Lisez les avis des autres
Scooter eerst voor reparatie gebracht, vervolgens zeiden ze dat deze klaar was. Bij ophalen hadden ze de kilometer teller kapot gemaakt en dit niet van te voren laten weten. Maar goed, dit zoud... Voir plus
Drie maanden geleden gingen we eerst een helm halen. Wat ons opviel was de goede service, er niet om heen draaien maar precies zeggen waar het op staat. We zijn bij andere scooter winkels wezen ki... Voir plus
Geweldige en nette winkel! Alleen klasse materiaal. Erg aardige, kundige en hulpvaardige medewerkers. We kregen gelijk een goed gevoel bij de aankoop. Aftersale is ook na een jaar nog perfect. Geen g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Central Scooters is dé specialist in scooters, motors en e-scooters. Wij bieden een breed assortiment van topmerken, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als recreatie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle scooter, een krachtige motor of een milieuvriendelijke e-scooter, wij hebben het perfecte voertuig voor u. Bij Central Scooters staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Onze ervaren medewerkers geven deskundig advies en helpen u bij het vinden van de ideale oplossing, inclusief financiering en verzekering. Daarnaast bieden we uitstekende reparatie- en onderhoudsdiensten, zodat u zorgeloos kunt blijven rijden. Met een focus op duurzaamheid en innovatie maken wij mobiliteit eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Ontdek onze collectie en ervaar het ultieme rijplezier met Central Scooters!
Coordonnées de contact
Vaartweg 11A, 4905BK , Oosterhout , Pays-Bas
- 0162453880
- info@centralscooters.nl
- centralscooters.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
FALLIET verklaard
Central Scooters is DD. 1 Oktober 2025 FALLIET verklaard door de rechtbank
Meerdere keren afspraken gemaakt over…
Meerdere keren afspraken gemaakt over procedure en tijdspad levering. (Bestelling maanden terug 2025. ) En hierdoor aanpassing kleur product doordat oorspronkelijke bestelling niet in Nederland aanwezig zou zijn, maar grijze versie wel (Grigio Materia). Daarna aan mij toezeggingen gedaan en dat ik op de hoogte wordt gehouden van alsnog levering scooter met andere kleur (na regelen kentekenbewijs). Nu bericht curator dat er spraken is van faillissement en ik op crediteurenlijst sta.
Ik zit al 2 maanden te wachten dat ze…
Ik zit al 2 maanden te wachten dat ze mijn scooter komen halen voor reparatie ik heb tot op heden nog geen afspraak kunnen maken .
Zeer teleurgesteld en geen aanrader!
Zeer teleurgesteld en geen aanrader!
Ik ben normaal niet iemand die snel een negatieve review schrijft, maar in dit geval voel ik me echt verplicht om anderen te waarschuwen. Ik heb hier een scooter besteld met de waar op de site stond 7 werkdagen levertijd. Dit werd later op de mail 2 weken. Nouja 2 weken, dan kunnen we in iedergeval nog lekker in de zomer rijden. Inmiddels zijn we 7 (!!) weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen en is zomer inmiddels alweer bijna voorbij.
Vertragingen kunnen gebeuren, daar heb ik alle begrip voor. Wat echter totaal onacceptabel is, is het gebrek aan communicatie. Ik heb meerdere keren zelf moeten bellen om te vragen naar de status van mijn bestelling. Iedere keer kreeg ik vage beloftes: “We bellen u later vandaag terug”, “We gaan het nu regelen”, enzovoort. 'De scooter hebben we binnen, van de 6 de we bestelde is die van jou gelukkig wel binnengekomen! We wachten nu alleen op het kenteken'. ' Het kenteken is waarschijnlijk door de post kwijtgeraakt. Wij hebben bij de importeur het kenteken opnieuw laten aanvragen door iemand die er wel echt verstand van heeft nu kom het goed u wordt volgende woensdag of donderdag gebeld.' Inmiddels is het donderdag nog steeds niks gehoord toch maar weer zelf bellen... Er is mij beloofd om vandaag (vrijdag) teruggebeld te worden. Je raadt het al.. opnieuw helemaal niets.
Het lijkt alsof je als klant totaal niet serieus wordt genomen. Geen updates, geen duidelijke planning, geen enkele moeite om de situatie netjes op te lossen. Zeer onprofessioneel.
Ik raad dan ook ten zeerste af om hier een scooter aan te schaffen. Er zijn genoeg andere aanbieders die hun afspraken wel nakomen en klanten wel respecteren.
Schade door bedrijf
Scooter eerst voor reparatie gebracht, vervolgens zeiden ze dat deze klaar was.
Maar goed, dit zouden ze oplossen en we hadden gevraagd of ze nog een paar onderdelen konden vervangen die beschadigd waren aan de scooter, zodat ie weer mooier eruit zou zien.
Onderdelen uiteraard niet op voorraad, dus duurde het even.
