CINEFLIX PRIME INC Avis 17

1,8

1. Service de streaming de films

Cineflix Prime is a Nepal OTT Platform for free and subscription-based streaming service for Unlimited Entertainment that allows our members to discover and stream Nepali TV shows, Nepali Live TVs, and Nepali movies without commercials on an internet-connected device. Watch movies online free, anytime - Stream new movies, classics, TV Shows, new movies, originally dubbed movies, and alternative on-demand movies for free. Free movies from all categories: action movies, youngster’s movies, anime movies, dramas, comedies and watch a lot of exciting content continuously.

1,8

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Ren svindel og tyveri

Ren svindel og tyveri! Jeg hadde en papir-togbillett på Thameslink og scannet (ved en feil) en qr-kode på billetten med qr-app på telefonen, ble bedt om å oppgi telefonnr og gjorde det i den tro at togbilletten nå ville vises på telefonen min. Ble umiddelbart 'frastålet' / trukket 69,- pr. uke (!) for cine-flix via Strex. Stoppet abonnement umiddelbart ved å sende STOPP til 2001. Har ikke konto hos Strex. Cine-flix er tyver og strex hjelper dem å stjele.

10 octobre 2024

CINEFLIX SVINDEL

Lastet ned Easypark appen med QR kode. Da var jeg plutselig blitt kunde hos CINEFLIX, ble belastet 69 kroner 2 ganger på telefonabbonementet. Ringte STREX som står for pengeoverføringen, de stoppet mitt "kundehold" med Cineflex, men jeg var ikke fornøyd med det, jeg ville ha tilbake det det som var trukket, dette var i går, i dag fikk jeg tilbakemelding om kreditering på telefonabbonementet. Jeg foreslo at Strex burde la vær å ha noe med svindelfirmaer å gjøre hvis, de skulle vurdere det. Ringte CINEFLIX å spurte hvordan jeg ble kunde der, det var fordi jeg harde tastet inn telefonummeret mitt når jeg lastet ned Easypark appen. Jeg fortalte dama at det er ikke en bindene avtale, det er svindel. Til alle andre som har blitt svindlet: ring STREX og be de stoppe abonnement og forlang pengene tilbake på konto. Det er verd bryderiet å ta en telefon for å stoppe svindelen.

11 septembre 2024

Svindel

Var uoppmerksom på en underskriftskampanje og plutselig hadde jeg tegnet abonnement for 69,-
Svindel! Styr unna

21 août 2024

Ren svindel ved bruk av uoversiktlige…

Ren svindel ved bruk av uoversiktlige metoder for å få deg som abonnent på noe son er uten verdi. Når du ser 'cineflix' så styr godt klar ved å gå vekk fra siden uten å gjøre noe mer. Råtten metode for å lure folk!

13 août 2024

Scanned a QR code at a museum to view a…

Scanned a QR code at a museum to view a bee hotel through the museums website, input the code i received and got an sms telling me i had just subscribed to cineflix and would be charged every month for using their services.
Scam

11 août 2024

Svindel

Svindel! Scannet barcode på en camping i Nord-Norge og ble bedt om å legge inn tlfnr. Litt uoppmerksom kanskje og plutselig ble jeg belastet kr 69,- pr uke fra CINE-FLIX for noe jeg ikke ønsker. Har sperret betalingsavtale i STREX, men må ha hjelp til å si opp avtalen hos CINE-FLIX.

24 juillet 2024

SCAM!!!!

They pretended to give you access to a pga tournament for 69 Nok per week. All I had to do was register with my mobile number.

Then!!! No access to what I wanted to watch.

It is a total SCAM

28 mai 2023

It's a great platform to watch films on…

It's a great platform to watch films on but most of the films are B-Class films I hope in the near future use try and fix that to make to broaden your audience.

20 septembre 2022

Réponse de CINEFLIX PRIME INC

Dear user, thank you for your feedback. we are really glad that you like our product. Your support and voice are very important to us.

I love this app and website

I love this app and website. OVERALL UI and Design of the app is fantastics as compare to old version and the videos streaming was also flutent and Smooth. Recommended to try once.

1 septembre 2022

Réponse de CINEFLIX PRIME INC

Awesome app if this app makes

Awesome app if this app makes problem to me then I will rate it with only 1 star. I just downloaded this app amazing no errors definitely don't regret this.

23 octobre 2021