Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig... Voir plus

Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer Et mega stærkt team🙏🏻 Tak for kortet... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklare... Voir plus

1. École de conduite
  2. Moto-école

Écrit par l'entreprise

Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

294 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Det er et virkelig godt sted Christian…

Det er et virkelig godt sted Christian han er rigtig rar og sjov fyr. Han får teori timerne til at virke sjov og hyggelig. Det er en stor hjælp. René som er kørelærer er også en rigtig og rar person og god til at lære fra sig i køretimer. Har frisk ungt indblik. Så man føler sig afslappet og rolig. Kan kun varmt anbefale dette sted

26 novembre 2025

God oplevelse hos Christians køreskole.

Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både sjove og seriøse. Jeg lærte alt på en god og tryg måde.

Også da jeg kom ud for de sagkyndige blev syge og aflyste to af mine køreprøver, stod Rasmus klar og fandt en løsning hurtigst muligt.

Tusinde tak Rasmus, for din støtte! 😁

13 janvier 2026

Jeg har lige afsluttet mit kørekort…

Jeg har lige afsluttet mit kørekort forløb og tog alt i første forsøg ved hjælp af min fantastiske kørelære Johnny og teori lærer Rasmus! Som har gjort mig klar til og kører på vejene! Hvis du vil have køretimer med masser af grin, gode snakke og en kørelærer, der faktisk lærer dig noget samtidig, så kan jeg kun varmt anbefale Christians køreskole og Johnny. Bedre kombi af hygge og seriøs læring findes ikke! 🙌

13 février 2026

Super dejligt forløb hos Christians…

Super dejligt forløb hos Christians køreskole med sjov og lærerig teori (Kenneth the King🤴) og rigtig gode køretimer med Johnny the Man!⭐️ Jeg bestod teori- og køreprøve i første forsøg.

2 février 2026

God og professionel køreskole

God og professionel køreskole
Jeg havde Johnny både som teorilærer og kørelærer, hvilket jeg var super glad for. Johnny er god til at gøre køretimerne behagelige og tilpasse dem ens niveau, samtidig med at man lærer noget og han er altid i godt humør.
Jeg bestod begge prøver i første forsøg, som gjorde forløbet kort men rigtig godt
Alt fra bestilling af prøver til køretimer, blev planlagt hurtigt og overskueligt. Og jeg gik op forberedt til begge prøver.
Jeg havde en rigtig god oplevelse og kan kun anbefale Johnny som kørelære og Christians køreskole!

Kan kun anbefale!✨

Jeg havde en super god oplevelse med køreskolen. Alt fra teori til booking af prøver forløb som det skulle, hvilket var rigtig rart. Til trods for at der kom en ændring af kørelærer, blev jeg informeret godt af køreskolen og jeg blev kontaktet hurtigt af min nye kørelærer. Jeg endte med at få Johnny som kørelærer og på trods af den korte tid vi havde sammen, så var det en rigtig god oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Johnny og køreskolen til de næste der skal tage kørekort🙌🏽

Anbefaling her fra

Jeg har haft et godt forløb med Christian som både teorilærer og kørelærer. Der har været god kommunikation, og køretimerne er blevet planlagt med forståelse for, at der også er skole ved siden af. Det er en klar anbefaling herfra 😊

16 janvier 2026

God oplevelse

God og professionel køreskole, som gør det nemt og overskueligt at tage kørekort

14 janvier 2026

Havde et super godt forløb

Havde et super godt forløb, hvor jeg bestod i første forsøg pga min kørelærer René, der var utrolig rolig, hjælpsom og jordnær. Jeg fik altid rigtig god og brugbar kritik, og så generelt altid frem til mine køretimer da René er meget behagelig at snakke med og var god til at udfordre mig til at blive bedre. Stor anbefaling herfra :)

5 janvier 2026

Jeg kan varmt anbefale Christians…

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole!
Jeg fik mit kørekort på kun 4 måneder, og hele forløbet var rigtig godt. Min kørelærer var Christian, som var utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en rolig måde 😊

Undervisningen var tryg og overskuelig, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøve. Alt i alt en rigtig god oplevelse, kan klart anbefales 👍

22 décembre 2025

Kan virkelig anbefales!

Jeg havde teori i Køge, med Christian som teorilærer, og havde Johnny som kørelærer. Super god oplevelse! Virkelig nogle søde og rare personer, som gør det til en mega god oplevelse at tage kørekort. Det kan virkelig anbefales!😊

11 juin 2025

Christians køreskole

Havde en virkelig god oplevelse med kørerkortforløbet. Teori var lige til at gå til. Jeg havde Johnny som jeg har været rigtig glad for. Han er venlig og motivere en med at forsætte selvom det er svært. Generelt helt tilfreds😊

16 décembre 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Havde Johnny både i Teori og i Praksis, han har været super god til begge dele. Så hvis du er i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, så vælg denne her! du vil ikke fortryde det :)

15 décembre 2025