Riktigt bra för mig som nybörjare. Lär sig allt från grunden + extra. Väldigt bra videor som förklarar steg för steg i de olika områden som gås igenom. Samt ett bra community där man kan ställa f... Voir plus

Jag är väldigt överraskad över resultatet jag fick av Checkified och speciellt Dominic som är väldigt duktig och brinner för att lära dig allt inom ehandel. Fått en fungerande verksamhet allt tack var... Voir plus

Väldigt nöjd med kursen och man får den hjälp man behöver för att lyckas med e-handel. Dominic kan sin grej, pedagogisk med :)

Jag vill varmt rekommendera Dominic som en fantastisk guide för alla som vill bygga en webbbutik och navigera genom hans kurs inom dropshipping-världen. Han är både trevlig och pålitlig, vi... Voir plus

1. Instruction à domicile
  2. Centre de formation à distance
  3. Service e-commerce
  4. Service de marketing Internet
  5. Agence de marketing
  6. Agence de marketing en ligne

Checkified är Sveriges ledande utbildning inom e-handel och dropshipping. Vår utbildning är skapad för dig som vill bygga en framgångsrik e-handelsverksamhet, oavsett om du är helt ny inom området eller redan har erfarenhet och vill ta ditt företagande till nästa nivå. Vi hjälper våra elever att bygga lönsamma e-handelsföretag och skapa en friare livsstil. Varje dag ser vi med stolthet hur våra medlemmar går från idé till verklighet och utvecklas som entreprenörer.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

37 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Väldigt nöjd med kursen och man får den…

2 avril 2026

Hej Alex,

Stort tack för din recension. Vad roligt att du tycker om vår kurs vi erbjuder på Checkified. Vi ser din stora utveckling och ser fram emot i framtiden.

Checkified-teamet

Dominic är en duktig utbildare

Dominic är en duktig utbildare. Han har en väldigt bra kurs med välstrukturerad struktur och innehåll.

25 mars 2026

Hej Casper,

Stort tack för din recension. Vad roligt att du tycker om vår kurs och strukturen på vårt innehåll och mentorskap vi erbjuder på Checkified. Vi ser din stora utveckling och ser fram emot i framtiden.

Bra kurs och mentorskap

13 mars 2026

Hej Kent,

Stort tack för din recension. Vad roligt att du tycker om vår kurs och mentorskap vi erbjuder på Checkified. Vi ser din stora utveckling och ser fram emot i framtiden.

Checkified-teamet

Lärorik mentorskap med kunnig lärare…

Lärorik mentorskap med kunnig lärare och expert som Dominic. Man får djupgående lektioner med bra insikter inom e-handel

11 mars 2026

Hej Edvin,

Stort tack för din recension. Vad roligt att höra att du tycker om Dominics expertis och kunskap med lektionerna. Vi ser din stora utveckling och ser fram emot i framtiden.

En bra utbildning

En bra utbildning som E-commerce manager, med en mycket bra lärare.

12 mars 2026

Hej Waldo,

Tack för din recension. Vad roligt att du tycker om utbildningen och den kunskap vi lär ut och vi ser en stor potential i din din framtida utveckling med e-handel.

Checkified-teamet

Jag är väldigt nöjd med servicen och…

Jag är väldigt nöjd med servicen och hur väl bemött de är med deras support och kunnighet. Grymt team och Dominic kan mycket om e-handel, det märks på den kunskap.

6 février 2026

Hej Elliott,

Stort tack för din recension. Vi är stolta att höra att du tycker om vår service och kunskap. Du har även presterat väldigt bra och vi ser en stor potential i din din framtida utveckling med e-handel.

Checkified-teamet

Gick med och insåg hur kunniga och…

Gick med och insåg hur kunniga och pedagogiska teamet är och har en fullt fungerande butik med hög omsättning

7 janvier 2026

Hej Björn,

Stort tack för din recension. Kul att höra att du tycker om teamet som har hjälpt dig nå resultat inom e-handel. Dominic och teamet levererar precis det stöd som krävs för att få det att hända, inga genvägar, bara resultat.

100% värt det!

Bra kurs och trevlig support från teamet på checkified. Fick hjälp som jag behövde för att uppnå resultat med ehandel. Stort eloge till Dominic för sin support och kunskap😉

11 novembre 2025

Hej Noah,

Stort tack för din recension. Riktigt starka insikter och extra kul att höra att både kursen och supporten hjälpt dig nå resultat inom e-handel. Dominic och teamet levererar precis det stöd som krävs för att få det att hända, inga genvägar, bara resultat.

Rekommenderar

Trevligt och bra bemötande

27 novembre 2025

Hej Beatrice!

Tack för att du rekommenderar oss. Ett starkt och respektfullt bemötande är grundkrav hos oss, inte en bonus, och vi är glada att du märkt det.

Vi kör vidare mot ännu bättre resultat tillsammans.

Checkified-teamet

Jag är väldigt nöjd med mentorskapet

Jag är väldigt nöjd med mentorskapet. Dominic kan sin grej med e-handel och det märks på lektionerna man har.

24 novembre 2025

Hej Niklas!

Tack för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med mentorskapet och att du uppskattar Dominics expertis inom e-handel. Det betyder mycket för oss att du känner att lektionerna har gett värdefull kunskap och stöd.

Vi önskar dig all framgång i din e-handelsresa, och om du behöver ytterligare hjälp på vägen, tveka inte att höra av dig!

Väldigt bra kurs

Väldigt bra kurs. Checkified teamet levererar :)

18 novembre 2025

Hej Marcus!

Tusen tack för din fina recension! 🙌
Vi blir verkligen glada av att höra att du tycker kursen är väldigt bra och att du upplever att Checkified-teamet levererar.

Vi finns här om du behöver något längs vägen, bara att höra av dig!

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Både kursen och mentorskapet är av hög klass. Gick med för inte så ett tag sen och har fått hjälp och bra resultat.

18 novembre 2025

Hej Wilmer!

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att både kursen och mentorskapet har varit till hjälp och att du redan har sett bra resultat. Det är precis det vi strävar efter! 🙌

Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din e-handelsresa. Tveka inte att höra av dig om du behöver något!