Noté 5 sur 5 étoiles

ekipa chodź na keto to profesjonaliści, którzy po 5 latach mojej ketogenicznej tułaczki pomogli mi wejść na jeszcze wyższy poziom funkcjonowania dzięki żywieniu. Maria to osoba wyjątkowo skupiona na d... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Myślę, że za takie pieniądze znalazłby się ktoś, kto się bardziej zainteresuje klientem. Jadłospis zawierał produkty o których pisałam w ankiecie, że nie chcę ich ujmować w diecie. Same konsultacje dr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam poradnię Chodź na keto. Ja współpracowałam z dietetykiem Marią Pasławską. Na początku miałam dietę low carb, która nie do końca mi podpasowała, ale później jak przeszłam na keto to to był strz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zacznę od banału....wiele razy próbowałam, ale dopiero teraz się udało. Banał ale prawdziwy. Dieta idealnie dobrana,duO swobody w dopasowywaniu składników do tego co akurat błaga o zjedzenie. Posiłki... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Nutritionniste
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Conseiller santé

Écrit par l'entreprise

Chodź na Zdrowie to poradnia dietetyczna online, w której pomożemy Ci osiągnąć cele zdrowotne i sylwetkowe. Specjalizujemy się w diecie keto, ale układamy również inne diety. W indywidualnej współpracy otoczymy Cię opieką naszych specjalistów - mamy wykwalifikowaną kadrę dietetyczną z wieloletnim doświadczeniem po wyższej uczelni medycznej oraz naukowców aktywnych zawodowo. Jeżeli szukasz wsparcia w odchudzaniu, zaburzeniach metabolicznych, zaburzeniach hormonalnych, poprawie kondycji skóry, wyników badań, profilaktyki, poprawy swojej wydajności, ułatwienia i usprawnienia zdrowej diety - możesz nam zaufać. W Chodź na Zdrowie jest zdrowo, skutecznie, nowocześnie i w dobrej atmosferze - serdecznie zapraszamy! Założycielami poradni Chodź na Zdrowie są Dawid Dobropolski i Anna Gudan. | www.chodznazdrowie.pl | ONLINE

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Współpraca z Panią Anią to czysta…

Współpraca z Panią Anią to czysta przyjemność. Zaczynając od kontaktu mailowego, poprzez wywiad żywieniowy, aż po spersonalizowany jadłospis i wskazówki na najwyższym poziomie.
Ogrom wiedzy i profesjonalizm! Polecam serdecznie.

11 avril 2023

Réponse de Chodź na Zdrowie

Bardzo nam miło Pani Agnieszko, dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa i pozdrawiamy w imieniu całego zespołu. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepsza poradnia dietetyczna na jaką…

Najlepsza poradnia dietetyczna na jaką mogłam trafić.
Nie jest to poradnia, która reklamuje się wszem i wobec ale każdy kto już ją znajdzie i zdecyduje się skorzystać z usług dietetyków Chodź na Keto nie będzie rozczarowany. W 100% jadłospis dopasowany do konkretnej osoby i pod jej smaki, kontakt bezproblemowy i szybki, możliwość wymiany posiłków a teraz dodatkowo bardzo fajna aplikacja na telefon.
Zdecydowanie znają się na swojej robocie a na styl
życia jakim jest keto dzięki tej poradni można spojrzeć ze znacznie przyjemniejszej i smaczniejszej strony :-)
Miałam przyjemność współpracować z p. Marysią, której bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam :-)
Chodź na Keto- polecam na 200%

29 juin 2023

Réponse de Chodź na Zdrowie

Pani Anno, bardzo serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię, z gorącymi, ketogenicznymi pozdrowieniami od całego naszego zespołu! :)

Wiedza naukowa i doświadczenie

Przede wszystkim są to specjaliści z prawdziwego zdarzenia. Są to osoby z porządnym, realnym wykształceniem, bazujące na badaniach naukowych. Nie ma tu miejsca na przypadek, czy argumenty „bo tak uważam”, wszystkie ich działania są poparte badaniami naukowymi, doświadczeniem. To specjaliści, którzy na bierząco aktualizują swoją wiedzę.

A sam przebieg współpracy rewelacyjny. Pełen profesjonalizm.

Réponse de Chodź na Zdrowie

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za recenzję. Pozdrowienia od całego zespołu. :)

Doświadczenie i wiedza

Przerobiłam wielu dietetyków i pierwszy raz mam jadłospis tak totalnie pode mnie. Jest wszystko co lubię, wszystko czego nie lubię jest wymienione na coś innego. Czuje się świetnie i nie chodzę głodna jak na wielu innych dietach od dietetyków. A przede wszystkim nie mam odczucia że jestem uwiązana do diety, bo przepisy są proste z łatwo dostępnych produktów.
Dziękuję za wsparcie na każdym kroku. :)

31 mai 2023

Réponse de Chodź na Zdrowie

Bardzo nam miło Kasiu, dziękujemy za przemiłą współpracę, za Twoją opinię i gratulujemy świetnych efektów! <3 Chodź na Keto

Doskonała współpraca

Wspaniali dietetycy, którzy radzą sobie z trudnymi przypadkami. Polecam wszystkim, którzy się wahają nad wyborem swojego Dietetyka. Komunikacja błyskawiczna, wszelakie pytania i wątpliwości odrazu wyjaśnione i rozwiane. Dieta dobrana indywidualnie na podstawie obszernego wywiadu.

14 août 2023

Réponse de Chodź na Zdrowie

Bardzo dziękujemy za współpracę i za opinię Paulina, cała przyjemność po naszej stronie! :)

Pełna profeska!

Doświadczyłem prawdziwej opieki nad jadłospisem który był rozpisany konkretnie pod moje gusta jak i plan dnia.
Efekty widoczne po 3 tygodniach, samopoczucie na wielki plus.
Teraz wiem czego unikać a na co zwrócić uwagę. Pani która sprawowała opiekę nad moimi poczynaniami była na bieżąco z wynikami jak i była w stanie zmienić danie w jadłospisie. Cieszę się, że trafiłem do poradni. :)

Réponse de Chodź na Zdrowie

Dziękujemy Grzesiek za świetną współpracę i za opinię, cała przyjemność po naszej stronie, powodzenia i wszystkiego dobrego! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem mega zadowolony ze współpracy z…

Jestem mega zadowolony ze współpracy z ekipa chodznaketo naprawdę mogę podziękować za opiekę przepisy i wsparcie z Wami nie czuje ze jestem na diecie to jest wspaniały styl życia Keto gorąco każdemu polecam

Réponse de Chodź na Zdrowie

Bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się, że mogliśmy pomóc, cała przyjemność po naszej stronie. :)

Współpraca dietetyczna

Świetny zespół, który ma bardzo dużą wiedzę zarówno w układaniu diet, jaki i w suplementacji. Jestem pod opieką poradni i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Wypróbowałam już wiele diet, ale dania z "chodź na keto" to poezja smaków. Polecam z całego serca!

Réponse de Chodź na Zdrowie

Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszko, cała przyjemność po naszej stronie, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. :) Wszystkiego dobrego od całego zespołu Chodź na Keto!

Dobry i pozytywny kontakt

Dobry i pozytywny kontakt z dietetykiem, ewentualnie problemy lub prośby załatwiane wspólnie od reki. Szybko osiągnięte efekty. Polecam ☺️

Réponse de Chodź na Zdrowie

Dziękujemy Adamie za opinię i za zaufanie, cała przyjemność po naszej stronie, wszystkiego dobrego! :)

chodźnaketo

Po wielu nie powodzeniach u innych dietetyków, natrafiłam na poradnie Chodz na keto i cudowną Panią Marie ❤️która nie miała ze mną łatwo bo niestety jestem osobą problematyczną ze względu na choroby. Nie znajduje swój żeby wyrazić zachwyt ze współpracy. Wszystko od kontaktu po rozpiskę idealne. Posiłki smaczne, szybkie w przygotowaniu. Aktualne w aplikacji, może sobie łatwo wymieniać na to na co mamy aktualnie ochotę. Co najważniejsze bardzo poprawiło się moje zdrowie i wyniki krwi. Napiszę jeszcze coś co jest pewnie ważne dla wielu kobiet. Takiej burzy włosów jaką mam obecnie to nigdy nie miałam! Ale to pewnie zasługa diety śródziemnomorskiej. Polecam wszystkim!!

Réponse de Chodź na Zdrowie

Współpraca z Panią to dla nas czysta przyjemność. <3 Razem z Marią, bardzo dziękujemy za zaufanie, za wybór, za świetną atmosferę podczas współpracy, gratulujemy efektów i wraz z całym zespołem życzymy Pani wszystkiego co najlepsze i dalszych sukcesów na zdrowotno-żywieniowej drodze! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Szczerze polecam wszystkim poradnię Chodz na Keto…

Szczerze polecam wszystkim poradnię Chodź na Keto. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Chodz na Keto. Nie jest to poradnia, która pomaga jedynie osobom zainteresowanym przejściem na dietę Keto. Każdy pacjent otrzymuje spersonalizowaną dietę dostosowaną do potrzeb i upodobań oraz indywidualne zalecenia. Przez cały okres współpracy miałam stały kontakt mailowy z dietetykiem do którego mogłam zwrócić się w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. Pani Ania i Viktoria, z którymi mialam do tej pory przyjemnosc współpracować to bardzo życzliwe, otwarte i profesjonalne dietetyczki. Korzystanie z planu bardzo ułatwia aplikacja mobilna, która jest łatwa w obsłudze, a ma wiele ciekawych opcji. Na pewno przedłuże współpracę ponieważ wiem, że jestem pod opieką fachowców i już po pierwszym miesiącu widzę poprawę w samopoczuciu i wyglądzie

Réponse de Chodź na Zdrowie

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa i opinię! Pani zaufanie, efekty oraz te słowa są dla nas największą motywacją, dziękujemy raz jeszcze!

Dobrze zrobione keto!

Pracujemy razem od stycznia. Przez ten czas udało nam się wypracować idealny sposób współpracy. Zostały uwzględnione wszystkie moje wymagania i dieta została dostosowana do mojego trybu życia. Posiłki bardzo smakowite i proste w przygotowaniu.

Ciągła, szybka i wyczerpująca komunikacja z dietetykiem.

Udało się poprawić wyniki, wyszliśmy z nadciśnienia i insulinooporności, poprawiliśmy skład ciała.

Do tej pory korzystałem ze wsparcia kilku dietetyków i dopiero teraz jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Polecam bardzo!

Réponse de Chodź na Zdrowie

Dziękujemy serdecznie za opinię Michał! Współpraca z Tobą to dla nas czysta przyjemność, gratulujemy efektów i życzymy dalszych sukcesów w zdrowiu, samopoczuciu i wydajności!

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam Anie Gudan i platformę Chodź na…

Polecam Anie Gudan i platformę Chodź na Keto. Profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim proste przepisy do przygotowania w krótkim czasie 😊

Réponse de Chodź na Zdrowie

Dziękujemy serdecznie za opinię, cała przyjemność po naszej stronie! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

😁 Zdecydowanie polecamy Poradnię…

😁 Zdecydowanie polecamy Poradnię @chodz na Keto💓 profesjonalne podejście do klienta/pacjenta robi wrażenie od samego początku 👏Bardzo ważne było dla nas respektowanie naszych konkretnych oczekiwań, ale także 😋gustów smakowych🤩 Wypełnienie ankiety, w której odpowiadamy na istotne pytania - wielu z nich do tej pory wcześniej nikt nie zadał🤔🤔🤔 i w końcu prośba o dołączenie swoich wyników badań laboratoryjnych przekonało nas o tym, że lepiej trafić nie mogliśmy 🥰 Mija kolejny miesiąc stosowania dedykowanej diety, która smakuje, zadziwia prostotą wykonania, urozmaiceniem, a przede wszystkim przynosi zamierzone cele😁 jesteśmy ogromnie wdzięczni za stałą opiekę dietetyczki
i natychmiastowe odpowiedzi na pojawiające się pytania ✍️ 😁

Réponse de Chodź na Zdrowie

Serdecznie dziękujemy za tak miłą i pozytywną recenzję! Jest nam bardzo miło móc pomagać tak wspaniałym ludziom! Wraz z całym zespołem, życzymy wszystkiego dobrego! :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus