Ook trouwe klanten krijgen geen support, wel betalen!
Na vele jaren tevreden klant te zijn geweest werd mijn verlenging wel regulier afgeschreven, maar bleef mijn account inactief. Ik dacht nog, och... een vergissing, komt snel goed, maar ik heb wekenlang geprobeerd, eerste vriendelijk (jaren tevreden klant, dus tja....), later wat meer geïrriteerd getracht mijn account weer actief te krijgen. Na een paar maanden, omdat er geen enkele (re)actie kwam om mijn account te activeren noodgedwongen maar opgezegd, maar dat leverde ook nul resultaat/reactie op. Zojuist mijn account (username midcall, mochten de mensen van cheapnews dit ooit nog lezen) maar helemaal verwijderd, in de hoop hiermee te voorkomen dat ik nog een volledig jaar voor niets ga betalen. Ik zag dat mijn account nu wel op actief stond (het is maart 2025), maar met nog de originele verlengingsdatum, ergens in juli, echt hilarisch. Naar mijn betaalde jaarabonnementsgeld kan ik, ondanks mijn opzeggen omdat ik niets geleverd heb gekregen, fluiten. Ik ben wel iets duurder uit bij een ander, maar daarbij krijg ik wel gewoon waarvoor ik betaal: usenet.
17 mars 2025
Avis spontané