Jeg bestilte en Love & Carry Half Buckle og var ovenud tilfreds med beskrivelsen af bæreviklen, video- og billedevejledningen, som var meget hjælpsom. Prisen er helt fair og muligheden for at returne... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik meget kyndig vejledning telefonisk til hvilken bæresele jeg skulle vælge ud fra mine behov. Meget venligt personale, som ved hvad de snakker om. Mulighed for opfølgning ift. om mit nye bæresele si... Voir plus
Er vild med Abeungers udvalg af lækre vikler, ringslynger, bæreseler, bærejakker m.m. til absolut gode priser. Har handlet der flere gange og altid fået kompetent vejledning og vikler og bæreseler i... Voir plus
Virkelig god service! Havde bestilt en bæresele og fastvikle, det viste sig at der desværre var en fejl på viklen, som Aja opdagede inden hun sendte afsted. Hun sendte mig fluks en mail med alternat... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Carrytales is a webshop for everything you need to carry your baby. We have Scandinavia’s largest selection of baby carriers, woven and stretchy wraps and ring slings. At Carrytales, we offer price matching (also internationally), speedy delivery as well as help and guidance to find the perfect carrier for your needs. Carrytales also has a wide selection of babywearing jackets, sling rings and cute carriers for teddies and dolls.
Coordonnées de contact
Frøskovparken 45, 7400, Herning, Danemark
- +45-40611673
- hello@carrytales.com
- carrytales.com
Bedste service jeg længe har oplevet
anbefaler helt klart!
Fantastisk service og produkter!
Modtog lynhurtigt min pakke, var lidt sent ude men Aja sendte den hurtigt afsted så jeg havde den inden juleaften!
Og med beskeden; hvis du er i tvivl om han sidder rigtig så send endelig en sms.
Hvilket jeg benyttede mig af og fik super god vejledning - så jeg vil til enhver tid anbefale denne side! <3
Super god service
Stort sortiment og stor viden
Virkelig stort sortiment indenfor slynger/vikler og bæreredskaber og ikke mindst, ved personlig henvendelse oplever jeg stor viden og dedikation om/for de produkter der forhandles. Ved sammenligning med andre forhandlere har jeg altid fundet at Abeunger er billigst.
Virkelig kompetent vejledning
Virkelig kompetent vejledning, venlig betjening og hurtig levering. Alt i alt super tilfreds med mit køb og og den vejledning jeg fik.
Min favorit webshop med bæreredskaber!
Har handlet der flere gange og altid fået kompetent vejledning og vikler og bæreseler i super god kvalitet! Hurtig levering og fantastisk service. Aja er altid sød til at besvare spørgsmål og evt bestille nye varer hjem, som matcher kundens ønsker.
Hurtig levering og vare som forventet
Hurtig levering og vare som forventet. Handler gerne igen en anden gang.
Sløv, sløv service!
D. 3/4-18 køber jeg en jakke. En uge efter går lynlåsen i stykker.
Først d 2/5-18 får jeg afvide den kan blive repereret. Så hører jeg ikke mere før d. 4/7-18 hvor en fragtmand banker på og vil have jakken med.
Jakken bliver sendt ind til reparation og kommer retur d 17/8-18 dog er min gravid indsatsen lynet af og forsvundet.
Jeg klager igen og abeunger efterlyser den. Hun finder den ikke og d 20/12-18 får jeg en besked om jeg kan få mine penge retur. Jeg sender jakken til abeunger.dk 5/1-19 og hører ikke noget. Jeg skriver til hende hvor mine penge bliver af d 17/1-19. I dag d 24/1-19 får jeg pakken retur fra gls da den ikke er afhentet.
Det er bare så uendeligt sløv service, hun svarer ikke på halvdelen af beskederne man sender. Gad vide om jeg får mine penge tilbage?

Réponse de Carrytales
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg…
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det. Har aldrig modtaget den pakke jeg har bestilt, men pengene er trukket. Jeg har forsøgt at få kontakt til hjemmesiden både pr. telefon, mail og via facebook, men jeg får ikke svar. Pakken skulle være sendt med GLS, men jeg modtog aldrig et trackningnr. GLS kender heller ikke til pakken i deres system. Jeg vil aldrig handle der igen og aldrig anbefale andre at gøre det.

Réponse de Carrytales
Super
Super!
Jeg bestilte to ringslynger torsdag eftermiddag, lørdag morngen fik jeg besked om, at jeg kunne afhente min pakke.
Der var sågar en sød lille hilsen fra en medarbejder :-)
Fremragende vejledning og super service.
Dejlige produkter og hurtig levering
Jeg modtog ingen ordrebekræftelse men fik hurtigt svar fra indehaver efter henvendelse, og jeg modtog min vare hurtigt. Jeg kan helt klart anbefale at handle her :)
Utrolig service
Jeg købte den flotteste vikle igennem abeunger.dk og fik uovertruffen vejledning af ejeren, så bliver servicen vist ikke meget bedre :)
Meget hurtig service og specielle produkter
Bestilte søndag aften og modtag varererne i dag med posten. Det kan vist ikke gøres hurtigere. Abeungers varer synes jeg fede - lidt anderledes end det man ser andre steder. F.eks. har jeg købt en mini pusletaske i total lækker kvalitet. Den er jeg ikke faldet over andre steder.
Super god service
Jeg kan kun give Abeunger.dk mine varmeste anbefalinger. Jeg bestilte søndag aften og fik med det samme en bekræftelse af min ordre. Mandag fik jeg besked om at nu var den sendt og tirsdag kom den med posten. Jeg synes det er rigtig god service når man får besked om at varen er sendt og jeg elsker hurtig levering.
Jeg fandt også en masse gode tilbud i rodekassen til en god pris.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Fantastisk kundeservice!
Jeg købte et thermosæt til en utrolig fin pris, det er virkelig god kvalitet og har passet min ældste 2 sæsoner og skal nu videre til lillebror og jeg satser på at det også overlever ham!
Super hurtig levering og respons på mail!
Kan kun anbefales, desuden har hun en masse lækkert slyngegrej!!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.