2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,7

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Helaas ook ingetrapt

Helaas ook ingetrapt, want het zag er betrouwbaar uit met een leuk aanbod. Maar mijn bestelling is nooit in behandeling genomen (de orderstatus in de webshop is sinds de betaling onveranderd) en op e-mail komt geen enkele reactie. Oppassen dus en niet kopen hier!

18 juin 2026

1 kg. kopen = niet 0,8 kg. krijgen.

Een tijd geleden hebben we chocolade besteld. Lego poppetjes, lego bouwstenen en een plak van 1 kg chocolade ad € 29,95. Keurig op tijd geleverd allemaal, maar helaas bleek de plak van 1 kg. chocolade maar 0,8 kg te wegen. Telefonisch kreeg ik hen niet te pakken, Na de 2e keer een mail gestuurd te hebben kregen we een reactie dat de klacht de volgende week zou worden behandeld. Helaas niets meer gehoord. Na nogmaals een mail gestuurd te hebben met het voorstel om € 6,00 terug te storten op onze rekening. Hier hebben we ook niets meer van gehoord. Erg jammer !!!!

1 mars 2026

Donderdag besteld, vrijdag in huis.

Donderdag besteld, vrijdag in huis. We hadden een chocolade gereedschap set besteld van 17,95. Het doosje was 20x25 en in totaal 210 gram. Ik vond het lastig om in te schatten hoe groot het zou zijn. Dat zouden ze op de website kunnen vermelden. Het zag er netjes uit, leuk om te geven en goed verpakt zodat het niet gebroken aankomt. Blij mee 😊

16 janvier 2026

Perfecte levering en bezorging

Perfecte levering, keurig bezorgd TOP!!!! Verschillende setjes schocolade besteld. Keurig verpakt en zag er prachtig uit!!!! Zeer tevreden correcte medewerkers. Absolute aanrader.

8 décembre 2025

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Heb bestelling geplaatst en betaald. Werd direct gebeld als ik het nodig had voor vaderdag ivm de hoge temperaturen. Nee, maar graag dinsdag 17 juni. Gebeld, geappt en mail gestuurd. Niets, nope, nada. Waardeloos, dat dit kan echt niet te geloven!!!😡

22 juin 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen en mails niet beantwoordt.
Ik vermoed dat de mensen met een positieve review de eigenaren zelf zijn van deze webshop want zeg nou zelf; geen bestelling opsturen, geen geld terugkrijgen, geen contact krijgen…daar klopt niets van!
Mijn advies: Er zijn genoeg andere chocoladewinkeks waar je ook mooie dingen kan kopen dus doe het dan gewoon niet hier wanneer je deze reviews hebt gelezen. Ik was zo stom om eerst te bestellen en daarna de reviews te lezen…

25 mai 2025

OPLICHTING

Lieve mensen dit zijn inderdaad oplichters . Je krijgt je bestelling niet en je geld ben je ook kwijt. !!!!! Niet bestellen hier..

6 mai 2025

Netjes afgeleverd en allemaal heel 👍

We hadden 20 pakketten besteld
Voor onze klanten
We zijn netjes behandeld
En de pakketten werden via hun zelf geleverd en allemaal heel
Nette service en volgens afspraak netjes afgeleverd
Mooie kwaliteit en mooi verpakt
Bedankt chocoladeHuys.com
👍

11 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit