Hele mooie passende bril gekocht, snelle levering. 1 kanttekening wil ik wel vermelden de prijzen zijn bij 24 brillen verdubbeld.
Lisez les avis des autres
Twee enkelvoudige verte brillen besteld voor ongeveer €100 per stuk. Allebei waren ze krom, als je de bril op tafel legde waren de pootjes ongelijk qua hoogte, 1 raakt de tafel, de andere zweeft in... Voir plus
Ik bestelde mijn nieuwe bril via de website van Charlie Temple en ben zeer tevreden. De keuze aan monturen was uitgebreid, met ook verschillende kleuren en kwaliteiten voor de glazen. Dankzij een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Brillen en zonnebrillen online kopen €25 incl. glazen op sterkte. Vandaag besteld, is morgen in huis.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- charlietemple.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hele mooie passende bril gekocht
Zonnebril en leesbril in één is mega…
Zonnebril en leesbril in één is mega handig. De bril is van goede kwaliteit en staat ook nog eens heel leuk.
Slechte kwaliteit brillen en waardeloze…
Slechte kwaliteit brillen en waardeloze klantenservice! Bestel hier nooit !!!
Bestellung nie erhalten; kein Lebenszeichen
Habe (im März 2024) eine Brille direkt auf der Homepage bestellt, welche jedoch nie ankam. Die Bestellbestätigung war das letzte Lebenszeichen des Unternehmens. Habe (im Mai/Juni 2024) mehrmals versucht jemanden von Charlie Temple zu erreichen, per Mail nie eine Antwort erhalten; diverse Telefonnummern führten ins nichts. Habe meinen Kaufpreis nur zurückbekommen, weil ich eine Meldung an Paypal abgesetzt habe. Ansonsten bis heute keine Meldung vom Unternehmen.
Charlie Temple doet wat ze belooft
Charlie Temple doet wat ze belooft. Ik had wat moeite met het uploaden van mijn brilrecept, maar dat lag toch echt aan mezelf. De reactie op mail van hun kant vond ik 1 keer een beetje ambtelijk, maar verder dikke prima! Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Met recept is bestellen erg eenvoudig.
Als je een recept hebt kun je zonder problemen een bril bestellen tegen een goede prijs.
Helaas was de keuze voor zonnebrillen erg klein, bijna alles wat aangeboden wordt was niet te krijgen.
Mooie zonnebril op sterkte
De site is erg overzichtelijk maar is wel op een mobiel divice afgestemd en minder op een pc.
Omdat Charlie Temple opgaat in een andere organisatie was de keus iets minder breed dit keer.
Het opgeven van de bril waardes gaat erg makkelijk en is zeer overzichtelijk.
Na het kiezen en bestellen krijg je netjes een mail m.b.t. je bestelling.
De bestelling zelf is met een paar dagen keurig in een mooi brievenbuspakketje geleverd.
Wel even wennen aan de zonnebril op sterkte maar ik gebruik hem nu al meer dan ik gedacht had!
Steeds slechter van 2017-2025
De eerste bril ooit was prima, maar sindsdien leveren ze steeds slechtere plastic glazen die binnen 3 maanden beschadigd zijn, hoe zuinig je er ook mee omgaat. Waardeloos slechte gemaksrommel
Goedkoop en net zo goed als in de winkel
Goedkoop en net zo goed als in de winkel
Niks geleverd
2 brillen besteld op 22 april. Glazen niet op voorraad, zou een week duren. Mail gestuurd, niks meer vernomen.
Besteld en na 8 dagen bericht dat mijn…
Besteld en na 8 dagen bericht dat mijn monteur helaas niet op voorraad is. Slechte service en slecht/niet bereikbare klantenservice.
Binnen twee dagen had ik de zonnebril…
Binnen twee dagen had ik de zonnebril op sterkte al in huis. En voor de prijs vind ik het goede kwaliteit! Erg blij mee!
Hele fijne webshop met goeie brillen en…
Hele fijne webshop met goeie brillen en ik ben jaren klant. Heel betaalbaar en dat zal ik zeker missen nu ze stoppen
Vlugge levering
Vlugge levering, goed verpakt, geweldige bril. Jammer dat ze stoppen met de site.
Geweldig!
Op maandag 10 uur besteld dinsdag om 12 uur binnen heel fijn want ik had geen reserve bril en mijn bril kwijt. Super fijn montuur en goede glazen
Titanium bril mooi en toch goedkoop
Titanium bril met juiste sterkte en mooie afwerking binnen enkele dagen en goedkoper dan brillenglazenwissel ook nog.
Had al een titanium montuur van opticien en keek of nieuwe brillenglazen goedkoop waren maar deze van Charlie temple waren goedkoper en ben er blij mee.
Schlechte Qualität
Ich habe im Laufe der letzten 2 Jahre 4 Lesebrillen gekauft. Leider haben alle Brillengläser nach kurzer Zeit mittig milichige Streifen bekommen die nicht mehr weg gehen. Für mich minderwertige Qualität nie mehr wieder
verdomd goed
snel verzonden, alles klopte gewoon en de prijs kwaliteit is echt goed.
Snelle service en uitstekende…
Snelle service en uitstekende prijs-kwaliteit
Over en uit met Charlie?
Ligt op z'n gat lijkt het wel, heel kleine collectie brillen nog maar, waarvan dan ook de meeste kleuren uitverkocht zijn.
Jammer, best wat brillen gekocht de afgelopen jaren, en heb er weer eentje nodig.
En savoir plus sur les différents types d'avis.