Chartbuddy Avis

1. Entreprise de logiciels
  2. Fournisseur de logiciels

Chartbuddy is a native charting add-on for Google Slides. It adds the chart types Google Slides doesn't support out of the box — waterfall charts, marimekko charts, stacked bar charts, pareto charts, scatter plots, bubble charts, area charts, and more — with the formatting control that finance and strategy teams actually need for professional presentations. Charts live directly inside your presentation as native objects. Click to edit data, resize, reformat — no external tools, no tab switching, no exporting. Everything happens within Google Slides, which means your workflow stays in one place. Formatting goes deep: individual data labels, segment colors, number formatting, axis configuration, chart spacing, difference arrows, and full brand theming. The kind of granular control you need for board decks, investor updates, consulting deliverables, and financial reporting. Charts can also be linked to Google Sheets. When the underlying data changes, the chart in your slide updates automatically. This is especially valuable for recurring reporting workflows — monthly financial reviews, quarterly business updates, budget vs. actuals — where manually rebuilding charts is a common and avoidable time sink. Teams using Chartbuddy for automated reporting typically cut chart creation time by 80%. Chartbuddy is SOC 2 Type II certified, meaning security controls are independently audited. Your data stays protected, and access can be revoked at any time through your Google account settings. Built for power users in consulting, strategy, corporate finance, and financial planning & analysis who work in Google Workspace but refuse to compromise on chart quality. Whether you need waterfall charts for bridge analyses, marimekko charts for market sizing, or stacked bars for performance tracking — Chartbuddy brings presentation-ready charting to Google Slides. Free to try at chartbuddy.io, no credit card required.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

This is quite useful for google slides

This is quite useful for google slides. I really hate the native functionality there and this is much closer to how I used to do it in powerpoint (when I still had thinkcell ). Tool is rapidly developing too, it now has many more features compared to when I started a month ago.

21 mai 2025

Réponse de Chartbuddy

Thanks a lot! Happy to hear that!

Dit bedrijf heeft ons goed geholpen om…

Dit bedrijf heeft ons goed geholpen om duidelijke charts van onze data te maken. Data hebben is 1, het kunnen lezen is 2. En dat is toch wel heel belangrijk.

15 mai 2025

Réponse de Chartbuddy

Dankjewel Evert, je feedback wordt enorm gewaardeerd!

Excellent tool

Excellent tool! Very useful and intuitive!

15 mai 2025

Réponse de Chartbuddy

Thanks Stijn! If you have any feedbackback, feel free to reach out

Must have for (ex-)consultants

Must have for any (ex-)consultant working with Google Slides. Huge efficiency improvement and great functionalities!

14 mai 2025

Réponse de Chartbuddy

Thanks Sietse, that's exactly why we built it

Great tool

Great tool! Easy to use, works like a charm.

17 février 2025

Réponse de Chartbuddy

Thanks Marleen. Happy to hear that.

ChartBuddy keep it up!!

ChartBuddy is the graph tool I didn't knew I needed! Suddenly I can make good graphs in G-Suite easily!

16 février 2025

Thanks Casper! Means a lot to us

ChartBuddy is a simple and efficient…

ChartBuddy is a simple and efficient tool for generating charts. It quickly creates clear, professional visuals—no complex settings or manual formatting required. It’s fast, easy to use, and great for reports or presentations. If you work with data regularly, it’s definitely worth trying.

15 février 2025

Thanks Lars!

Really useful

Really useful! Made me much more productive in Google Slides!

1 février 2025

Réponse de Chartbuddy

Great. Happy to hear that.