Willen we de scooter ophalen heeft ie voor honderden euro’s schade en ze ontkennen dat zij deze schade hebben gemaakt…
Alles ging mis totale drama
Blijven wachten - rammelen - standen - oplossing
03-06-2025: Eerlijk is eerlijk, de scooter is naar volle tevredenheid gerepareerd. Het heeft dan even mogen duren maar de klachten zijn uiteindelijk serieus genomen en dat is belangrijk. De vering is een stuk beter afgesteld waardoor de scooter bijna geruisloos over de weg rijd. Ook de standen zijn weer actief zodat je snelheid aanpassen een kleinigheid is.
Central Scooters, Hartelijk dank voor de genomen moeite. Ik ga ervan uit dat er nu vele tevreden kilometers worden gereden. Van 2 naar 4 sterren.
--------------------------------------------
31-5-2025: de scooter is inderdaad opgehaald en is weer teruggebracht. Een vriendelijke medewerker kon vertellen dat de vering te slap was afgesteld waardoor het voor spatbord tegen de kap aankwam. De verdwijning de 1,2 3 standen was een raadsel. Dat kan blijkbaar alleen met een code die ik uiteraard niet heb. Kortom, zo als het er uit ziet, netjes opgelost door Central Scooters en nu lekker gaan genieten. Van de week staat de eerste rit in de planning.
-------------------------------------------------------
23-05-2025: aankomende week komt Central Scooters de scooter ophalen.
-----------------------------------------------------
22-05-2025: update.
Ik heb een reactie ontvangen. Of ik een opname wilde maken van het rammelen tijdens de rit. Tja. Dat gedaan hebbende denkt Central Scooters dat er inderdaad wat los zit of dat er een rubber mist bij de midden standaard. Of ik daar dan even naar wil kijken. Over de 3 standen hebben ze het niet. Ik heb Central Scooters het advies gegeven om even iemand langs te sturen. Ben benieuwd, wordt weer vervolgt.
----------------------------------------------------
17-05-2025: Alweer een week verder en Central Scooters heeft helaas nog geen reactie gegeven.
Ik heb dan ook niet meer op de scooter gereden om evt. schade te voorkomen.
Uiteraard blijf ik hun vriendelijk vragen om een passende oplossing. We wachten verder af.
----------
10-05-2025: Zo, we zijn even verder en de scooter is wat ingereden. Echter maakt hij een rammelend geluid zodra je over de klinkerwegen gaat rijden. Geen idee wat het is, maar kan niet goed zijn. Ook de standen M1,2 en 3 zijn spontaan verdwenen. Central Scooters is uiteraard direct op de hoogte gebracht, nu maar afwachten wat voor actie er wordt ondernomen.
----------
25-04-2025: Tja, deze week zou mijn scooter geleverd worden maar dat is -na zelf bellen- spontaan een dikke week later terwijl de scooter op voorraad is. Ben benieuwd hoe dit verder gaat. Zo 2 mei en de scooter is geleverd. Beste kerel die af kwam leveren, maar misschien handig dat hij even van te voren checkt hoe de scooter werkt met het alarm etc. Maar goed, de scooter ziet er prima uit.
Valse start, maar alsnog goede service!
Ongeveer zeven maanden geleden kocht ik online bij Central Scooters een Segway E125S eScooter in het wit, inclusief onderhoudspakket. Al snel had ik pech: een bout van het windscherm brak af. Dit gemeld bij Central scooter; Er werd mij gezegd dat het ophalen niet onder de Segway-garantie viel en ik dus zou moeten betalen voor de haal en breng service. Gelukkig bleek deze service via het onderhoudspakket wél gratis binnen de garantietermijn. Echter werd de e-scooter niet direct opgehaald, maar werd ik doorverwezen naar een collega-scooterzaak in de buurt voor de reparatie van het windscherm. Die maakte het probleem erger door een verkeerde bout te plaatsen. Uiteindelijk heb ik Central Scooters gevraagd een onderhoudsbeurt uit te voeren en het windscherm gelijk ook te laten repareren. De scooter werd dit keer wel opgehaald en weer teruggebracht. Het windscherm zit nu goed vast en de e-scooter rijdt als een zonnetje. Ondanks een vervelende ervaring aan het begin, ben ik wel tevreden over hun service!
WAARDELOOS!!!
Aankoop was tot aan de puntjes goed verzorgd, in ieder geval dat bleek zo. Leuk in het begin, maar een heil zodra je de scooter hebt betaald. DTS milano gekocht toen des tijds, ik had keurig kleine onderhoudsbeurten en grote onderhoudsbeurten bij tijdig bij gehouden. Op het begin viel het niet op, tot na 1.5 jaar later. Ik lieg niet , maar ik ging vorig jaar september voor een kleine onderhoudsbeurt, kreeg een telefoontje wat de kosten zouden zijn, €842,50 volgens hun moest er van alles vervangen worden terwijl ik 5 maanden daarvoor al was geweest en ik toen ruim €585 heb moeten betalen. Alle facturen eens erbij gepakt om te kijken hoe het kan dat er elk half jaar onderdelen moesten vervangen worden wat normaal gesproken helemaal nog niet nodig is. Ik ben aan onderhoudsbeurten €6000 kwijt en elke keer had mn scooter wel iets, achteraf onnodige onderhoudskosten en slechte vervangende onderdelen erin terug gedaan.
Mensen alsjeblieft dit bedrijf is echt een werkelijke bagger tent. Koop je scooter niet hier ondanks het er oh zo leuk uit ziet. Je kan rennen naar je centen zeker rondom het gezeik met onderhoud.
Kreeg als service een mooie roze…
Kreeg als service een mooie roze electrische scooter te leen. WAS SUPPPERRRR.
De betere scooter shop in omgeving oosterhout/ breda/ tilburg
We zijn bij andere scooter winkels wezen kijken maar we zijn geen 1 winkel tegen gekomen waar we deze winkel mee konden vergelijken.
Onze mening was duidelijk bij Central scooters gaan we een scooter halen.....
Bedankt voor de goede service. Mvg pm koopman
Prima service en kwaliteit en klant…
Prima service en kwaliteit en klant gericht echt een aanrader!
Zeer nette winkel met vakkundig personeel
Ze weten wat ze hier doen.De vakkennis is zeer zeker aanwezig.al helemaal voor de motorscooters.
super geholpen
Mijn MP3 is nogal een project geworden
Mijn MP3 is nogal een project geworden. Ze houden mij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent mijn motor. Mensen met vakkennis wat mij vertrouwen geeft!
Kreeg snel antwoord op mijn vraag.
Soms maakt een vroeg begin de weg vrij…
Soms maakt een vroeg begin de weg vrij voor een goede relatie. Ze deden hun best om me te helpen om te krijgen wat nodig was. Leef de scooter, en Jonne heeft de dag gered. Tot ziens jongens
Ik heb een CU mini rood gekocht is…
Ik heb een CU mini rood gekocht is zaterdag geleverd en compact en gemakkelijk in gebruik
WAARDELOOS
WAARDELOOS!
Op 25 september besloot ik een leasescooter bij Central Scooters aan te schaffen.
Ik keek er al helemaal naar uit om mijn scooter in ontvangst te nemen en ik ging er op dat moment vanuit dat de levering zoals op de website stond beschreven, 1 week zou bedragen.
En ook op de site van Central Scooters staat vermeld dat een scooter uit voorraad binnen 7 werkdagen geleverd wordt.
Op maandag 30 september werd ik gebeld dat de scooter in de gekozen kleur waarschijnlijk pas in november geleverd kon worden, maar dat de zwarte versie wel binnen 1 tot 2 weken geleverd kon worden. Uiteraard heb ik voor het laatste gekozen.
9 dagen later had ik nog steeds niets van Central Scooters vernomen en besloot ik zelf maar te bellen. De scooter was nog niet binnen, maar werd wel binnen 1 a 2 dagen verwacht.
Hierna bleef het weer een hele tijd stil. Tot ik op 21 oktober weer zelf belde om te vragen wat de ontwikkelingen waren. De accu die meegeleverd was, bleek niet in orde te zijn en er was een nieuwe besteld die de week erna waarschijnlijk geleverd zou worden.
Aangezien op 25 oktober het eerste bedrag afgeschreven zou worden en het leveringsproces zo moeizaam verliep, stuurde ik nog een mail om te vragen of de afschrijving niet uitgesteld kon worden, of dat er een tegemoetkoming gegeven kon worden, omdat ik nog geen scooter had gezien.
Aangezien de leverdatum van de scooter nog steeds onbekend was en ik enorm was gaan twijfelen of ik überhaupt nog wel een scooter van dit bedrijf wilde hebben, besloot ik op de datum van de afschrijving (25 oktober) de overeenkomst te stoppen.
4 dagen hierna (29 oktober) kreeg ik eindelijk een bericht van Central Scooters dat de overeenkomst beëindigd zou worden.
Hierna bleef het weer een tijd stil, tot ik op 18 november een mail kreeg dat het bedrag wat ik betaald had, terug geschreven zou worden.
Ik besloot het af te wachten, aangezien het enkele werkdagen zou kunnen duren.
Vandaag zijn we inmiddels ruim 3 weken verder en heb ik het geld nog steeds niet ontvangen!!
Ik heb daarom ook maar besloten het bedrag via de bank terug te laten schrijven.
Mensen kijk ondanks alle positieve reviews a.u.b. ook goed naar alle negatieve reviews, ik ben achteraf namelijk niet de enige die iets soortgelijks heeft meegemaakt.
Sooter reparatie
Yadea scooter was kapot.
Contact opgenomen met centralscooter en volgens Yadea zo hij onder de garantie kunnen worden gerepareerd bij een dealer in de buurt.
Deze deed echter heel moeilijk hierover.
Weer contact opgenomen met centralscooters en deze hebben hem hem opgehaald en alle reparaties onder garantie gerepareerd en hersteld en meteen een onderhoudsbeurt gedaan.
Scooter ook weer netjes thuis afgeleverd
Dit is nu dus een goede service van centralscooters en in deze situatie zeer goed met de klant mee gedacht echt top.
top winkel
top winkel, heb hier een schakelbrommer gekocht en ben super goed geholpen, alleen communicatie is een klein verbeterpunt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.