Lisez les avis des autres
Som vegetar er det svært at finde steder der serverer andet end blot tilbehør og hvor maden ovenikøbet smager godt, men dette formår cetini. Har prøvet både deres vegetar burger og vegetar crepe, og b... Voir plus
Besøgte Centini Randers Storcenter d. 11.7.23. Absolut ingen anbefaling herfra. Bestilte to sandwich.... brødet i begge var sejt og af utrolig ringe kvalitet, som at tygge i vådt pap. Tør kylling og... Voir plus
Vi var inde og få noget aftensmad. Fik en steak og en pizza. Steak var perfekt medium som vi bad om og pizza var også rigtig god. Kommer helt sikker i gen.
'Fedtet' portion
Kom egentlig bare forbi, fordi min datter sku' på toilet. Mens jeg ventede, skimmede jeg menu-kortet og besluttede mig for 'Fish & chips'. Min datter var med på min idé om at sku' blive og spise, og hun valgte en cheeseburger.
Min fish & chips bestod af pommes frites i alle mulige størrelser og former; runde, lange, store og små - altså havde de små fået for meget og de store for lidt. Og så havde de fået ALT for meget salt - puhha!
Mit værste anklagepunkt er de to små sølle stykker fisk - ikke meget større en en fiskepind. ERGO var det alt for dyrt med to så små stykker fisk - skammeligt til en pris af 129 kr.
Min datter's burger var hæderlig, men i den dyre ende i forhold til mængden, 139 kr.
Jævn til skuffende oplevelse...
Maden kom ret hurtigt
Maden og vinen. Absolut intet at råbe hurra for. Betjeningen virkede som om hun ikke havde lyst til at være der.
Pizza og steak
Maden
Fik en burger med en god dressing og bøf.
Tjener var også hjælpsom.
Ubehøvlet optræden føler jeg
Ubehøvlet optræden føler jeg. Da jeg gik fra 1/2 kop te, for at gå på toilet. Da jeg vendte retur, var min te flyttet over på andet bord, og fik at vide at det første bord, jeg sad ved, skulle reserveret om 20 min. Jeg gik.
Trist oplevelse :-(
Igen lang ventetid....
Cetini Randers City.
Vi var der i dag kl ca 13.
Der sad kun 4 gæster som var igang med at spise.
Vi bestiller og der går en halv time inden maden kommer.
Vores drikkevarer blev afleveret ved et andet bord, så os gæster selv måtte bytte rundt.
Vi bestilte wraps, plus drikkevarer:
270kr, wraps var knastørre, og min havde kun "spor," af kebab.
Ved bordet ved siden af fik 4 gæster ikke leveret deres mad på samme tid.
Jeg ville egentlig ikke have skrevet denne anmeldelse, men da det ikke er første gang vi har denne oplevelse dernede, og jeg kan læse mange andre oplever det samme, ja så skrev jeg den alligevel.
Anbefaler dem desværre absolut ikke :-(
Cetini skal optimere deres ventetid, have styr på bordene, servere det bestilte til de rigtige borde, plus maden skal serveres så ALLE ved bordet kan spise samtidig.
Besøgte Centini Randers Storcenter d
Besøgte Centini Randers Storcenter d. 11.7.23.
Tør kylling og mindst lige så tørt bacon,gammelt salat og sparsom dressing. Der var 2-3 andre kunder i "restauranten" på det tidspkt vi var der - forstår godt det er sløjt med kundebesøg....Vi efterlod sandwich stort set uspist...Dyr fornøjelse... 😞
Vi besøgte Centini i Randers storcenter…
Vi besøgte Centini i Randers storcenter i går,. Vi har været der før og selv om menukortet er jævnt kedeligt, smager maden faktisk godt.
Vi ankommer til en næsten halvfuld Cafe, hvor hvert eneste ledige bord flød med brugt service og madrester.
Jeg henter en klud og får ryddet et bord til os selv og nabobordet.
Da jeg går ind for at bestille, bliver jeg 3 gange under bestillingen bedt vente fordi han lige skulle noget andet.
Jeg gør opmærksom på at ALLE borde i udeområdet trænger til opmærksomhed og den unge pige siger at hun ved det og prøver at nå det.
Da jeg spørger, oplyser de 20 min ventetid på vores mad, (kyllingeburger, wrap og nachos).
Efter 25 min er jeg inde for at høre hvordan det skrider frem med det mad der, hvor jeg overhører et hold gæster kommentere på at bordene udenfor, stadig, trænger til afrydning.
10 min senere, vælger JEG at rydde alle bordene i udeområdet, fordi min mand simpelthen synes det er for ulækkert at skulle kigge på når vi skal spise.
Da jeg for 10-12 gang bærer ind, begynder personalet først at fjerne alt der er sat ind og de havde her ikke bestillinger at taste ind. Ingen tak, ingen ansporing til selv at gøre en indsats..
Indenfor flyder bordene endnu.
Vores mad kom efter 40+ min, (selv om de havde oplyst 20 min). Det er lang ventetid med 2 små børn,.
Jeg vil skyde på at 10 grupper gik igen på de 5 kvarter vi var der..
Og de få gange personalet var ude og aflevere noget, gik de tomhændet ind igen, frem for at få tømt et bord.
Ingen af de ansatte havde højt tempo og deraf kan man jo tænke at de faktisk er ligeglade?
Med alt dette i mente, plus de moderat høje priser, har jeg en idé om at vi ikke kommer igen..
FORFÆRDELIGT!!!!
FORFÆRDELIGT!!!!
Første og sidste gang vi nogensinde skal derind. Forfærdelig mad og yderst forfærdelig services.
Alt maden fik vi ikke på samme tid, så vi spiste alle sammen på hvert sit tidspunkt. Da de glemte det meste af vores bestilling. Maden var som pap og her konfronterede vi dem ved at det simpelthen ikke kunne tygges eller spises. Her ville de lave noget nyt, selvom vi andre var færdige med at spise… vi spurgte derfor om vi kunne få penge tilbage hvilket der ingen mulighed var, eftersom at vi jo smagte på maden… men ved at smage på maden, hvordan skal man så ellers finde ud af at det er pap du sidder og tygger i????? Nogen som kal svare på det….
Yderst dårlig services, pigen synes at vores situation var rigtig sjov og stod ovre i hjørnet og grinede højlydt, hvilket er uforskammet… hun glemte vores bestilling og hun glemte at fortælle at nogle madvare manglede til vores mad… hvilket heller ikke er okay, når man har forventninger til ens mad og man har betalt 500kr
Super drøj omgang bestilte en wrap med…
Super drøj omgang bestilte en wrap med kylling og bacon og dertilhørende salat i den. Kyllingen var tør og kedelig, og salaten var ikke ordentlig vasket. Så kan se frem til en smadret faldstamme
0 point til jordbær og banan smoothie
Maden ellers gode, men deres jordbær og banan smoothie smager af ingenting, prøvede og få pengene tilbage, da den det kunne få bedre en anden sted hen, med men nej det er ikke sådan det gør! Anbefaler ikke jordbær og banan smoothie hos Cetini.
Dårlig service, lang ventetid
Vi har lige spist på Cetini i Randers str.center. Vi måtte vente i 55 min. på vores mad, 2 x børneburger menu. Burgerne var tørre og pomfritter var ikke tilberedt nok. Vi fik også 1 Nachos med kylling og 1 pasta carbonara,det er rimelig nemme retter.
Og ingen undskyldning for at vi måtte vente så længe, dårlig service.
Maden var god men en ventetid på 40 min
Maden var god men en ventetid på 40 min
Er ikke acceptabelt
Dårlig brunch
Hej var idag nede og spise på jeres café i centrum…
Vi bestilte en brunch og ja hva kan man sige
1. Dårlig brunch
2. Fryse flutes som skåret ud Til små brød til sit pålæg (Bilkas morgenbuffet er bedre til 10kr)
3. Brunch pandekager som smager af fryse ting også og pissetørre.
4. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og til 95kr pr tallerken er jeg godt nok skuffet kommer aldrig der mere…
Hvem servere ikke rigtig brød til morgen buffet .er da virkelig skuffet over en café der tilbyder så dårlig morgen brunch…
Dårlig oplevelse
Cetini Randers.
Jeg har glutenallergi og bestilte en burger. De havde ikke glutenfri brød, så de ville så fjerne brødet. Fint nok. Men først kom de så med burgeren - med bolle. Sagde at jeg bad om ingen bolle/glutenfri. De kom så tilbage 30 sekunder efter med bestillingen. De havde så bare taget brødet væk, uden at tænke på, at der kan sidde brød fast på bøffen osv. Den blev sendt retur og der kom en ny burger efter 10 min. Maden var kantine niveau. Der gik omkring 45 min. efter jeg forlod restauranten til jeg fik ekstremt ondt i maven. Så der har sikkert været gluten i enten dressing, ketchup (ja det findes faktisk i de billige varianter) eller i pomfritterne - igen det er i de billig slags, og dem de serverede var slatne færdiglavede pomfritter fra fabrik. Så de havde nok ikke lige tænkt på at tjekke ingredienslisterne selvom de fik oplyst at jeg har glutenallergi. Hvis jeg kunne give minus stjerner, så gjorde jeg det!
Og til Trustpilot - jeg har kvittering for besøget!

Réponse : Cetini
Jeg havde i dag glædet mig til at prøve jeres cafe i Randers storecenter, da jeg altid har haft gode oplevelser med jeres cafe nede i Randers city. Men jeg blev SÅ skuffet. Vi var i dag ude og spise aftensmad. Vi bestilte 2 steak menuer og jeg sagde den ene gerne måtte være gennemstegt. Det var den på ingen måde da vi fik det serveret. Jeg informeret jeres tjener om det, men fik ikke rigtig noget svar. utrolig dårlig service af jeres tjener som virket ret ligeglad og endda stod og skrev mobil bag kassen.
Kan ikke anbefales

Réponse : Cetini
Kedelig salat
Jeg bestilte Cæsarsalat - kedelig anretning, kedelig smag og kedelig brød.
Der var til gengæld meget kylling i salaten.
Pinlig brunch
Pinlig brunch
Det er første gang jeg har fået serveret et billigt fryserundstykke til en brunch jeg har spist på en cafe. Derudover var der er par fesne stykker pålæg på tallerken. Det kunne man lave meget bedre selv...
Det der trak op:
Hyggeligt indrettet
God kaffe
Pølsen og ægget på brunch tallerken
Venligt personale
Har besøgt Cetini flere gange fordi det…
Har besøgt Cetini flere gange fordi det er nemt og giver Menukortet karakter efter den middelmådige præstation, prisen afspejler kvaliteten. Venligt og smilende personale.
Dog må jeg sige deres Brunch trækker oplevelsen voldsomt ned. Kan på ingen måde anbefales.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.