Meget smuk produkt, en "rasper" som er en rive tallerken, håndlavet af den flotteste keramik. Servicen var fantastisk, bestiltede den og fik den leveret efter 2 dage. De har så mange flotte produkter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stod tirsdag d. 19/12 og skulle bruge nogle krus allerede om lørdagen. Eftersom leveringstiden hed 2-7 dage valgte jeg at skrive til Mette tirsdag aften, hvor hun tog sig tid til at svare selvsamme af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har spist der flere gange til vi viser hvad du spiser og har også hentet takeaway og købt specialiteter. Bestilte torsdag lidt speciel takeaway med afhentning fredag. Det var super lækkert og vores... Voir plus
Jeg har selv på et tidspunkt været så heldig at blive begavet med en gave indkøbt hos Casa Hada, som jeg blev stjerneglad for. Så nu har jeg selv givet én, som også vakte stor begejstring hos modtag... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Lad mindet være fremtidens hygge!" Eksklusivt håndlavet og håndmalet Spansk keramisk brugskunst i flotte, glade farver - unikke produkter, hvor ikke to er ens! Vi er Casa Jada - et lille start-up familiefirma fra Farsø i Nordjylland. Vi er Mette og Peter og navnet på vores virksomhed er opkaldt efter vores sønner, Jacob og Daniel. Vi værner om kvalitet, nærvær og hygge, som gerne må være i glade farver. I samarbejde med dygtige kunsthåndværkere i Spanien udformer, udvikler og udvælger vi nøje vores produkter, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og æstetik. Vores tætte samarbejde med kunsthåndværkerne i Spanien gør, at vi hele tiden udvikler og finder på spændende nyheder. Samtidig beriges vi og vores forhandlere med uanede muligheder, når det gælder farvekombinationerne. Casa Jadas keramik er naturligvis fødevaregodkendt. Casa Jada tør godt at skille sig ud fra mængden, og kombineret med det skandinaviske look går det hele op i en højere enhed. Originaliteten i produkterne giver vores brugskunst utallige muligheder for anvendelse - både til hverdag og til fest. Casa Jadas produkter spænder vidt fra uundværlig service i dit køkken til flot og spændende brugskunst til dit hjem - indendørs, såvel som udendørs. Casa Jadas spanske keramik er absolut i den eksklusive ende af skalaen, og til en pris hvor alle kan være med. Casa Jada - Keramik man bliver glad af!
Coordonnées de contact
Gunderupvej 113, 9640, Farsø, Danemark
- 30207578
- kontakt@casajada.dk
- casajada.dk

Super god kvalitet!
Hurtig og velemballeret sending. Her får du produkter, lidt ud over det sædvanlige :)

En fin betjening
Eb fin betjening. Bestilte søndag eftermiddag og havde emnet tirsdag morgen ved hoveddøren.

Super fin webshop
Super fin webshop, nemt at bestille og varen bliver leveret dejlig hurtigt, tror ikke det er sidste gang jeg handler her😊🤗

De varmeste anbefalinger
Har lige modtaget min bestilling!! Hurtig ekspedition (bestilte dagen før), det smukkeste spanske keramik, godt indpakket samt en personlig julehilsen!!
De varmeste anbefalinger herfra!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Casa Jada!!

Smukt produkt
Jeg købte en rasper i smukt blåt keramik og den er super fin.

Meget fin oplevelse
Det hele fungerede meget fint. Efter at jeg havde afgivet min bestilling, gik der kun få dage, så var det hele leveret. Ingen skår i noget. Meget fint spansk porcelæn.

Réponse : Casa Jada
Smukke varer og service i topklasse
Det er første, men bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Casa Jada. Meget smukke varer, meget fin service, da jeg selv havde klokket i det ved bestillingen. Bedste service jeg længe har oplevet. Kan anbefale dem på det varmeste.

Helt vildt flot keramik
Helt vildt flot keramik, god betjening, helt vildt hurtigt :-)

Super god service
Super god service, og flinke! Hurtig levering og pakket sikkert og godt ind

Super personlig
Super personlig, perfekt service og hurtig levering - jeg har modtaget den smukkeste skeholder.

Réponse : Casa Jada
De flotteste to skåle og fyldt med…
De flotteste to skåle og fyldt med detaljer, kvalitet og sjæl.
En fantastisk butik, hvor der er top service.

Hurtig ekspedition af ordre
Hurtig ekspedition af ordre.
Nem at komme i kontakt med - som om de sad lige i baghaven.... :-)

Réponse : Casa Jada
Fantastisk keramik i skønne farver
Fantastisk keramik i skønne farver. KAN kun elske dem.

Vi kan varmt anbefale Casa Jada
Vi kan varmt anbefale Casa Jada. Historien bag fimaet er lige så unik som keramikken. Mette og Peter brænder virkelig for at yde den bedste service og gør også gerne lige det ekstra for at gøre kunderne tilfredse. Vi elsker vores store krus når vi skal nyde en varm kop te. Der er mange skønne designs så der er noget til enhver smag. I kan roligt købe det skønne keramik hos Casa Jada ❤

Yderst tilfreds!
Det var nemt og overskueligt at bestille fra hjemmesiden (dog svært at begrænse sig 😄) Varerne kom hurtigt og var forsvarligt pakket ind. Farverne og design var lige så smukke som på hjemmesiden. Olien og keramikken er af den lovede høje kvalitet så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos Casa Jada

Den lækreste keramik
Smukkeste mønstre og farver, god kvalitet og imødekommende organiske former. Min bedste anbefaling

Réponse : Casa Jada
Casa Jada er keramik med sjæl
Casa Jada er keramik med sjæl. Dekorationerne er nøje udvalgt, og brugen giver nye måder at spise sammen på. De gode råvarer, ny anvendelse (RAPSER!!!) og en dejlig kombination af at være smukt at se på og smager dejligt. Der er simpelthen tale om seriøs ren hygge!
Personligt er jeg helt pjattet med RASPEREN. Tænk at lave sin egen hvidløgsolie ved bordet, med Casa Jadas egen kendte oliven olie, ved det smukt dækkede bord med skønne farver.
...og man bliver altså helt glad i låget. Kan varmt anbefales. Fra hyggeligt samvær til gode minder.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.