Jeg elsker at sidde i stolen hos Chao Chao. De er knalddygtige til det de gør, uanset om det er barbering, klip eller farve. Fantastisk oplevelse hver gang! Personalet er SÅ søde, og man føler sig hel... Voir plus
Lisez les avis des autres
For det første er det ikke blot en klipning, trimning, studsning, eller farvning du får… Det er et klassisk eksempel på hvordan man tager en oplevelse hos en frisør/barber, og gør det til en form... Voir plus
Chao Chao er uden tvivl Aalborgs bedste frisør! Jeg er kommet der gennem de sidste +20 år, og har ikke tænkt mig at skifte grundet deres verdensklasse kvalitet, service og stemning på salonen. Deres... Voir plus
Vil ikke klippes andre steder. Det er ikke kun klipningen ,men hele oplevelsen, man er hjemme ved familien. Kan kun anbefale stedet. De dejligste mennesker og altid en god stemning.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Hasserisvej 140, 9000, Aalborg, Danemark
- info@chaochao.dk
- chaochao.dk
De er super dygtige til deres arbejde
De er super dygtige til deres arbejde, jeg gik der fra med et mega godt resultat og vil til hver en tid komme igen.
Jeg vil klart anbefale dem
Simpelthen bedste frisør i byen
Simpelthen bedste frisør i byen, både til kvinder og mænd. Kan varmt anbefales.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvad andet kan jeg sige om Chao Chao at jeg er kommet her i 16 år, og har ikke planer om at skifte frisør!
Er kommet i salonen i mere end 20 år…
Er kommet i salonen i mere end 20 år nu. Findes ikke et bedre sted i hele DK. Både når det gælder klipning og barbering, men ikke mindst når det gælder hjertevarme og omsorg.
Relaxing
Relaxing, lækkert og flot resultat. Fantastisk sted, altid hyggeligt og dejlige mennesker. Helt vidunderligt at blive barberet på den gammeldags måde. Richardo giver altid den bedste service.
Fornøjelse
Altid en fornøjelse at komme i chao chao, kan helt klart anbefales. Eleven Aksel leverer et super resultat hver gang man kommer. Jeg har endelig fundet min faste frisør.
Super god service!
Super god service, og lækker atmosfære!
Stine gør et godt stykke arbejde og kan klart anbefales!
Skud ud til Stine
Skud ud til Stine!
Super glad for min klipning, var ikke 100% sikker på hvad jeg ville havde lavet, men med tips/ideer fra Stine blev resultatet fantatisk. 10/10 Ville recommend til en ven (y)
En oplevelse ud over det sædvanlige!
Leder du efter en frisør/barber der ikke går på kompromis, yder en fantastisk service og som sætter en ære i sit arbejde, så led ikke længere! Kan på det kraftigste anbefales.
Blev klippet og barberet inden mit…
Blev klippet og barberet inden mit bryllup.
Så flot og super service
Dagen efter kunne jeg ikke sætte håret lige så flot som Ricardo og skulle giftes så jeg kom akut ind og Ricardo satte det så det hele spillede super service.
Ikke sidste gang. !!!
Fantastisk atmosfære og sublim …
Fantastisk atmosfære og sublim personale. Personale der ved hvad kunderne vil have. Her kan du føle dig unik..... ikke sidste gang Jeg skal forkæles....
Tak Chao Chao
Ricardo og resten af Chao Chao er i en liga for sig selv
Ricardo og resten af Chao Chao er i en liga for sig selv og tilbyder en uformel og venlig omgangstone, professionel behandling og forkælelse i særklasse. Jeg kunne ikke drømme om, at blive klippet noget andet sted, og kan anbefale Chao Chao til alle der ønsker en professionel klipning.
Bedste oplevelse jeg nogensinde har …
Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft ved en klipning, Ricardo er fantastisk!
Barberen fra Madrid
Ja nu er pigerne jo også både søde og dygtige. Men når der skal barberes, er Richardo manden du går til. Han er top professionel med barbersprit i årene. Få dig en cognac og en god sludder samtidig.
Male bonding når det er bedst!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.