NetBet Greece Avis

1 115
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο την άμεση διευθέτηση του αιτήματος μου. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση της εταιρίας. Ευχαριστώ πολύ

Noté 5 sur 5 étoiles

The experience was easy and flawless.I didnt even realise within some couple of minutes they could help me solve my problem! Im really happy with the results and I hope more people in the future are t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Μακριά από αυτήν την εταιρεία!Cash out ανύπαρκτο σε αγώνες μπάσκετ! Ανταμοιβές ανύπαρκτες επίσης!Να χάνεις 1000-1500 και να σου στέλνουν 30 free spins με το εξωφρενικό ποντάρισμα των 10 λεπτών,και έπε... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a great experience with this person. They were very professional, kind, and extremely helpful throughout the whole process. Communication was excellent, and they made everything easy and stres... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 115)

206 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Excellent!!!

26 novembre 2025

Σας ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σας και την θετική σας αξιολόγηση!

Χαιρόμαστε πολύ να λαμβάνουμε τα θετικά σας σχόλια καθώς η προσπάθειά μας είναι συλλογική και όλοι μας οι εκπρόσωποι προσπαθούν πάντα για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Excellent employee!!

24 novembre 2025

Γεια σας!!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την θετική σας αξιολόγηση καθώς και για το σχόλιό σας.

Πολύ εξυπηρερικη και άμεση

Πολύ εξυπηρερικη και άμεση

24 novembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Λύθηκε μια χαρά το πρόβλημα μου κ με…

Λύθηκε μια χαρά το πρόβλημα μου κ με ευγένια

Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση

15 novembre 2025

Perfect communication

8 novembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

δεν αξιζουν ουτε ενα αστερι μου εκλεψαν…

δεν αξιζουν ουτε ενα αστερι μου εκλεψαν λεφτα απο το τραπεζι μολις αγορασα μαρκες τα λεφτα εξαφανηστηκαν και μου ζητανε λεπτομεριες που δεν γνωριζω δεν ξερω και εγω για πιο λογο μη πεζετε εκει ειναι επικυνδυνα

3 novembre 2025

Γεια σας!!

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και την αξιολόγησή σας.

Μας λυπεί ιδιαίτερα που η εμπειρία σας δεν ήταν αυτή που περιμένατε.

Προκειμένου να διερευνήσουμε το τι έχει συμβεί θα χρειαστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημά σας, όπως την ημερομηνία και την ώρα, την ονομασία του τραπεζιού που μπήκατε όπως και το ακριβές υπόλοιπό σας πριν το συμβάν.

Σας παροτρύνουμε να έρθετε σε επικοινωνία προκειμένου να μας μεταφέρετε το τι ακριβώς συνέβη και όσες πληροφορίες πιστεύετε ότι μπορεί να μας φανούν χρήσιμες για την διερεύνηση του συμβάντος και την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα είναι χαρά μας να μας εξηγήσετε τι συνέβη προκειμένου να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ανύπαρκτο cash out σε όλους τους…

Ανύπαρκτο cash out σε όλους τους αγώνες!Φύγετε μακρυά !

Γεια σας!!

Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγηση και το σχόλιό σας.
Λυπούμαστε που η εμπειρία σας δεν ανταποκρίθηκε των προσδοκιών σας.

Καθώς τα σχόλιά σας είναι αυτά που μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι, θα μπορούσατε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ήταν ακριβώς αυτό που συνέβη και αναφορικά με ποιον αγώνα?

Σχετικά με την λειτουργία του cash out, όπως αναγράφεται και στον οδηγό παιγνίου στην σελίδα βοήθειας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ύπαρξη cash out και όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, η λειτουργία του εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες, όπως η εξέλιξη του αγώνα, ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την έκβασή του κλπ.

Ωστόσο, θα θέλαμε εφόσον το επιθυμείτε να μας αποστείλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ζητήματά σας προκειμένου να προβούμε στους κατάλληλους ελέγχους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η γραμμή επικοινωνίας μας είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Μπορείτε ωστόσο να στείλετε email οποιαδήποτε ώρα.

Noté 1 sur 5 étoiles

Εκανα καταθεση στο ποκερ και…

Εκανα καταθεση στο ποκερ και εξαφανηστηκαν τα χρηματα μολις εκατσα στο τραπεζι και αγορασα μαρκες

Γεια σας!!

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και την αξιολόγησή σας.

Μας λυπεί ιδιαίτερα που η εμπειρία σας δεν ήταν αυτή που περιμένατε.

Kindness is the key

The customer support mrs Alexandra was very helpful, her directions on fixing my problem was on point and through all the way she was kind and patient with all my questions.

Ο Τάκης αστέρι

Ο Τάκης αστέρι

Thanks you for all

31 octobre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

η σοφια ηταν παρα πολυ εξυπηρετικη!

η σοφια ηταν παρα πολυ εξυπηρετικη!

31 octobre 2025

Great experience

Great experience. Thanks!!!

29 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus