Weinig voor veel geld
Aangekomen gisteren rond 17u.
Ontvangst door een lieve dame die ons meenam naar het bruggetje en vandaar uit wees naar een huis aan de overkant van de straat.
Ik had bij mijn bongobon een upgrade gevraagd naar een king room. 25 € kostte mij dat ! Vijfentwintig extra euro's !!!
Het was een kingsize bed in een dwergenkamer.
Een mooie wandeling gemaakt door de boomgaarden. Daar heb ik echt van genoten.
Terug aangekomen in het hotel wilde ik een hapje eten maar er was letterlijk nog 1 tafeltje vrij omdat de rest gereserveerd bleek (maar dan ook niet gebruikt werd voor de rest van de avond) Uiteindelijk superlekker gegeten. Tegen 22u naar de dwergenkamer waar ik op de supergoede wifi nog een netflixke heb bekeken.
Toen kwamen de buren binnen en deden hun stinkende best om stil te zijn. Helaas gaat dat niet in een huis dat voor 70% uit hout bestaat.
00.30u eindelijk in slaap gevallen ondanks het geblaf en gejank van de hond aan de overkant en de autostrade op 6 meter van het kingsize bed in de dwergenkamer.
02u.30u... stroom valt uit in het houten huis. 1 of ander alarm gaat in storing en begint te piepen in de gang.
Aangezien ik wat technisch onderlegd ben, kan ik dat uitschakelen.
05u30: zelfde scenario... en om 7u was de autostrade en de hondenkennel terug open.
Hopelijk kan ik seffes lekker ontbijten.
Du jamais vu...