Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen dinsdag een bestelling gedaan, tot op heden niets gehoord van het bedrijf. E-mails gestuurd, via social media berichten gestuurd en het nummer op de website gebeld en bericht. Het nummer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische service. Via meerdere kanalen te bereiken en reageren binnen enkele minuten! Ook het aanbod en de website valt bij mij in de smaak. Kortingscode kwam iets te laat op mijn mail, maar ze... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk hoe je zelf pakketjes samen kan stellen en helemaal los kan gaan. Tot nu toe echt super kaarten ontvangen en blij met al mijn aankopen. Enige opmerking is dat het misschien handig is om op de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Boutique d'objets à collectionner

Écrit par l'entreprise

Bij ons vind je losse kaarten en budgetvriendelijke pakjes die perfect zijn voor de beginnende verzamelaar of mensen met een beperkt budget! Ook schenken wij een deel van de opbrengsten aan het Nationaal Fonds Kinderhulp om kinderarmoede tegen te gaan.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Geen contact te krijgen.

E-mails gestuurd, via social media berichten gestuurd en het nummer op de website gebeld en bericht. Het nummer is buiten gebruik en krijg nergens reactie op.

Ik begin het gevoel te krijgen dat ik ben opgelicht. Hopelijk krijg ik nog ergens een reactie.

24 octobre 2023

Mooi overzichtelijk website

Mooi overzichtelijk website! Veel producten. Pre-order geplaatst voor UPB Charizard. Bestel process is duidelijk en je wordt goed geïnformeerd via nieuwsbrieven. (ook al was het naar spam gegaan). Reageren vriendelijke op de mail als je vragen hebt en dat binnen 24uur. Zeker een aanrader!

1 septembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Er waren wat vertragingen en…

Er waren wat vertragingen en misverstanden omtrent de geplaatste bestelling, maar ze hebben het netjes opgelost. Ik hoop dat dat de volgende keer wat beter verloopt kwa communicatie en de klant op de hoogte houden.

1 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Na twee weken bestelling niet ontvangen…

Na twee weken bestelling niet ontvangen
Ze antwoorden ook niet op mail.
Op Instagram antwoorden ze wel maar heel vaag.
Ik hoop men bestelling nog te ontvangen maar ik vrees er voor .

25 août 2022

Beste Amber,
Zoals al eerder aangegeven, je hebt gekozen voor verzending via briefpost. Dit is zonder track and trace. Hierdoor kunnen wij niet nagaan waar je brief is.
Wij hebben een onderzoek gestart bij Bpost over de zending.

Noté 4 sur 5 étoiles

Recente review

Ja, ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar ik wil al iets zeggen jullie Pokemon kaarten zijn gort koop echt maar er is ook een nadeel en dat is dat het een eeuw duurt tot het bij jou thuis is ja, dat was mijn review.

20 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

ik heb mijn bestelling nog niet mogen…

ik heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen , zeer waarschijnlijk bij tnt-post door iemand achtergehouden . maar van webwinkel ook nog niets over verloop onderzoek naar pakje mogen vernemen . normaal is er geen enkel probleem , dit ligt dan ook aan tnt-post

17 mai 2022

Geld wordt niet terugbetaald

Ik heb in juli 2021 twee Celebrations Elite Trainer boxen en een Celebrations Deluxe Pin Collection besteld. Deze zijn tot op heden niet geleverd.

Op 23 maart 2022 is mij medegedeeld dat ze niet kunnen leveren en dat ze mijn geld zouden terugstorten.

Helaas is het geld - na meerdere onbeantwoorde mails- nog steeds niet terugbetaald. Pure oplichting...

10 mai 2022

heel slecht bedrijf

heel slecht bedrijf

juli vorig jaar iets besteld
diverse mails gestuurd wanneer het komt
iedere keer een ander verhaal
april 2022 krijg ik het bericht dat ze het niet binnen krijgen, 9 maanden later
niet iets verkopen of op de website zetten als je het niet binnen heb gekregen

nu weken gewacht tot ik eindelijk me geld terug kreeg
wel profiteren van me geld maar er niks voor terug geven

NOOIT KOPEN HIER

29 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Meerdere mails gestuurd en via insta…

Meerdere mails gestuurd en via insta ook een bericht gestuurd. Ik wacht al sinds vorig jaar op mijn ultra premium collection box. Tot nu toe nog steeds geen reactie.
Ik raad je aan hier niks te bestellen stelletjes oplichters.

15 mars 2022

Réponse : Cheapcards

Hey Jededaih, we hebben je mail op maandag beantwoord. Bekijk ook even je spambox..

Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Cheapcards.

Update 24-02-22. Heb contact gehad met verkoper. Geld terug gekregen. Netjes afgehandeld!

Update op reactie hieronder.
Ik heb een automatische reactie gehad op mijn mail dat jullie mijn mail in goede order hebben ontvangen en binnen 2 dagen gaan reageren. Helaas heb niks ontavngen. Ik had deze review niet geschreven als dat wel zo was. Ik wacht nog steeds op reactie en mijn geld!

In augustus 2021 pokemon kaarten besteld. helaas nog steeds niks ontvangen. meerdere keren contact proberen te zoeken via mail en messenger FB. Krijg geen reactie.

20 février 2022

Hey Azad,
De bestelling ging om een pre-order die in Oktober uitkwam. Door algehele vertragingen en te kort aan producten hebben wij deze producten niet op tijd kunnen leveren.
We hebben jouw mail van 9-02 op 10-02 beantwoord, waarna wij niks van je hebben vernomen. Wellicht is dit je ontgaan?

Jammer dat je denkt dat wij onbetrouwbaar zijn door iets wat buiten onze macht ligt! Voor alle geannuleerde producten betalen wij netjes de bedragen terug.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Snelle levering

19 février 2022

Réponse : Cheapcards

Bedankt voor de bestelling!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus