It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Voir plus

L'entreprise a répondu
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Voir plus
Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... Voir plus
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Écrit par l'entreprise

Hørkær 1, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi fik virkelig afholdt et fantastisk team event i jeres hyggelige rammer. Tak for en skøn aften!

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde en virkelig fed dag hos Cecilie’s i Herlev sammen med de unge fra behandlingsskolen. Stemningen var hyggelig fra start til slut, og personalet var super venlige og imødekommende. Burgerne var virkelig lækre, saftige og velsmagende, og der var noget for alle.
Efter maden spillede vi minigolf på de flotte indendørs baner, som var både sjove og udfordrende. Det skabte masser af grin, godt humør og hyggeligt samvær for hele gruppen. Det var tydeligt, at der var tænkt på både stemning og oplevelse, så alle kunne være med og have det sjovt.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, som vi helt sikkert gerne vil gentage. Kan varmt anbefales til både grupper, familier og sociale arrangementer!

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Der var styr på tingene alt forløb som planlagt, maden var rigtig god.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Hyggelig aften med venligt personale og god mad. Maden var klar præcis kl.19 som aftalt til 14 mennesker. Alt i alt en god aften - der er altid styr på det hos Cecilies.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Opmærksomt personale og enkel service som bestilt

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Elsker stedet. Men den aften vi var der var vi ikke tilfredse
Vi havde 2 baner. Den ene bane gik i stykker, og vi ventede næsten 20 før de fik den til at virke igen. Den bane som havde været i stykker fik lov at bowle 5-10 min mere hvor den anden bane så bare kunne stå og kigge på da de var færdige. Da havde det nok været bedre med en løsning om noget rabat i stedet for

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det hele spillede. Betjeningen, maden, drikkelsen og minigolfbanen. Det hele var godt.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
God betjening og rimelig hurtig servering af maden.
Vi var 9, som fik mad samtidig.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Havde en hyggelig aften som passede perfekt til en fødselsdag der skulle være lidt anderledes.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Dejlig fornøjelse og orden i tingene.
Oveni får man god burger og frittes

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Jeg syntes ikke det er retfærdigt at i ikke skriver at det koster 19 kr at leje sko pr person. Jeg syntes det burde være med i prisen. Derudover var der nogle tekniske fejl ved banen.

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Mega hyggeligt og god betjening, selvom der var travlt

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super veloplagt personale, lige meget hvor dumme spørgsmål jeg stillede, blev det taget med et smil og en seriøs forklaring, også ved tlf samtaler, tak for det 😁👍

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Imødekommende og sød betjening. God mad. Gode baner og hyggelig indretning

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Opmærksomt personale, lækker mad og lyst og lækkert lokale

Réponse de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Alt var som det skulle være, god hjælp, smilende personale og virkelige gode burger :-)