Niks ontvangen
Ik heb mijn telefoon hoesje nog steeds niet ontvangen wacht nu 2weken en helaas geen reactie terug op mail!!
Ik vind dit niet ok!!!
Ik hb niks ontvangen!!!!

Réponse de Casesbynienke
Casesbynienke sells stainless steel jewelry and (phone) cases.
Etats-Unis
Ik vind dit niet ok!!!
Ik hb niks ontvangen!!!!

Réponse de Casesbynienke
Super goede service. Ik had 2 telefoonhoesjes besteld alleen had ze er nog maar 1. Dit is super goed opgelost. Ik heb voor het hoesje mijn geld netjes terug gekregen. De kwaliteit van de telefoonhoesjes zijn echt super goed. 🩷
Moest helaas weekje wachten op mijn hoesjes verder super kwaliteit alleen jammer van het lange wachten
Helaas een zwart airpod hoesje binnengekregen, terwijl er een witte besteld was. Na mail gestuurd te hebben is gebleken dat de witte op waren, echter had dit wel op tijd aangegeven mogen worden. Wep krijg ik netjes mijn geld terug van het hoesje.
Echt top ervaring gehad! Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen dus ik kreeg netjes een mailtje of ik die wilde sturen. Vervolgens mijn product gekregen, maar helaas was daar wat mis mee. Na mail contact kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd! Super mooi hoesje die een goede bescherming biedt voor mijn telefoon. Niet alleen om de randen, maar ook om de camera heen goed beschermt en houdt fijn vast. Heel erg tevreden!
Ik vond het snel geleverd en het zijn gewoon hele mooie hoesjes die erg stevig om je telefoon zitten. Erg blij mee!
mooi hoesje snel geleverd alleen kleur was iets anders dan op de foto
Super snelle verzending en super leukkk draag ze elke daggg
Snelle verzending, super blij met mijn telefoon hoesje! Ik zou er zeker nog een keer bestellen