Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

City Bowling - Odense Vi (to voksne og tre børn) var i går i City Bowling Odense. Vi blev mødt af sødt personale, indbydende omgivelser og hurtig betjening både i forhold til aktivitet samt mad o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig service. Vi var oppe og bowle fredag den 24/1-25.(firma julefrokost )Ligesom Maiken skriver i en tidligere anmeldelse smagte bacon chipsene gammelt/harske, hvilke vi gjorde opmærkso... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

City bowling Holbæk. En kæmpe ros og en stor tak skal der lyde herfra. På bare 10 dage fik de stablet den bedste konfirmation på benene. Vi kunne ikke have ønsket os noget bedre. Dejligt lokale, som... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bowling

Écrit par l'entreprise

Hos City Bowling finder du Odenses bedste bowlingbaner! Vi tilbyder gode priser, kolde drikke og lækker mad. Vi har både restaurant og festlokale som kan anvendes til at afholde barnedåb, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller andre arrangementer.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Vi kommer ikke igen

Jeg havde for flere måneder siden booket baner til en børnefødselsdag. På dagen, ringer den først ankomne gæst op og siger at der virker ret øde. Jeg slår det hen med at han var der tidligt. Men da jeg så gik på hjemmesiden for at tjekke åbningstider, ser jeg, at city bowl er lukket til og med mandag. Alle kan komme ud for at må aflyse noget, fair nok. Men uden et ord, uden at annullere deres bookinger holder de uanmeldt lukket. Det synes jeg godt nok er ringe kunde service. De har sendt beskæftigelsen på min online bookning, så de har både telefon nummer og mail.

28 juin 2025

Super god oplevelse

Vi har afholdt arrangement, på City Bowling holbæk, super fed service og lækker mad kan varmt anbefales her fra

7 juin 2025

Hej Asge,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at I havde et godt arrangement hos os, og at både service og mad levede op til forventningerne. Det betyder meget for hele teamet at få så positiv feedback.
Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang – I er altid mere end velkomne hos City Bowling Holbæk🎳😊

Venlig hilsen,
City Bowling

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Bookede event til 60 personer og alt spillede bare.
Tak for en hyggelig lørdag

7 juin 2025

Hej Nicholas,
Tak for din flotte anmeldelse

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en super god oplevelse, og at alt spillede, som det skulle. Det var en fornøjelse at have jer på besøg, og tusind tak fordi I valgte at holde jeres event hos os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang🌟

De bedste hilsner,
City Bowling

Nedslidt bowlinghal

Hej.
Vi besøgte citybowling i Slagelse fredag 7-6-2025.
Alle sko er helt ødelagt. Banerne er nedslidt og ødelagt. Flere ting er tapet sammen med gaffatape.
Vi kommer helt sikker ikke igen.

6 juin 2025

Hej Andreas,

Tak for din feedback efter jeres besøg hos os fredag den 7. juni.

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Siden vi købte bowlinghallen for et år siden, har vi investeret meget tid og ressourcer i at renovere og forbedre faciliteterne – særligt det "usynlige" som teknik, installationer, rør og driftsudstyr, som er afgørende for den daglige drift, men som desværre ikke altid er synligt for gæsterne. Vi er helt klar over, at der stadig er områder, som trænger til en kærlig hånd, og det arbejder vi aktivt på.

Derfor holder vi også helt lukket i hele juli måned, netop for at gennemføre en større renovering, hvor blandt andet gulve og inventar står for tur. Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkommen tilbage til en markant forbedret oplevelse.

Venlig hilsen,
Jeanette // City Bowling

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse med dårlig service og mangelfuld håndtering

Vi havde en meget skuffende oplevelse hos jer den 23. maj 2025, som både var præget af dårlig kundeservice og en uprofessionel håndtering af en berettiget henvendelse.

Vi kontaktede centerchefen i forbindelse med en klart uretmæssig parkeringsafgift. Selvom vi fremlagde dokumentation i form af tidsstempling og bookingtid, blev vores sag mødt med arrogance og manglende interesse. Det var tydeligt, at vores klage ikke blev taget seriøst.

Oveni det måtte vi vente over 30 minutter (efter kl. 21) på en fransk hotdog og en panini – uden nogen form for information, undskyldning eller kompensation. Centerchefens attitude fremstod uengageret og upassende i situationen, hvilket kun forstærkede vores frustration som kunder.

Det mest skuffende er dog, at vi endnu ikke har fået noget svar på vores klage – hverken en bekræftelse på modtagelse eller en kommentar til sagen. Det vidner om en alvorlig mangel på respekt for kundernes henvendelser og efterlader os med en følelse af at blive ignoreret.

Oplevelsen levede langt fra op til det, man må forvente af et moderne bowlingcenter. Vi håber, ledelsen vælger at tage dette alvorligt og følger op – både over for os og internt.

Svar til jeres tilbagemelding:

Tak for jeres svar.

Jeg er dog nødt til at korrigere nogle af de oplysninger, I skriver. Centerlederen var desværre ikke imødekommende på noget tidspunkt under vores besøg – tværtimod blev vi mødt med en arrogant og ligegyldig attitude, og det var ikke kun os, der oplevede dette. Vi bemærkede, at andre kunder fik samme behandling.

Derudover skriver I, at I har forsøgt at kontakte mig telefonisk flere gange, hvilket er korrekt. Det er dog ikke rigtigt, at jeg ikke ønskede at tage en dialog. Jeg har blot forklaret, at jeg ikke har mulighed for at tage den slags over telefon, og derfor gerne ville tage det skriftligt over mail – hvilket jeg fortsat mener er den mest hensigtsmæssige løsning.

Jeg synes stadig, det er ærgerligt, at I ikke tager kritikken alvorligt, og i stedet forsøger at lægge ansvaret fra jer. Min anmeldelse udspringer ikke kun af en parkeringsafgift, men af hele oplevelsen og måden, vi som kunder blev behandlet på.

23 mai 2025

Hej Steen,

Vi kan forstå din skuffende oplevelse udspringer af en dårlig oplevelse med modtagelse af en parkeringsafgift, vi beklager denne oplevelse og tror alle kan sætte sig ind at det ikke er rart. At det så i den grad skal smitte af på jeres oplevelse, synes jeg er rigtig ærgerligt. Som vi har forsøgt at forklare, så står vi ikke for driften af parkeringsarealet eller udstedelse af parkeringsafgift. Reglerne for parkering på arealet er dog godt skiltet på flere infotavler og står også ved indgang i centeret. Som oplyst skal klager og ”klart uretsmæssig” afgifter tages med Metropark eller ejeren af parkeringsarealet, ligesom det gør sig gældende mange andre steder i det offentlige rum. Vores centerleder har ingen mulighed for at kompensere eller annullere afgifter. At en vedblivende insisterende på dette, til sidst medføre en uengageret respons, er selvfølgelig beklageligt, men alt har vel en grænse.
Centerlederen vælger at genåbne for madbestillinger, da det er efter kl. 21. det tager dog lidt tid før maskinerne er varme og derfor er der ekstra ventetid. Dette er forsøgt kommunikeret til jer, men vi beklager selvfølgelig hvis det ikke er formidlet klart nok i situationen.
Vi synes det er beklageligt at denne dialog skal tages her, når vi flere gange har forsøgt at kontakte dig telefonisk og tilmed tilbudt dig at ringe direkte til vores direktør for en dialog. Vi har derfor ikke yderligere til denne sag og har desuden stor tillid til vores centerleder i centeret, især efter at have læst din anmeldelse her.

City Bowling Odense

Noté 5 sur 5 étoiles

konfirmation hos city bowling i Holbæk…

konfirmation hos city bowling i Holbæk i lørdags alt var super fint lækker mad god vin fantastisk personale og gode omgivelser også i forhold til små børn der var sat hoppeborg op i hjørnet så de kunne brænde krudt af mellem måltider, sange og andre indslag🙏🏼 fantastisk dag🇩🇰

24 mai 2025

Hej Tanja,
Tusind tak for din skønne tilbagemelding! 🙏🏼
Vi er rigtig glade for, at I havde en fantastisk dag hos os – og at både mad, vin, personale og omgivelserne levede op til forventningerne.

Håber vi får lov at byde jer velkommen igen 🌟
– Team City Bowling Holbæk 🎳

Perfekt dag

Jeg holdte min datters konfirmation i lørdags i citybowling Holbæk.
Vi havde en hel perfekt dag.
God service og fantastisk mad.

Der var styr på det hele og vi havde en mega god dag med alt hvad sådan en dag skal indholde.

Jeg kan kun anbefale at man holder sine fester her.

24 mai 2025

Hej Bettina,
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding!
Vi er så glade for at høre, at I havde en perfekt dag og nød både maden, servicen og stemningen hos os. Det betyder meget for os, at I følte jer i trygge hænder på en så særlig dag som en konfirmation.

Det var en fornøjelse at danne rammen om jeres fest, og vi håber at få lov at byde jer velkommen igen en anden gang – til både små og store anledninger.

De bedste hilsner,
Teamet hos City Bowling Holbæk 🎳

City bowling Holbæk

City bowling Holbæk!
Hvis du gerne vil give dit barn verdens dårligste konfirmation så skal holde det her! Det er forkert på alle måder. Teknikken er der ikke styr på, hvilke går udover sange, kahoot, dans opslag fra gæsterne som derfor ikke kan blive afholdt.. Så alt underholdning går i vasken. Maden kommer ikke til tiden og i forkert rækkefølge. Tallerkenerne bliver ikke fjernet før de nye retter bliver serveret. Så is dessert bliver smeltet før gæsterne selv har fjernet deres tallerkener. De ansatte har ikke styr på deres arbejde! Overtjernerne burde blive fyret med det samme efter denne dårlige oplevelse. Tjenerne bankede hårdt tallerkenerne i bordet og sagde så mange grimme ting til gæsterne! Bowlingbanerne virker ikke, så det går udover hele grunden til man holder sin konfirmation der. Igen virkede teknikken aldrig!. forfærdeligt at man så dårligt uprofessionelt sted kan ødelægge en dag der burde være verdens bedste dag for en konfirmand!!!! Jeg anbefaler ikke dette sted til nogle. Ingen fortjener så dårlig en dag!!! Og hver en krone burde blive returneret med en kæmpe undskyldning... trods det ikke kan erstatte den stakkels piges konfirmations store dag!

10 mai 2025

Vi havde Nonfirmation

Vi havde Nonfirmation
Der var styr på det hele, god service, overskud til at sørge for allergi trods vi havde glemt det.

10 mai 2025

Hej Kaare,
Tusind tak for de pæne ord - vi håber, at I havde en skøn dag 🎳⭐

Noté 2 sur 5 étoiles

Der var hele tiden noget galt med banen

Der var hele tiden doget galt med banen at vi var på og de sagde at de ville fikse det men det blev ved med at ske. Vi betalte for en time og fik kun en halv pga. Dem der skulle fikse den. Drinksne koster for meget og er for små. Det var selvfølgelig sjovt at bowle men det er svært når man bliver stoppet af den hele tiden

1 mai 2025

Hej Birk,
Jeg kan ikke umiddelbart finde din booking - så du må meget gerne sende en mail med hvilket center og tidspunkt, at du har besøgt os. Så undersøger jeg sagen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Så mega hammerende søde og god service…

Så mega hammerende søde og god service især melisa, Ida og karoline 🕺🏻🕺🏻🕺🏻 kæmpe stjerner kan varmt anbefales i Holbæk

11 avril 2025

Réponse : City Bowling

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🎳⭐ Det betyder meget for os, at du anbefaler at besøge os ☺️

Ufatteligt dårlig buffet

Ufatteligt dårlig buffet. Maden var kold. Kødet var uspiseligt. Ingen service - de glemte at tage af bordet.

Bowlingbanen var fin. Ingen problemer med den, men bestil ikke mad herfra.

5 avril 2025

Hej Rikke,
Tak for din anmeldelse og fordi du gav dig tid til at snakke med min kollega. Vi er nu i dialog med den ansvarlige fra selskabet og håber på at finde en løsning på jeres oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn aften med bowling og mad

Vi havde en skøn aften med bowling og mad i restauranten. Super venligt, smilende og opmærksomt personale.
Dejlig mad og nok af det. Kan klart anbefales!

4 avril 2025

Hej Steen,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at høre, at I havde en skøn aften med både bowling og god mad. Vi giver rosen videre til personalet – de bliver glade for at høre, at deres indsats blev bemærket.
Dejligt at I følte jer godt behandlet og mætte – vi håber at se jer igen snart! 🎳🍽️

Super mad og der er altid rigeligt

Super mad og der er altid rigeligt
Kommer her tit og mega hyggelig bowling

2 avril 2025

Hej Bettina,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😄
Det glæder os virkelig at høre, at du nyder maden, og at der altid er rigeligt – sådan skal det være!
Vi sætter også stor pris på, at du kommer her tit og hygger dig med bowling. Vi glæder os allerede til næste gang, du kigger forbi! 🎳

Skandale center

Jeg var så letsindig at booke familiebuffet og 1 times bowling i Citybowling Holbæk Lør. 290325.
Det var en slem skuffelse. Buffeten var uhørt ringe, med kolde revelsben, kold steg, kold ostegratin, sløset og ulækkert anrettet og total mangel på opfyldning og service. Et selvskab i restauranten havde børnefødselsdag og børne sprang rundt i hele lokalet og legede med balloner og ramte flere gange buffet maden og var til stor gene for vores selskab.
Der var intet personale under hele middagen som derfor ikke greb ind . På daværende tidspunkt var der 10 gæster i hele centeret så der var aboslut ikke travlt. Da størstedelen af maden var under lavmål forsøte vi med nogt is og brownies som lige så var over sovset af børnene fra det andet selvskab og kagerne super tørre og tydeligt opvarmet flere gange. Skandale.
Bowlingbaner, kugler, gog interiør generelt fremstår meget slidt og kedeligt. Tydelig mangel på rengøring ved bordet og kuglerne er fyldt med hakker og huller. Totalt skuffelse. Vi bestilte 3 x Boostere til stk 45kr..og efter 20 min kom der direkte fra kassen 3x 25 cl . ingen glas, ingen is, ingenting,-
samtlige personale var ungarbejdere anslået ned til 16 år max og de var totalt blanke. Ingen service, ingen opfyldning, ingenting.
Vi kan på ingen måde anbefale dette elendige bowling center og kan kun med afsky foranlede andre til at gå andet steds. Spild af penge.

29 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Simpelthen vanvittigt at vi booker et…

Simpelthen vanvittigt at vi booker et arrangement til 30 mennesker til aften bowling, en bane bryder sammen hele tiden. En mand er i gang med at skulle bore halvdelen af en anden banen op for at fixe det. Overall vanvittigt der ikke er nogen kompensation eller andet, må være et af Odenses værste kundeservice øjeblikke

21 mars 2025

Hej Andreas,
Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse hos os. Det lyder bestemt ikke som den aften, vi ønsker at give vores gæster.

Vi kan sagtens forstå, at det er rigtig træls når der sker banefejl - og især flere gange 😓 DOG vil jeg lige informere dig om, at I allerede på aftenen blev kompenseret, og at din kollega var sød og virkede tilfreds med løsningen. Såfremt hun har ændret mening, er hun velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og en uforglemmelig…

Fantastisk service og en uforglemmelig oplevelse!

Vi havde den bedste oplevelse hos Slagelse Bowlingcenter, som virkelig gik ud over det sædvanlige for at gøre min søns fødselsdag speciel. De åbnede op uden for deres normale åbningstid, så vi kunne fejre dagen i ro og mag. Personalet var utrolig venlige, hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Stemningen var fantastisk, og alle børnene havde det super sjovt.

Det var virkelig en stor hjælp, at de var fleksible og gjorde det muligt for os at få den perfekte dag, selvom det var uden for normal åbningstid. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger og vil helt sikkert vende tilbage til fremtidige fejring af særlige anledninger. Tak for en fantastisk oplevelse!

18 mars 2025

Hej Nadja,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at I havde en uforglemmelig oplevelse hos os, og at vi kunne være med til at gøre din søns fødselsdag ekstra speciel. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til fremtidige fejringer! 🎉🎳😊

Beskidt og ulækkert!

Min familie og jeg var ude og bowle i Roskilde sidste weekend.
Hele stedet var yderst beskidt.
Skoene føltes fedtede. Under samtlige border, bænke og hele bowling området var der fedtet og tydeligt beskidt på gulvet. Store nullermænd og madrester. Det kunne ses, at snavset ikke var nydt men havde ophobet sig over tid - Det er ikke første gang vi er der. Det samme var der for et halv år siden.
Selv toiletterne lugtede ej frisk (!!)

Det skal siges vi kom da de åbnede. Der ville jeg tro, der var gjort rent inden?

Det er derfor ikke et sted jeg vil anbefale. Heller ej komme mere.

9 mars 2025

Hej Mia,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne – og slet ikke vores egne standarder. Rengøring er noget, vi tager meget alvorligt og prioriterer meget højt.

Da du allerede har været i dialog med vores driftschef, vil jeg blot beklage din oplevelse og håbe, at I alligevel skulle have lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus