Spurrs speeltjes zijn om diverse, naar mijn mening niet valide redenen, niet breed in offline dierenwinkels verkrijgbaar. Het zijn speeltjes die meer dan andere speeltjes van belang zijn voor het welz... Voir plus
Lisez les avis des autres
dagends niets ontvangen na 5 dagen later dat het bezorgd zou worden ontvangen de stinky.s die we hebben ontva ngen waren netjes verpakt onze poes Nicky is er heel blij mee ik adveer U als u een reac... Voir plus
L'entreprise a répondu
Had een vraag over de kleur van het door mij te bestellen product. Binnen enkele minuten perfect antwoord, waarna ik besteld heb. Levering ging super snel, wat je eigenlijk verwacht bij grote geautoma... Voir plus
Binnenkort krijg ik een katertje in huis, en natuurlijk wil ik dat hij zich bij me thuis gaat voelen. Deze webshop biedt hele mooie selectie van katten benodigdheden en inspiratie qua mooie merken... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Catcetera is een webshop voor katten(eigenaren). We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten én kennis van kattengedrag zodat we je goed kunnen adviseren.
Coordonnées de contact
Onderlangs 3, 8242RL, Lelystad, Pays-Bas
- 0031643075475
- info@catcetera.nl
- catcetera.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Alles perfect in orde en snel geleverd!
Een fijne purrsonal service
Bij toeval kwam ik op de site terecht, alwaar ik de producten, 2 Yeowww's met catnip, vrij snel vond. Meteen besteld en het werd de volgende dag al verstuurd :) Het pakket was netjes verpakt, met een bedankje en een extra cadeautje voor de poezen, hetgeen meteen in gebruik werd genomen :D Heel attent allemaal. Bovendien ook een leuke site, waar je wijzer van wordt. Dank je wel!
Het product was precies wat ik er van…
Het product was precies wat ik er van verwachtte en snel bezorgd.
Lief begeleidend kaartje, waar ik echter wél een opmerking over heb: 'mond-op-mond reclame' ga ik écht niet doen, ik ben meer van de 'mond-tot-mond reclame'! ;-)

Réponse de Catcetera
Producten van super kwaliteit en mooi…
Producten van super kwaliteit en mooi op tijd geleverd!
Vervangend arrikel
Had een artikel 6x besteld .
Ze hadden er maar 5.
Ik werd gebeld of ze er een soort gelijk artikel er ipv bij konden doen.
En de volgende dag al gelijk in huis.
Super snelle levering en heel vriendelijk aan de telefoon
Alles was zoals altijd perfect
Alles was zoals altijd perfect: producten precies zoals beschreven en op tijd geleverd. Onze kat is helemaal gek op zijn nieuwe speeltjes!
Netjes en vlot bezorgd!
De perfecte speelhengel.
Mijn eerste purr hengel kocht ik bij de kattenlkiniek, helaas waren ze uitverkocht toen ik nog een wilde kopen. De assistente was zo vriendelijk om me op jullie webshop te attenderen.
Ik bestelde hem die avond en de dag erna werd hij al geleverd. Ik zal jullie website graag verder aanbevelen en mijn kat was blij met het muisje dat er als cadeautje bij geleverd werd.😻😻
Alles netjes verpakt bezorgd en de…
Alles netjes verpakt bezorgd en de kattenspullen zijn van prima kwaliteit
Prettig en snel nieuwe speeltjes voor onze Milou
Graag wilde ik nieuwe speeltjes voor aan de speel hengel van onze poes Milou.
Ik belde Catcetera om te overleggen over het ophalen van de bestelling. Ik werd teruggebeld en kon de volgende dag de bestelling komen ophalen. Prettig en snel geregeld en onze Milou weer actief met haar nieuwe speelgoed.
Service is top.
Slecht “bedrijf”
Er ging veel mis, werden dingen door elkaar gehaald, toen ik belde kreeg ik iemand die alleen haar voornaam zei, wist niet of het een bedrijf was
Kreeg later een mail dat ze werd gestalkt door iemand met ongeveer hetzelfde nummer
Hoef ik allemaal niet te weten, ik bel toch met een bedrijf !

Réponse de Catcetera
Uitstekend aanbod en service
Goede kwaliteit producten! Snelle levering en goede bereikbaarheid
Heel snelle verzending en producten…
Heel snelle verzending en producten voor een goede prijs.
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd, het kattenharnas is makkelijk aan te treken en stevig.
Hele goede service
Ik heb 5 sterren gegeven omdat de service uitstekend is. Het door mij bestelde kattentuigje was niet op voorraad en ik ben hierover gebeld en gemaild. Het toegezegde klopte en het artikel kwam zoals gezegd ook door de brievenbus. Het tuigje ziet er goed uit dus heel tevreden.
L’expérience Trustpilot