Casiverse Avis 4

2,9

2,9

Moyen

Bizarre Oplichting

Ik ben werkelijk woedend en diep teleurgesteld over mijn ervaring. Ik heb inmiddels meer dan €1000 gestort en alles leek in eerste instantie prima te werken. Maar zodra het moment kwam om mijn geld op te nemen, begon de ellende.

Uitbetalen blijkt ineens “niet mogelijk”, zonder duidelijke reden. Klantenservice reageert traag of helemaal niet, en als er al reactie komt, krijg je vage en ontwijkende antwoorden waar je helemaal niets mee kunt. Het voelt alsof je gewoon aan het lijntje wordt gehouden.

Dit is voor mij niets minder dan oplichting. Je wordt aangemoedigd om geld te storten, maar zodra je het terug wilt zien, geven ze niet thuis. Dit is absoluut onacceptabel en ik raad iedereen sterk af om hier ook maar één euro in te stoppen.

Ik verwacht dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en dat mijn geld gewoon wordt uitbetaald. Tot die tijd zal ik anderen blijven waarschuwen voor deze praktijken.

Zeer slechte ervaring blijf hier ver vandaan!

19 mars 2026

It's a scam

They wanted $50 to verify I am human so I deposited everything I had $67.
After going through all the stuff you have to do, I finally got it deposited. And was confirmed successful. But when I tried to withdraw my fund they said it wasn't enough. Well to me $67 is more than $50. At least it was when I went to school. The live chat is useless it's not live and not human. So I am calling this site a scam.

8 avril 2026

Es handelt sich hier um Betrug

Es handelt sich hier um Betrug. Zuerst wollen sie eine einmalige Einzahlung von 50 US-Dollar zur Registrierung. Dann, wenn man das Geld auszahlen möchte, heißt es, man muss noch einmal 100 US-Dollar zahlen, um das Konto verifizieren zu lassen. Das ist eine Lüge, denn es steht nichts davon auf ihrer Webseite. Positive Bewertungen werden von den Mitarbeitern selbst geschrieben, und Geld wird niemals ausgezahlt. Deshalb handelt es sich um Betrug.

19 mars 2026

Tolles Casino, Punkt.

Tolles Casino, Punkt.

Ich Habe dort einen Millionen Gewinn eingefahren und kann, zwar erst auf höchsten VIP Level, bis zu einer Million Dollar auf einmal abheben.
Die Option auf eine Krypto wallet zu transferieren ist ebenfalls gegeben.
Der Kundenservice ist zwar, wie heute zu Tage typisch, reiner online Chat Natur. Aber wenigstens melden sich die Operator zeitnah.
Die Spiele sind tatsächlich etwas eintönig und könnten mehr Abwechslung und Umfang haben, dennoch sind die wichtigsten Punkte gegeben, wie oben schon angemerkt.
Sollte sich tatsächlich jeder einmal ansehen : casiverse.cc

Von mir gibt es 5 Sterne, nicht nur weil ich abgesahnt habe, sondern weil wie eben beschrieben alle wichtigen Kriterien und Eigenschaften gegeben sind.

13 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit