Super tevreden met Chesto! Ik heb een robotstofzuiger bij hen gekocht en ben echt heel blij met mijn aankoop. De stofzuiger werkt geweldig en maakt het dagelijks schoonmaken zoveel makkelijker. Ook de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alles was top geregeld. Product zag er goed uit, kwaliteit is prima en de levering was sneller dan verwacht. Duidelijke info en prettige service. Zou Chestoshop zeker weer gebruiken.
Super tevreden met de steelstofzuiger. Goede zuigkracht en super licht. Overigens ook heel goed geholpen door de klantenservice n.a.v. kapotte accu (door m'n dochter)
Ik heb een Chesto beamer gekocht en gebruik hem inmiddels al een tijdje. Hij werkt echt supergoed en ik ben er erg tevreden mee! Daarnaast is de service uitstekend: snel, vriendelijk en behulpzaam... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ChestoShop is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in slimme huishoudtechnologie. Ons assortiment richt zich op producten die het dagelijks leven makkelijker maken — van krachtige steelstofzuigers en robotstofzuigers tot beamers en babyproducten. Wij geloven in eerlijke technologie voor iedereen. Dat betekent: goede producten, zonder de opgeblazen prijskaartjes van grote merken. Bij ChestoShop betaal je voor kwaliteit die het verschil maakt, niet voor een logo. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de transparante aanpak. Geen verborgen kosten, geen onduidelijke garantievoorwaarden. Gewoon eerlijke prijzen, snelle levering en een klantenservice die er echt voor je is. Of je nu op zoek bent naar een stille robotstofzuiger die zelfstandig je huis schoonmaakt, een lichte steelstofzuiger met professionele zuigkracht of een Full HD beamer voor een echte thuisbioscoop-ervaring — bij ChestoShop vind je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren door heel Nederland en België, met gratis verzending vanaf €30, 30 dagen retourrecht en 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten. Omdat we vinden dat goede technologie voor iedereen beschikbaar moet zijn.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- chestoshop.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Chesto robot stofzuiger 👍👍
De robot stofzuiger van Chesto is erg goed. Ik zet hem aan en na werk kom ik thuis bij een schoon huis!
Snelle levering en keurig verpakt.
Snelle levering en keurig verpakt.
Product is kwaliteit en voor deze prijs is het echt boven verwachting.
Ik heb de full HD beamer gekocht
Steelstofzuiger
Ik had eerst een Dyson stofzuiger maar die is helaas stuk gegaan. De steelstofzuiger van Chesto werkt erg goed en is qua prijs kwaliteit veel beter dan de Dyson.
Chesto Beamer
Ik heb een beamer van Chesto aangeschaft om tijdens het WK samen met vrienden de wedstrijden te kijken en ben er erg tevreden mee. Wij projecteren hem gewoon op een witte muur en het beeld is verrassend scherp en duidelijk. Ook met een groter beeld blijft de kwaliteit goed. Zeker een aanrader!
Goede service gehad na aankoop van…
Goede service gehad na aankoop van beamer.
Stofzuiger
Ik heb zelf de stofzuiger van Chesto en vind hem net zo krachtig als de Dyson. Hij zit fijn in de hand en is ook niet te zwaar. Hij is ook heel makkelijk te verschonen en de accu gaat erg lang mee. Super tevreden!
Beamer Chesto
Tijdige levering en kwaliteit van het product (beamer) zoals omschreven. De communicatie is erg goed! Zal hier in de toekomst zeker terugkomen!
Snelle levering en zeer goede…
Snelle levering en zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding.
Innovatie producten, ik heb zowel de stofzuiger als de robot stofzuiger/ dweiler aangeschaft en ben zeer tevreden. Aanrader
zeer tevreden
zeer tevreden
Pluspunten: overdag helder, google tv, scherp beeld
Super tevreden over deze beamer, na onderzoek bij Chesto uitgekomen en blij dat dit de uitkomst was.
Beeld is overdag helder en dat was direct ook mijn grootste zorg. Dat er google op de beamer zit is denk ik
Het grootste pluspunt, geen extra kastjes alleen met wifi verbinden en je kan alles kijken.
Even de ziggo go app erop gezet voor formule 1 en la liga, al met al raad ik het ten zeerste aan. Ook telefonisch contact gehad met Chesto en dit verliep soepel. 5 sterren van mij
Zeer goede kwaliteit producten en snel verzonden!
Zeer goede producten en snel verzonden. Product was uitstekend verpakt, er zat een goede omschrijving en handleiding bij waarbij de set-up appeltje, eitje was.
Ik zou deze shop zeker aanraden!
Top ervaring GOEIE levering!!
L’expérience Trustpilot