Ik ben al jaren zeer tevreden met de geleverde diensten, door dit uit handen te geven, kan ik mij richten op mijn eigen werk.
Lisez les avis des autres
Carlo heeft ons heel vakkundig geholpen met het overzetten van gegevens van onze oude naar onze nieuwe mobiels. We zijn er heel blij mee.
Als medewerker van Opmars Exploitatie Vastgoedbeheer maak ik graag gebruik van de diensten van Chi Computers. Carlo geeft een goede service, staat ons met raad en daad bij, denkt mee en denkt oplossi... Voir plus
Snelle levering na aankoop.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Computerservice voor particulieren en zelfstandigen, gespecialiseerd in hardware en ICT dienstverlening. Ik lever systemen op maat en handige oplossingen.
Coordonnées de contact
Keurenplein 4 Unit D9287, 1069CD, Amsterdam, Pays-Bas
- 0202405571
- info@chicomputers.nl
- chicomputers.nl
Carlo heeft ons heel vakkundig geholpen…
We zijn er heel blij mee.
Goed bereikbaar, snel en kundig
Goed bereikbaar, snel en kundige ondersteuning. Erg vriendelijk.

Réponse : Chi Computers
Zeer attent ,goed inleven/ zeer …
Zeer attent ,goed inleven/ zeer geduldig/ neemt de tijd bij niet al teveel kennis cliënt , met zelf zeer ruime kennis van alle zaken en komt afspraken stipt na
De beste service
Uitstekende klantenservice, gericht op de behoeften van het bedrijf, met efficiëntie, snelheid en geduld, waarbij de beste oplossingen worden gevonden om het leven gemakkelijker te maken. De beste aandacht die ik heb gekregen.
Carlo luistert en sluit heel goed aan
Carlo luistert heel goed en sluit aan bij je niveau en snelheid, erg prettig.

Réponse : Chi Computers
Heel goed en snel geholpen
Heel goed en snel geholpen. Gedienstig en zeer professioneel!! Als Carlo het niet kan dan ben je pas echt de klos !!! Mega dank!

Réponse : Chi Computers
Ik ken Chi computers al jaren
Ik ken Chi computers al jaren. Kom bij hem terecht als de garantie op mijn
apparaat is verlopen. Of ik nu bij de winkel een en ander laat regelen of bij Chi computers.

Ontzorgen
Carlo heeft mij ontzettend goed…
Carlo heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn computer.
Ik ben een echte kneus wat computers betreft.
Carlo legt in gewone taal uit hoe en wat ik moet doen.
Kom ik er niet uit binnen korte tijd schiet hij te hulp.
Mijn dank is groot.
Astrid Harmsen
Enjoy A TouchUp

Goed en snel...
Snelle levering na aankoop.
De redder in ICT nood
Een ICT "probleem" komt altijd op een vervelend moment. Een laptop die vastloopt, een verkeerde instelling, etc. Wat ben ik blij dat Carlo dan de boel weer snel op de rit krijgt. Wat mij betreft 5 dikke sterren voor Chi Computers.
Ik bel nu al een tijdje via VoIP van Chi
Ik bel nu al een tijdje via VoIP van Chi computers en dit werkt echt heel fijn. Super service, faire prijzen en gewoon geen gedoe met bellen. Top, Carlo!
Top bedrijf
Vakbekwaam en prettig in omgang, Weet heel goed waarover hij het heeft en is goed in problemen op te lossen. Zeer zeker aan te bevelen voor al u computer problemen en oplossingen aan te dragen.
Tevens voor telefonie aan te bevelen.
U belt en Chi komt aan gesneld.
Carlo Konijn is een rustige bekwame ICT …
Carlo Konijn is een rustige bekwame ICT specialist, heeft een zeer breed kennisniveau van alle facetten van de ICT zoals Cloud (-Telefonie/VoIP), Servers, Routing/switching, Applicaties,Internet. Hij geeft eerlijk advies is oprecht en doet wat hij belooft.
Luistert goed naar wat je wilt!
Luistert goed naar wat je wilt en komt met oplossingen als die nodig zijn! Erg fijn werken
Goede service, vlot en betrouwbaar
Goede service, vlot en betrouwbaar. Heerlijk om alle computer zaken zo uit handen te kunnen geven en ze daarna weer, perfect werkend, retour te krijgen.
Zeer aan te bevelen
Carlo geeft een goede service, staat ons met raad en daad bij, denkt mee en denkt oplossingsgericht. Bovendien prima persoonlijkheid!
Carlo geeft mij altijd snel en gericht …
Carlo geeft mij altijd snel en gericht advies. Snapt snel wat ik bedoel als ik vragen heb over marketing voor mijn evenementenbureau. Kortom, ik vind Carlo zeer prettig om mee samen te werken. Tevens geeft hij de nodige hulp bij Office365.
Carlo van Chi Computers is de man die …
Carlo van Chi Computers is de man die je nodig hebt als je problemen hebt met je computer of internet en alles wat daar mee te maken heeft.
Vertel hem je probleem en hij lost het voor je op!
Door de diverse pakketten die hij aanbiedt kan hij aan iedereen passende hulp bieden voor een passend budget, helemaal top!
Inge
Solo Styling.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.