+Snabb leverans, företaget hörde av sig på telefon med komplettering. -Men skickade fel vara. Lång svarstid på reklamationen . +Företaget hörde av sig på telefon med en förklaring för den långa sv... Voir plus

Snabb leverans, inget krångel och fick erbjudande betala ifebruari som nykund. Dock fick jag ett meddelande om utebliven betalning i början av jan, ringer och kollar.

Ett väldigt bra utbud av cigarrer med trevlig och hjälpsam personal. Otroligt snabba på leverans med möjlighet att plocka varor på plats samma dag!

Fantastisk kundservice! Snabba svar och snabba leveranser. Produkterna håller vad dom lovar. Kan verkligen rekommendera den här butiken.

4,4

N'a pas répondu aux avis négatifs

Snabb leverans

15 décembre 2025

Bra!

+Snabb leverans, företaget hörde av sig på telefon med komplettering.
-Men skickade fel vara. Lång svarstid på reklamationen .
+Företaget hörde av sig på telefon med en förklaring för den långa svarstiden och gav generös kompensation. Fint agerat! 👍🏻

19 août 2025

Service på topp

25 juillet 2025
Logo de Cigarrfabriken

Réponse : Cigarrfabriken

Hej Robert,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka när du vill!

Trevlig och kunnig personal .

Trevlig och kunnig personal .
Stort urval av cigarrer.

10 juin 2025
Logo de Cigarrfabriken

Réponse : Cigarrfabriken

Hej Tommy,
Stort tack för dina vänliga ord! Vi är glada att du uppskattar både personalen och vårt urval. Välkommen att handla hos oss igen när du behöver något nytt!