CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk in gebruik, lekkere frisse smaak in de mond en goed voor onze planeet. En natuurlijk ook netjes volgens afspraak thuisbezorgd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar een milieubewuster alternatief voor de plastiek tubes van tandpasta kwamen we bij choose uit. We zijn zeer tevreden van de tabletten en tandenborstels. Echter bij onze bestelling is er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik gebruikte de tabletjes lange tijd, maar ben even gestopt omdat ze gevoelig waren voor vocht merkte ik. Inmiddels is dat verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Omgerekend goedkoper dan die in de drogi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Choose Bamboo haarborstel gekocht op Schiphol, mijn haar was namelijk echt een vogelnest en zo wilde ik het vliegtuig natuurlijk niet ingaan. Haarborstel heeft een luxe uitstraling en werkt erg f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Important Notice: We are CHOOSE! – a brand dedicated to sustainable oral care and eco-friendly travel essentials. We are not connected in any way to companies selling jewelry under a similar name. Imagine a world where every small choice we make can create a big difference—not just for the planet, but for people too. That’s the idea behind CHOOSE!—a brand born from the belief that simple changes in our daily lives can help create a healthier world for both people and the planet. CHOOSE! has two special missions: CHOOSE Paste – A New Way to Brush Your Teeth For years, we’ve all used toothpaste from plastic tubes—tubes that end up in landfills and oceans, taking hundreds of years to break down. CHOOSE Paste wanted to change that. So, we created toothpaste tablets—small, powerful, and eco-friendly. No plastic tubes, just clean, fresh smiles. These tablets are made from natural, plant-based ingredients and are gentle on both people and the environment. Over 20,000 people have already joined the movement, brushing their teeth while making a positive impact. CHOOSE Your Needs – Travel Essentials with a Purpose Traveling is exciting, but it often leads to waste—tiny plastic bottles, single-use razors, and throwaway items. That’s where CHOOSE Your Needs comes in. We work with airports, airlines, and hotels to provide sustainable travel products—like sustainable dental kits, bamboo razors, laundry bags and more. These products help businesses reduce plastic waste while offering travelers healthier, eco-friendly options. Many trusted brands around the world are already part of this journey.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Veranderd voor mij niet verbeterd

De eerst maal dat ik voor 1 jaar bestelde poetste ik nog met paradontax maar de smaak werd was vernieuwd dus zocht ik een andere tandpasta. Choose werd het, beter voor het milieu en ook nog eens handige tabletjes die niet veel schuimden en geen sterke mintsmaak hadden. Weer voor een jaar besteld maar nu zijn ze veranderd.....te veel schuim en te sterke smaak. Nog steeds goed voor het mileu en handig en vast een goede beleving voor de gewone tandpasta gebruikers maar voor de ex paradontax gebruiker te veel schuim en mint

27 juin 2023
Avis spontané

Hi Carin,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We nemen je feedback serieus en gaan kijken of we verschillende versies op de markt kunnen brengen.

Mocht je nog andere tips hebben, dan horen we dat graag!

Goede poetservaring met Choose

Goede poetservaring met Choose, precies voldoende en werkt goed in. Prima Mint smaak. Had het al veel eerder willen doen.

19 juin 2023

Hi J W,

Onwijs bedankt voor je mooie review! Super dat je deze goede ervaring hebt overgehouden na het poetsen!

Nog veel poetsplezier toegewenst 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

De smaak en geur van de tabletten vind…

De smaak en geur van de tabletten vind ik fris en het doosje praktisch. Doet vooralsnog niet onder voor tandpasta's uit een tube.

12 juin 2023

Hi Sanne,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat de Tandpasta Tabs en het doosje goed bevallen en dat ze niet onder doen voor normale tandpasta!

Veel poetsplezier😁

Afhandeling en service top

Afhandeling en service top! houten opbergdoosje ook super. Ben fan van concept maar heb helaas geen baat bij product omdat ik snel last heb van bloedend tandvlees. Maar voor iedereen die geen problemen heeft is dit een mooi product

31 mai 2023

Hi Chantal,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat je fan van het concept bent en de service en het doosje ook goed is!

Hiernaast heel vervelend dat je snel last hebt van bloedend tandvlees. Ik hoop dat je snel een duurzame goede oplossing vindt om je tanden te poetsen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn tandenborstel koker is aangekomen…

Mijn tandenborstel koker was aangekomen met een scheur in de dop.
Ik heb hierover een mail gestuurd en heb netjes een nieuwe gekregen

Dus mooie spullen en goede service

31 mai 2023

Hi Margo,

Dankjewel voor de mooie review. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen!

Mooi product

Snelle levering, mooi product.

28 mai 2023

Hi Julia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je het een mooi product vindt!

Samen de wereld redden!

Heerlijke duurzame tandpasta tabletten voor een mooie prijs! Geen zooi en plastic afval maar wel gezonde tanden!

30 mai 2023

Hi Patricia,

Onwijs bedankt voor de mooie review! Super dat je zo enthousiast bent over de CHOOSE Tabs 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en een prettige smaak…

Snelle levering en een prettige smaak van de pastilles. Voor herhaling vatbaar. Het

22 mai 2023

Hi Ruth,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super tof om te lezen dat het voor herhaling vatbaar is!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Mooi bamboe bewaardoosje. De tabletjes werken prima. Lkkr fris ook. Had alleen niet in de gaten dat er fluor in zat. Wellicht zijn ze er óók zonder.

15 mai 2023

Hi Marga,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Erg tof om te horen dat alles goed is bevallen. De variant zonder fluoride bieden we op het moment nog niet aan, maar dit zal in de toekomst wel gebeuren!

Lekker schoon

Het poetsen met choose gaat prima, het tabletje smaakt lekker fris en lost goed op. Mijn gebit wordt lekker schoon. Zonder plastic gedoe.

14 mai 2023

Hi G.S. Wind,

Onwijs bedankt voor het delen van je review. Super om te lezen dat het poetsen zo goed bevalt!

Noté 5 sur 5 étoiles

de info is eerlijk en het product…

de info is eerlijk en het product vanuit 't hart duurzaam geproduceerd. Een pionier op t gebied van noodzakelijke vernieuwingen....

8 mai 2023

Hi Leonore,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Erg tof om dit mooie compliment te lezen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne tabletten met frisse mintsmaak

Fijne tabletten met frisse mintsmaak, mijn tanden voelen langer schoon en fris aan. Het pakketje was snel in huis.

9 mai 2023

Hi Annemarie,

Dankjewel voor de mooie review! Super om te lezen dat het poetsen zo goed bevalt en het pakketje snel geleverd was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede manier om mee te helpen…

Wat een goede manier om mee te helpen de plastic waste te verminderen. De tandpasta tabletjes zitten goed verpakt en de levering verliep vlot. Ik weet waar ik mee poets in het vervolg, een echte aanrader.

7 mai 2023

Hi Linda,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te lezen dat het goed bevalt en dat je de CHOOSE Tabs aanraadt!

Hi Jopie,

Dankjewel voor het delen van je ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld !

Goede ontwikkeling naar en betere wereld , te beginnen je lijf te respecteren en met een frisse mond te praten ,dankzei deze tabletten om te poetsen !

23 avril 2023

Hi Maria,

Onwijs bedankt voor het delen van deze mooie review! Samen naar een betere wereld 💚

Frisse smaak

Harde tabletten maar zeer frisse smaak

13 avril 2023

Hi Amos,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Super om te lezen dat de CHOOSE Tabs een frisse smaak geven!

Geen bijzonderheden

Geen bijzonderheden. gewoon gedaan wat hoort gedaan te worden. Op tijd leveren.

9 avril 2023

Hi Caroline,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Ik wens je nog veel poetsplezier toe!

Noté 3 sur 5 étoiles

ja handig als ...

ja handig als .... Het in een vocht dichte dispenser zou zitten zo dat je het ook in de badkamer kan bewaren (dar is waar ik mijn tanden poets)

4 avril 2023
Avis spontané

Hi Hilbrandt,

Dankjewel voor het delen van je review. De bamboe refill pot is er speciaal voor om in de badkamer de bewaren!

De Tandpasta Tabs blijven in de bamboe refill pot ook in de badkamer goed. Deze moet dan natuurlijk wel goed gesloten worden 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden over Choose…

Wij zijn zeer tevreden over Choose tandpasta tabletten die we sinds een jaar gebruiken. Het is even wennen maar zeker de moeite waard in de strijd tegen overmatig plasticgebruik.
Snelle en prima levering.

29 mars 2023

Hi,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat jullie tevreden zijn en dat het de moeite waard is!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het pakket was door omstandigheden verlaat…

Het pakket was door omstandigheden verlaat, maar Choose heeft dit fantastisch opgelost door twee bamboo tandenborstels en een tandenborstel koker erbij te leveren! Daarnaast erg blij met het product zelf. Verfrissend en helend.

25 mars 2023

Hi C Kraus,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Super dat we het op deze manier op konden lossen!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus