Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Als je denkt iets na enkele dagen te ontvangen dan kom je bij carpardoo bedrogen uit. Woensdagavond voorraad artikelen besteld. Maandag pas respons. Doodleuk bestelling ruim 2 werkdagen = 4,5 dag late... Voir plus
Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Voir plus
De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- carpardoo.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nette service en correcte en snelle bezorging. Uitgebreid assortiment
Helemaal top
heel netjes verpakt enz niet duur
heel netjes verpakt enz niet duur , maar track and trace is van dhl waardeloos word niet bij gewerkt maar heeft niets met carpardoo van doen
Goed en goedkope onderdelen
De artikelen zijn snel Verzonden.
Prijs kwaliteit verhouding is goed
Goedkope onderdelen
Product zoals omschreven en besteld
Product zoals omschreven en besteld, netjes verpakt en een prima prijs
Goede prijs komt uit Duitsland. Dus duurde 5 werkdagen. Maar kreeg netjes email etc.
Goede prijs. Onderdelen komen uit Duitsland. Dus niet morgen in huis maar wist ik toen ik bestelde. Kreeg na 2 dagen netjes email en na 5 werkdagen onderdelen binnen.
Foto op de site is misleidend
Helaas teleurstellende eerste ervaring
Omdat dit mijn eerste ervaring met Carpardoo is telt deze voor mij heel zwaar. Ik heb er op zich begrip voor dat de levertijden rond de feestdagen wat op kunnen lopen dus daarover geen klacht. Wat ik wel heel jammer vind is dat de verpakking van 1 van de 2 bestelde artikelen reeds eerder geopend is en dat het artikel zelf defect is. Ik vermoed dat dit artikel eerder geretourneerd is en niet gecontroleerd op werking.
snel geleverd voor een hele nette prijs!
Snelle levering onderdelen van goede…
Snelle levering onderdelen van goede kwaliteit en voor een zeer nette prijs .
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen! Gaat heel vlot en tot nu toe positief.
Weer zo'n waardeloos bedrijf dat van…
Weer zo'n waardeloos bedrijf dat van alles beloofd, maar niet nakomt. Onderdeel besteld, volgens site voorradig en zou onderdeel binnen 2 (twee) werkdagen worden bezorgd (dus afgelopen vrijdag, op woensdag besteld, heb onderdeel nodig voor APK op a.s. maandag). Maar helaas, GEEN bezorging op vrijdag! In mijn account staat dat onderdeel is bezorgd en wel op zelfde dag als ik onderdeel heb besteld, afgelopen woensdag dus . . . . Kennelijk behoor ik tot de bemanning van Star Trek (Beam it up Scotty). . . .
Goede producten en best wel snel…
Goede producten en best wel snel geleverd.
DELIVERY DISAPPOINTMENT
Wish I'd read the comments before ordering !
"DELIVERY DISAPPOINTMENT"
Still waiting.....? While my vehicle is in usable !!!
Prices good but the rest 👎 Didn't receive any emails regarding delivery UNTIL I sent one asking where my parcel was, they seemed to have put it in the post after recieving my email !!! God help me if I have to return it !
Probably wouldn't use or recommend tbh
Goed en betaalbaar produkt Snelle…
Goed en betaalbaar produkt Snelle service
Flexibel bedrijf
De bestelling moest worden geannuleerd vanwege mijn eigen fout. Ze waren erg flexibel en betaalden het geld binnen een paar dagen terug.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.