan consenteren. Hopelijk heb ik baat bij..

Réponse : Carnimore
En savoir plus sur les différents types d'avis.