À propos de l'entreprise

4. Programme d'entraînement physique
  5. Centre d'amincissement
  6. Entraîneur personnel pour femmes

Écrit par l'entreprise

ChampionClub er et online coachingforløb for dem, der ønsker et sundere liv med balance – uden restriktioner og quick-fixes. Jeg hjælper mine klienter med skræddersyede kost- og træningsplaner, der passer ind i en travl hverdag. Fokus er på holdbare vaner, mental ro omkring mad og træning, og resultater der kan mærkes – både fysisk og mentalt. Forløbet inkluderer personlig sparring, løbende justeringer og tæt opfølgning, så du aldrig står alene i processen. Mit mål er ikke kun vægttab eller muskelopbygning – men at give dig redskaberne til at skabe en sund livsstil, du faktisk kan holde fast i.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Glad kunde :)

Jeg kan absolut anbefale at bruge Champion Club! Jeg har brugt det med fokus på performanceoptimering med godt ernæring og energi. Signe er god til at følge op med ugelige check-ins og er altid hurtig til at svare på spørgsmål. Jeg følte mig parat til alt det fysiske, jeg gør, og det gjorde mit liv så meget nemmere med masser af lækre og hurtige opskrifter. Jeg har lært mega meget om hvordan jeg skal forsyne min krop i dette forløb og det vil jeg helt sikkert tage med mig fremover.

13 mars 2026
Avis spontané
Logo de ChampionClub

Réponse : ChampionClub

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚

Det har været en fornøjelse at arbejde med dig og have fokus på performance, energi og at få ernæringen til at understøtte alt det fysiske, du laver.

Jeg er så glad for, at du oplevede, at strukturen med de ugentlige check-ins og de konkrete, nemme opskrifter gjorde hverdagen lettere – for det er præcis dét, Champion Club skal kunne: gøre det simpelt at gøre det rigtige 🙌🏼

At du føler dig bedre rustet til at forsyne din krop fremover, betyder virkelig meget at høre. Det er den slags viden og forståelse, der skaber langsigtede resultater. Og held og lykke med fodbolden fremover, jeg glæder mig til at følge dig på sidelinjen!

Tak for tilliden ❤️

Kh Signe, Champion Club

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling!

Jeg har haft et smadder godt forløb med Signe på lidt over fem måneder. Hun hjalp mig med at få en større glæde for træning igen, og viste mig, at det ikke kræver meget i hverdagen, at holde sig i gang, og føle sig sund og stærk. Med kun få ændringer i hverdagen inden for kost og træning, kan man nå virkelig langt. Og uden Signes hjælp, havde jeg ikke fået øjnene op for det. Så hun har været en kæmpe hjælp og støtte hele vejen igennem! Kan kun anbefale alle, der vil komme i form/få en større forståelse for kost, at tage et forløb hos Signe ❤️

5 mars 2026
Avis spontané
Logo de ChampionClub

Réponse : ChampionClub

Kære Nadja 💚

Tusind tak for dine fine ord - det betyder virkelig meget at læse!

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling gennem de sidste måneder og se, hvordan du har genfundet glæden ved træning og fået en stærkere forståelse for både kost og struktur i hverdagen.

Du har selv lagt arbejdet og taget de små, men vigtige skridt – og det er netop dem, der skaber de største forandringer på sigt 🙌🏼

Tak for tilliden undervejs. Jeg er så glad for, at jeg måtte være en del af din rejse ❤️

Kh Signe

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus