Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu in korte tijd bij Cavetown een salontafeltje besteld, een tv meubel, 2 nachtkastjes en een wandplank. Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Mooie meubels, ben er super blij mee.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

In januari hebben wij een stoel besteld en na 1 week al ontvangen. Doos uitgepakt en weggegooid. Helaas bleek na enkele dagen dat de stoel achterover hing. Zat dus niet prettig. Gebeld en uitgelegd... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vond het fijn dat ik niet zo lang hoefde te wachten op mijn meubels.
Chauffeur was netjes en beleefd en bracht de meubels binnen.
Betaalbare meubels en een goede kwaliteit.

Dag,

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw mooie review!

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de service van onze chauffeur en de kwaliteit van de meubels.

Veel plezier met uw nieuwe meubels en graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste keer besteld hier.

Helaas was er tijdens de levering wat misgegaan. Netjes opgelost en het product is zoals afgebeeld. Voor herhaling vatbaar.

8 avril 2026

Dag Antoine,

Bedankt voor uw review!

Jammer dat er iets misging bij de levering, maar fijn dat het goed is opgelost en het product naar wens is.

Graag tot een volgende keer!

Tv meubel

Snel geleverd, mooi tv meubel, precies zoals afgebeeld op de site. Alleen de balk om hem aan de muur te bevestigen was krom. Ik heb er een stuk tussenuit moeten zagen om hem recht op te kunnen hangen. Daarom 4 ipv 5 sterren

27 mars 2026

Cavetown maakt waar

Cavetown heeft mijn verwachtingen echt waargemaakt. De levering was netjes binnen de afgesproken tijd en verliep zonder problemen. Wat het extra prettig maakte, was de vriendelijke bezorger die het meubel zelfs netjes binnen heeft gezet.

Al met al een fijne ervaring: goede service, duidelijke communicatie en een zorgvuldige levering.

4 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nu in korte tijd bij Cavetown diverse items gekocht.

3 avril 2026

Dag,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles goed verpakt en netjes op tijd is geleverd. Veel plezier met uw nieuwe meubels!

Aangename ervaring met Cavetown

Aangename ervaring met Cavetown ! Oprecht één van de beste online ervaringen die ik al heb meegemaakt. Van bestelling tot inplannen levering tot effectief de levering. Aangenaam kennismaken! wij komen zeker terug !

2 mars 2026

Beste Laurens,

Hartelijk dank voor uw mooie review en fijne woorden. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over het hele proces, van bestelling tot levering.

Graag tot een volgende keer!

TOPTOPTOP

achterover hing. Zat dus niet prettig. Gebeld en uitgelegd wat er aan mankeerde. Een zeer onvriendelijke man vertelde dat zonder verpakking niets retour kan. Geen enkel pardon en niet naar mijn verhaal luisteren. Na een slechte revieuw werd er gemeld dat ik contact moest opnemen. Zo gezegd zo gedaan. Een geweldige klantenservice heeft samen met mij voor een oplossing gekozen. Eerst foto's gemaakt, daarna kreeg ik een mail dat de zaak in behandeling was. Inmiddels is de stoel retour gedaan en hebben wij keurig ons geld terug gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan TOP TOP TOP
Cavetown bedankt.

20 mars 2026

Beste Sander,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat het contact in eerste instantie niet prettig is verlopen, onze excuses daarvoor.

Fijn dat wij het uiteindelijk samen goed hebben kunnen oplossen en dat alles netjes is afgehandeld. Bedankt voor uw begrip en uw mooie woorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uiterst vriendelijk en deskundig…

Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen.
Netjes en op tijd geleverd. Toen er iets mis was; netjes, vriendelijk en snel geholpen.
Zeer tevreden.

20 mars 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd en dat u tevreden bent over onze service.

Van A tot Z was alles perfect

Van A tot Z was alles perfect , kan niet beter , inclusief de bezorgdienst.
De producten zijn van een zeer goede kwaliteit.

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de producten en de bezorging.

Vitrinekast

Vitrinekast, boekenkast, tv meubel en salontafel hier besteld. Snelle levering en perfecte meubels, wij zijn er blij mee. Communicatie ook goed en de levering was ook goed geregeld. Al met al tevreden klanten.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de meubels, de communicatie en de levering.

Veel plezier met uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

AANRADER!!! Ik ben heel blij.

Het is zeker een aanrader bij de retour / schade deals te kijken! Daardoor heb ik meerdere artikelen kunnen bestellen binnen mijn budget. Ze mochten de artikelen bewaren tot alles er was om het in 1x te verzenden. In die tijd veranderde mijn gevoel voor één van items en wilde ik dat omruilen.
Telefonisch contact en omruilen was geen probleem.
Ik heb nu alles in huis, lampen en muurplanken voor ons nieuwe huis en ben er ook mede dankzij retour / schade deals heel erg blij mee.

Ik vind het een mooie site en wil binnenkort naar Nieuwegein voor bezoek aan de showroom.

Heb nog de nodige items nodig voor ons nieuwe huis en CaveTown gaat hier zeker nog een aandeel in krijgen.

17 février 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geslaagd en tevreden bent over onze service.

Graag tot ziens in onze showroom in Nieuwegein.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige tv kast geleverd.Zeer…

Prachtige tv kast geleverd.Zeer zorgvuldig en goed ingepakt. Gebracht op de dag dat het ijzelde! Spekglad! Een jongeman kwam in zijn uppie de kast leveren en verontshuldigde zich voor het late tijdstip. Man man we hadden niet eens verwacht dat het die dag bezorgd zou worden! Petje af!

29 janvier 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat mooi om te horen dat de tv-kast zorgvuldig is geleverd en dat u zo tevreden bent over de service, zelfs onder zulke moeilijke omstandigheden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Cavetown is een tussenhandelaar

Cavetown lijkt vooral meubels van andere fabrikanten door te verkopen onder een eigen naam. Daarbij worden zowel modelnamen als kleurnamen aangepast, waardoor het moeilijker wordt om het oorspronkelijke product terug te vinden en prijzen te vergelijken.

Zo heb ik een kast besteld die op de website van de fabrikant model “Brussel” heet, terwijl Cavetown exact hetzelfde meubel verkoopt onder de naam “Dortmund”. Ook de kleur wordt anders benoemd: waar de fabrikant het simpelweg “bruin” noemt, noemt Cavetown het bijvoorbeeld “noten”.
Volgens Cavetown vinden zij dat de kleurbeschrijving van de fabrikant niet klopt.

Door deze andere namen is het voor klanten minder transparant dat het om hetzelfde product gaat. Wat daarbij opvalt is dat hetzelfde meubel vaak goedkoper te koop is wanneer je het direct bij de fabrikant of via andere aanbieders bestelt.

Tip voor andere kopers: doe een omgekeerde afbeelding-zoekopdracht. Dat kan je soms behoorlijk wat geld schelen.

5 février 2026

Beste Leon,

Bedankt voor je review. Wij werken samen met verschillende leveranciers en fabrikanten. In sommige gevallen kiezen wij ervoor om modellen en kleuren een eigen naam te geven, zodat deze beter aansluiten bij onze collectie en de manier waarop wij onze producten presenteren.

De benamingen kunnen daarom soms afwijken van die van de fabrikant of andere aanbieders. Dit betekent echter niet dat wij proberen iets te verbergen; productinformatie, afmetingen en materialen worden altijd zo duidelijk mogelijk vermeld op onze website.

Mocht je vragen hebben over een specifiek product, dan helpen wij uiteraard graag via mail of telefoon.

HORROR klantendienst

HORROR klantendienst! Het duurt al meerdere weken om een leverdatum te krijgen, telefonisch wordt je afgewimpeld, of ze nemen gewoon niet meer op. via mail steeds een nieuw excuus!

5 mars 2026

Dag Anna/ Edelhart,

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen. Vervelend dat er momenteel onduidelijkheid is rondom uw bestelling. Wij moeten wel aangeven dat hier meerdere factoren spelen die hiervoor hebben gezorgd. Enige nuance is dan ook van toepassing.

In uw dossier vraagt de levering wat extra afstemming met de transporteur, omdat het om een levering op verdieping in België gaat zonder dat er een lift aanwezig is. In onze voorwaarden is een grote kast leveren op etage zonder lift, kosten met zich meebrengt. Daarbij loopt er een 2e bestelling waarvan de levertijd verwacht binnenkomst op 16-03 staat. Omdat deze datum niet ver weg is, kwamen wij met de suggestie of u wilde wachten zodat u maar 1x etagekosten hoeft te betalen. Onze ervaring leert dat klanten het fijn vinden wanneer wij meedenken in de kosten.

Nadat hier akkoord op is gegeven, heeft u aangegeven dat u de volgende dag al akkoord wil hebben op een leverdatum. En dat u anders de bestelling wilt annuleren. Zo snel kunnen wij , maar ook Belgische transporteurs niet handelen. Dit dient ingepland te worden. Vooral bij een grote kast. Gezien u hier erg stellig in was, wilden wij u een realistisch beeld geven dat een leverdatum voor morgen niet gelijk te geven was.

Hierdoor heeft het weer een dag langer geduurd, aangezien wij het zonde vinden om een grote kast te versturen naar Belgie. En dan vervolgens de kast weer terug te halen als dit voorkomen had kunnen worden.

We beseffen dat dit voor u vervelend is en we vinden het jammer dat de communicatie hierover niet sneller kon. Onze excuses daarvoor. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van een duidelijke update te voorzien.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het natuurlijk graag. We willen altijd meedenken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Foutje, maar goede service!

Kast besteld, twee maanden gewacht tot levering. Dit is tegenwoordig normaal volgens mij.

Uiteindelijk kwam de kast, de bezorger uiterst onvriendelijk ik dat hij een slechte dag had. Hier kan Cavetown weinig aan doen aangezien dit een externa partij is.

Helaas was één van de planken in de kast (die niet achter een kastdeurtje zat) flink scheef.

Na contact met Cavetown kreeg ik de mogelijkheid tot korting of een omruiling als oplossing.

Een dikke pluim voor Cavetown, de omruiling verliep snel en soepel. Ook dezelfde bezorger was er weer en deze keer een stuk beter gemutst.

Foutje kan gebeuren, goed opgelost dus dikke prima!

17 février 2026

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide review. Vervelend om te horen dat er een scheve plank in de kast zat, maar fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen met een omruiling. Goed om te lezen dat de tweede levering soepel is verlopen.

Veel plezier met de kast en bedankt voor je begrip!

Noté 1 sur 5 étoiles

Eind december een meubel besteld

Eind december een meubel besteld en ik hoor maar niets van Cavetown. Ik moet voortdurend er zelf achteraan (mailen) en dan hoor ik (na dagen) steeds iets nieuws; nu is de verwachting dat het schip eind februari aankomt…
Ik koop hier nooit meer iets!

13 janvier 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Bij bestelling is een indicatie voor levering in januari gegeven. Helaas heeft het schip onderweg vertraging opgelopen, waardoor de verwachte aankomst is verschoven naar eind februari. Dit soort vertragingen kunnen bij zeevracht soms voorkomen. Vandaar dat wij altijd een indicatie geven.

We begrijpen dat het frustrerend is dat je zelf steeds contact moest opnemen voor een update. We zijn momenteel bezig onze processen te verbeteren, zodat klanten in de toekomst beter en proactiever geïnformeerd worden over eventuele vertragingen.

Mocht je tussentijds vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen of mailen. We kijken dan direct de actuele status van je bestelling voor je na.

Onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vitrinekast lang op moeten wachten afwerking slecht

Vitrinekast lang op moeten wachten
De zwarte rubberachtige kit komt bij elk raam er tussen uit, niet weg te krijgen
Voorstel vanuit Cavetown een paar tientjes ga ik niet mee akkoord
Dus ander voorstel gedaan maar bij alle communicatie moet je dagen wachten!
Telefonisch is dit bedrijf onbereikbaar
Kortom ik raad dit bedrijf af!

10 février 2026

Bedankt voor je review.

Naar aanleiding van je melding hebben wij het probleem eerst besproken met een monteur om te kijken of dit gerepareerd kon worden. Helaas bleek dat dit niet mogelijk te herstellen was. Daarom hebben wij geprobeerd met je mee te denken en uiteindelijk zijn we samen tot een passende korting gekomen voor het mankement.

We begrijpen dat het vervelend is dat je lang hebt moeten wachten op de levering en nemen ook je feedback over onze bereikbaarheid en reactietijd serieus. We werken eraan om onze communicatie en updates richting klanten te verbeteren.

Schofterig slechte service

Schofterig slechte service
Een tafel die "op voorraad" was bleek toch niet op voorraad.
Ja op voorraad bij waar ze inkopen blijkbaar.
Na weken kwam de tafel beschadigd binnen
Oplossing volgend Cavetown : stuur de tafel van 15 kilo maar zelf terug als ie binnen is ruilen we hem op
Conclusie : KOOP HIER NIET

5 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zit al 2 maanden te wachten op een…

Zit al 2 maanden te wachten op een kastje. Je hoort niets van hun en zijn slecht te bereiken. Dit is een keer nooit weer.

25 novembre 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u al zo lang wacht en ons moeilijk heeft kunnen bereiken, dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Neem alstublieft contact met ons op met uw ordergegevens, dan zoeken we direct uit wat er aan de hand is en zorgen we voor een oplossing.

Cavetown

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus