À propos de l'entreprise

1. Consultant immobilier
  2. Consultant

Écrit par l'entreprise

Bij Casa aan de Costa Blanca begeleiden we mensen bij de aankoop van een woning in Spanje. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van Nederlandstalige makelaars, advocaten en notarissen krijg je toegang tot actueel woningaanbod én betrouwbare begeleiding die aansluit bij jouw situatie. Zo voorkom je verrassingen, bespaar je kostbare tijd en maak je met vertrouwen de juiste keuzes tijdens het hele traject. Een woning kopen met ons is geen feestje, maar een fiesta!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Verkenning en ondersteuning

Meerdere malen samen met Rowdy onderzoek gedaan naar een passende locatie en woning in Spanje. Zijn expertise en kennis van het gebied is erg prettig om te ervaren.
Hij heeft ons daarbij erg fijn ondersteund en denkt mee.
Gastvrij en toegankelijk!

20 avril 2026

Dag Vincent,

Hartelijk dank voor deze mooie review! 🙏

Leuk om te lezen dat jullie de verkenning en het gezamenlijke onderzoek als prettig hebben ervaren. Het is precies ons doel om mee te denken en samen stap voor stap tot de juiste locatie en woning te komen. 🏡☀️

Fijn dat jullie onze expertise, gastvrijheid en toegankelijkheid zo hebben ervaren — dat waarderen we enorm.

Bedankt voor het vertrouwen en wie weet spreken we elkaar snel weer tijdens de volgende stap in jullie zoektocht!

Groet,
Rowdy

Dank toppers!

Wat een fantastische begeleiding door Rowdy en Marijke tijdens onze zoektocht naar een appartement in Spanje! Vanaf het eerste contact voelden we ons gehoord, begrepen en vooral enorm goed geholpen.

Met hun kennis, geduld en enthousiasme hebben ze ons door het hele proces geleid. Geen vraag was te veel, en ze stonden altijd klaar met eerlijk advies en een glimlach. Dankzij hun inzet en betrokkenheid hebben wij ons droomappartement gevonden — iets wat zonder hen zeker niet zo soepel en prettig was verlopen.

We kijken terug op een hele fijne samenwerking en kunnen hen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een nieuw appartement of woning in Spanje. Nogmaals enorm bedankt voor alles!

15 avril 2026

Hola Norberth en Christiane,

Wat een ontzettend mooie woorden, dank jullie wel! 😊

Het was voor ons echt een plezier om jullie te mogen begeleiden tijdens de zoektocht naar een appartement in Spanje.

Fijn om te horen dat jullie je vanaf het begin gehoord en goed geholpen voelden, daar doen we het voor.

Jullie vertrouwen, openheid en enthousiasme maakten de samenwerking ook voor ons erg prettig. We zijn blij dat we samen tot dit mooie resultaat zijn gekomen en dat jullie droomappartement werkelijkheid is geworden. 🏡☀️

Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons. We wensen jullie heel veel geluk in Spanje.

We spreken elkaar ongetwijfeld snel weer!

Hartelijke groet,
Rowdy & Marijke

Kennismakings- OrientatIegesprek …

Heb net een heel verhelderend en prettig gesprek gehad met Rowdy.
Daarin kwamen meer plekken in Spanje ter sprake waar we ook willen gaan kijken. Ik voelde meer erg op mijn gemak tijdens het gesprek

13 avril 2026
Avis spontané

Réponse : Casa aan de Costa Blanca

Dankjewel Marilyn, volgens mij kunnen we samen de hele dag wel over Spanje praten. Dankjewel voor je review, top! :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus