Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf biedt niet alleen goede service, maar denkt ook écht mee met de klant. Toen mijn bestelling een keer later kwam, deden ze er uit zichzelf 3 gram extra bij – dat waardeer ik enorm. Na 30... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wacht altijd eerst af, maar ik kan niets anders dan vijf sterren geven aan dit bedrijf. De producten zijn supergoed en de klantenservice is fantastisch. Wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gm ik wil jullie bedanken van de vorige keer leuk kado wat ik had gekregen ik heb vandaag weer een bestelling gedaan dank u wel gr m peperkamp ben zo tevreden Het zou mooi zijn als jullie ook shag o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel blij met de weed die ik koop CBDwietkopen.nl want ik hoef de deur niet uit als ik een blowtje wilt draaien en als het bijna op is dan bestel ik gewoon weer bij CBDwiet dus ik het een hele... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de médicaments
  2. Magasin d'épices

Écrit par l'entreprise

De beste CBD wiet, hasj en joints van Nederland. Wij staan voor hoge kwaliteit, uitstekende service en betaalbaarheid.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Goede service goede weed

Kwam deze site tegen maakt een account aan en n deed me bestelling ( snelle levering goede service ) en de cannabis is super .

13 avril 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Heel fijn om te horen Thom! Goed om te horen dat je tevreden bent met de producten 😃🌿

Echt een aanrader

Echt een aanrader, Heule lekkere wiet....lekker fruitig....snelle levering....echt waar voor je geld....kan geen shop tegenop!!!

12 avril 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Wauw 🙏 zo horen we het graag. Heel erg bedankt Rene voor het mooie compliment 🌿💚

10 sterren op zn minst

10 sterren,gister voor het eerst besteld,vandaag in huis ,keurig verpakt en een gratis sample erbij. Echt een top oplossing dit,betaalbaar voor iedereen en top kwaliteit. Vaste klant erbij!

11 avril 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Heel erg fijn om te horen Sam. Betaalbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom proberen we in diverse soorten prijsklassen iets aan te bieden wat toch van goede kwaliteit is.

Tot de volgende bestelling! 💚

Erg tevreden

Ik heb voor de eerste keer hier besteld, het verbaasde me nog hoe goed de kwaliteit wel niet is. veel beter dan de shop.

26 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Dat is pas een mooi compliment. Heel blij om te horen dat de kwaliteit goed bevalt - we doen ons best! 💚

erg tevreden met kwalitijt

eerste keer bestelld. levering zo als beloovd de volgennde dag.
meerdere soorten bestelld-alle erg lekker en van goede kwalitijt.
dit gaat voor mij 100% de koffieshop vervangen.

2 avril 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Zo horen we het graag! Binnenkort komen er veel nieuwe soorten beschikbaar dus blijf ons zeker in de gaten houden 💚📦

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Vriendelijk antwoord gehad op vragen via whatsapp, snel en goed verpakt thuis geleverd incl een extraatje. Kwaliteit is meer dan top!

4 avril 2024

Jij bedankt voor je bestelling Bas en reviews. Iedereen blij 😄🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb het vandaag binnen gekregen was…

Ik heb het vandaag binnen gekregen was netjes in gepakt en jecwordt er lekker high van zo hoort weed zijn. .ok heb van morgen maar een keer mijn 2 bestelling gedaan van andere soort weed
Ben benieuwd hoe lekker die zal zijn .
Ook klante service via watsapp helpen jouw ook super goed. .
Ben super tevreden .
Ga zo door echt super .

28 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Fijn om te horen Adje en bedankt voor je tweede bestellingen en review! 💚🌿

Ik heb pas voor de 2de keer besteld

Ik heb pas voor de 2de keer besteld, maar heb zeker goede ervaringen zowel met de producten, prijs en contact, heb voor nu dus niets te klagen, hoop dus ook dat dit zo blijft.

24 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Bedankt voor je review! We hopen dat we dezelfde goede service kunnen blijven leveren, ook in de toekomst.

Als het aan ons ligt zal het alleen nog maar beter worden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag m'n 1e bestelling binnen…

Vandaag m'n 1e bestelling binnen gekregen.
De bubblegum ruikt en smaakt beter dan de thc versie hier uit de omgeving. En dat voor een fractie van de prijs. Helemaal geweldig. Krijg er ook nog een gram amnesia bij als cadeautje.

22 mars 2024

Super om te horen Gerben! We zien je graag terug 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Bowser get lost, dit zijn de nieuwe eindbazen!

Tot nu toe 2 bestellingen gedaan hier. Super snelle bezorging! Bij andere webshops kreeg je droge troep dat nergens naar smaakte. Dit is duidelijk vers en smaakvol, en ook nog eens goed te betalen! Ook in contact zijn ze belachelijk snel. Had een vraag over mijn bestelling en had binnen 10 minuten antwoord via whatsapp!

20 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Wat een mooie complimenten! Echter hebben wij dit vaker gehoord en is een van onze beweegredenen geweest om cbdwietkopen.nl op te zetten.

Ook veel telers en groothandelaren leveren matige kwaliteit. Daarnaast bewaren wij de voorraad in lucht- en vochtvrije containers, reguleren het vochtpercentage, verpakken de producten pas op de dag van verzending en sealen deze vervolgens.

Zo blijft de kwaliteit behouden bij het afleveren.

Bedankt!

Boom Bastic Bro, BBB4ReaL

Ik kreeg waar voor mijn geld, wat hedendaags niet gewoonlijk is.
Daarom, oprecht als klant wil ik mijn complimenten geven aan heel het team dat ze geweldige producten voor een eerlijke prijs aanbieden.
Power Up voor Team CBD ...

19 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Dankjewel, het is ons genoegen Garon! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijzen. We hebben diverse soorten in ons assortiment, zodat er qua prijs altijd wel iets bijzit voor iedere portemonnee.

Lekker wietje

Snelle levering, discrete verpakking, goeie kwaliteit cbdwiet en nog een leuk extraatje dit keer in de vorm van een halve gram haze. Ik bestel hier zeker nog een keer.

13 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven Mike!

Wij zijn heel blij om dit te horen omdat dit precies is waar wij het verschil in willen maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle levering goede service

Erg goede service je krijgt ook vrij snel antwoord op vragen nette en discrete levering levering binnen een dag

6 mars 2024

Réponse de cbdwietkopen.nl

Super bedankt voor je review Sanne, ook op de andere platformen 💚

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus